- 12 Ocak 2016
- 226
- 838
- 103
- Konu Sahibi gosrilankago
-
Çünkü sanki herkese bunu ben zorla vermişim gibi bir hava yarattı kendisi. Ailemi filan aradı, kaç yaşında insanlarız bunu bilincindeyiz ama sanki ben yetişkinim onlar çocuk ve ben onları kandırmışım gibi davrandıyani şu durumda sizi alakadar eder zerre nokta yok
yemek içmek isteyen eşin kuzeni
hayır demeyen eş
yapılan şey ortak
siz niye kenara çekilip olayları izlemediniz de dert ettiniz anlamadım
eşiniz, kuzeni anlatsın derdini kadına
bi tarafıma bile takmam daha önemli düşünecek şeylerim var
cvp vermeye degmezSanki narcos gibi kartel yönetiyorum. Burda legal olan bir şeyden legal olan düzeyde tükettiğim için birşey olmaz merak etmeyin.
evi satin baskasina kurtulun parasini da catir catir yiyinEşimle birlikte yaklaşık bir senedir Hollanda’da yaşıyoruz. Daha önceki konularımı bilenler vardır. Taşınınca kv kendi ayrı evi olmasına rağmen bizim eve çökmüştü ve kira vermemek için direniyor, kapısına avukat filan göndermiştim ve aramızda bitmek bilmeyen bir savaş var.
Geçen haftalarda eşimin kuzeni, Fransız eşiyle birlikte Fransa’dan bizi ziyarete geldiler ve malum Hollanda’da legal olan bazı şeylerden denemek istediler. Neyse hepbirlikte aldık yedik vs. Sonra eşimin kuzeni çektiğimiz selfieyi bu yediğimiz şeyin adını hashtag yaparak instagrama koymuş. Kv bunu görünce büyük olay çıkardı. Bizim gelin uyuşturucu bağımlısı diğerlerini de ayartmış diye ortalığı ayağa kaldırdı. Dört kişi olmamıza rağmen olay bana patladı tabiikide.Eşimin amcasını aramış bizim gelin sizin çocukları da ayartmış kusura bakmayın filan demiş. Ailemi aramış annemin yüreğine indirecekti az daha. Eşime demiş ki ondan uzak dur sana zarar verebilir asldksldf, çalıştığı yere haber ver filan dedi yanımda konuşurken duydum. Eşim hala düzgün düzgün anlatmaya çalışıyor.
Daha önceki konularımı hatırlarsanız aramızda bitmek bilmeyen bir savaş var ve asıl derdinin başka olduğundan eminim. Ben şimdi bu kadını yolayım mı yoksa sabaha mı bırakayım. Bir de koskoca kadın sihirli mantarın ingilizcesini ve ne olduğunu nerden biliyor o da ayrı bir konu. Tahminim eşimin abisinin de bu işte parmağı var o söylemese 60 yaşında bir insanın bunu bileceğini sanmıyorum.
Kuzenini aradık paylaşımı kaldırsın diye ama çoktan ekran görüntüsü alınıp bütün dünyaya göndermişti tabii fotoğrafı. Şu an eşimin tarafına göre acil Amateme yatmam gerekiyor.
Ya bu kadınla olan savaşı kaybettiğimi kabul edeceğim ve evimizden olacağız ya da sonuna kadar inatlaşacağım ve başıma böyle saçma sapan şeyler gelmeye devam edecek. Aramızdaki savaş baya strateji oyununa döndü çünkü ve sıkılmaya başladım.
Yani 34 yaşında insanlar olarak bu maddeleri ayırt edebilecek yaşta olduğumuzu düşünüyorum. Ayrıca dediğiniz kadar tehlikeli birşey olsa emin olun burda legal olmazdı, koskoca Hollanda hükümeti bunları düşünüp adım atıyor rahat olun.Hem adını vermişsiniz hem sizde uyandırdığı duyguyu açıkça ozendirecek şekilde yazmışsınız.
Oğlunu o sekilde gören hangi anne olsa tepki verirdi. Kadının deli olmasiyla ilgisi yok
Masumlastirmayin konuyu.
Hatta bazıları demiş ki " sanane ne kullanırsam kullanırım " uyuşturucunun sananesi mi varmış , ben bilmiyorum da.
Sanki narcos gibi kartel yönetiyorum. Burda legal olan bir şeyden legal olan düzeyde tükettiğim için birşey olmaz merak etmeyin.
Eşim bu dünyadaki en rahat insan ne yazık ki. Herşeye aman bunu kafaya taktığına değer mi,ne güzel hayatımız var kirayı da bi şekilde alırız takma kafana modunda.Kvalide ruh hastasi orasi kesin ama esiniz de adami fitik eder.annesi hastaysa hastaneye yatirip tedavi ettirsin.her yaptigina hastalik kilifi uydurmak kolaya kacmak sadece. Siz de bir sinir krizi gecirin olsun bitsin madem
Teşekkür ederim beni anladığınız için :) kimseyi özendirme gibi bir niyetim yok zaten asla olamaz da ama gerçekten öyle 1-2 kere kullanmayla da Amateme yatıcak bir durum yok.Ay kusura bakmayın nolur gülesim geldi ilk cümleye:))
Konuyu özendirme ve uyuşturucuyu normalleştirmişsiniz gibi algılayan arkadaşları şaşkın şaşkın okudum, bu mantar ot vs öyle bir iki denemeyle arada kullanmayla bağımlı olunacak şeyler değil. Önceki ev konunuzu bilmiyorum ama Kv kötülük bağımlısı bence
O kızcağızı da sevmiyolar zaten yabancı gelin diyeO değil eşinizin kuzeninin zavallı fransız eşi şoke olmuştur. Ne biçim millet bunlar diye
Aralarındaki diyalogu şöyle anlatayım. Kv sürekli aynı ses tonuyla ne kadar madur olduğunu, benim ona neler yaptığımı ya da işte ne kadar kötü bir insan olduğumu anlatır durmadan. Eşim de dünyanın en rahat insanı olduğu için ve aynı ses tonuyla yapılan bu beyin yeme seansını çok bünyesi kaldırmadığı için anne saçmalıyosun yine bak çekemicem seni vs der telefonu kapatır. Kv sonra yine arar ve aynı döngüye girerler. Çoğunlukla eşim telefonu açmaz açınca da bağırmaz bir an önce kapatalım modunda olur.kabahat eşinde
ben bunları dinlemem deyip kapatırsa telefonu sorun biter
bir de sen onu bağımlı yapacakmışsın ve bunu eşin dinlemiş öyle mi
Maşallah en ufak seyde linc tayfa hazir ama pek sirin minnos karsilanmis uyusturucu kullanimi
Ne gunlere kaldik..bravoÇünkü bu insanlar ergen veya yirmili yaşlarında değiller ve köprü altında damardan eroin almıyorlar. Devlet tarafından denetlenen ve satışı yasal olan bir şeyi alıyorlar.
Ayrıca bu maddelerin kullanımına özenen kişiler de kadınlar Klübünün bdv kısmında araştırma yapacak değiller sonuçta. Duyar yapılacak bir şey göremedim kısacası
Ne gunlere kaldik..bravo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?