• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adıma sahte hesap açılmış!

dryfc

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2014
2.568
1.628
133
35
Sinirlerimin bozulmasına sebep olan bir şey bu. Google den arayınca adımın soyadımın kullanıldığı bir hesapla karşılaştım. Bunu yapanı tahmin ediyorum. Başıma bela olan hasta düşünceli biri tarafından açılmış. Üye adına baş harfleri ve kendi soyadını eklemiş. Profil bilgilerine de benim ismim soy ismim ve okul bilgilerimi eklemiş. Adım soyadımda başka kimse yok. Bilindik olsa umursamayacağım ama bu şekilde olması benim canımı sıktı. Bayanlar bu kişi bana iftira atmış karaktersiz yalancı biri. Lise zamanında peşime düşmüştü, kurtulmuştum. Uzun yıllar oldu bu hasta kişilikli şahısla muhatap olmak istemiyorum. Ne yapayım? Sanki ben açmışım gibi bir izlenim yaratması benim tüm sinirlerimi alt üst ediyor. Sitenin iletişim bölümünden mesaj yolladım ama sonuçlanır mı bilmiyorum.

Acik secik sitelerde olmadigi surece takmana gerek yok. Kendi kendine calip oynasin. Umursandigini dusununce daha cok yapacaktir.

Acik secik sitelerde olmadigi surece takmana gerek yok. Kendi kendine calip oynasin. Umursandigini dusununce daha cok yapacaktir.
Ama dediğim gibi sanki hesabı ben açmışım gibi bir izlenim var. Ben bu insandan nefret ediyorum bildiğiniz. Adım soyadımdan başka kimse yok. Bu benim için sorun olabilir ileride. Düşünsenize adınız soyadınız başka kimsede yok. Arayınca başka birinin soyadı ile hesap açılmış, kendi adınız soyadınız da yazıyor. Kaldı ki bunu yapan şahıs benim bana iftira üstüne iftira atan kişiliksiz biri.

Sinirlerimin bozulmasına sebep olan bir şey bu. Google den arayınca adımın soyadımın kullanıldığı bir hesapla karşılaştım. Bunu yapanı tahmin ediyorum. Başıma bela olan hasta düşünceli biri tarafından açılmış. Üye adına baş harfleri ve kendi soyadını eklemiş. Profil bilgilerine de benim ismim soy ismim ve okul bilgilerimi eklemiş. Adım soyadımda başka kimse yok. Bilindik olsa umursamayacağım ama bu şekilde olması benim canımı sıktı. Bayanlar bu kişi bana iftira atmış karaktersiz yalancı biri. Lise zamanında peşime düşmüştü, kurtulmuştum. Uzun yıllar oldu bu hasta kişilikli şahısla muhatap olmak istemiyorum. Ne yapayım? Sanki ben açmışım gibi bir izlenim yaratması benim tüm sinirlerimi alt üst ediyor. Sitenin iletişim bölümünden mesaj yolladım ama sonuçlanır mı bilmiyorum.
Bilişim suclarina şikayet edebilirsiniz.
Hangi site facebook mu?

Bence şikayet edin karakola.
Rabbim iyi insanlarla karsilastirsin insallah.
Âmin âmin. Yalnız ben bu şahısla muhatap olmak istemiyorum. Sadece bu hesabın kapatılmasını istiyorum. Ben oluşturmadım bu hesabı her şekilde teyit edebilirim. İlk önce site yönetimiyle iletişime geçebilir miyim bilmiyorum.

fotonuzda var mı?
Hayır yok. Ama dediğim gibi ismim ve soyismini kimsede yok benden başka. Ve ben bu konulara çok dikkat eden biriyim. Benim bilgilerim kullanılarak sahte bir hesap açılması çok rahatsız edici bir şey. Sadece tek bir sosyal medya hesabım var. Bu şahıs rumuza da kendi isminin ve benim ismimin baş harfini+ soyadını eklemiş.

nasıl bir isim soyisim bu kimsede yok böyle :eek: siteyle irtibat kursan iyi olur kapatırlar profili mutlaka geri dönerler sana;)

nasıl bir isim soyisim bu kimsede yok böyle :eek: siteyle irtibat kursan iyi olur kapatırlar profili mutlaka geri dönerler sana:KK66:
Gerçekten öyle. Soyisim farklı biraz. Ailede kimse yok uzak yakın hiçbir akrabada yok.

Ama dediğim gibi sanki hesabı ben açmışım gibi bir izlenim var. Ben bu insandan nefret ediyorum bildiğiniz. Adım soyadımdan başka kimse yok. Bu benim için sorun olabilir ileride. Düşünsenize adınız soyadınız başka kimsede yok. Arayınca başka birinin soyadı ile hesap açılmış, kendi adınız soyadınız da yazıyor. Kaldı ki bunu yapan şahıs benim bana iftira üstüne iftira atan kişiliksiz biri.

Arkadaşlarınıza rica edin o hesabı şikayet etsin, çok sayıda şikayet olunca kapanır.

foto yokmuş sanırım bence bu kadar sinirlenme derim tanıdıklarında bilsin olayı sorun olmaz :KK66:
Belki uzun zaman önce açılmıştır bilmiyorum ama bu konuda çok dikkatliyimdir. Şimdi de böyle bir şey olunca sinirlerim bozuldu.

Arkadaşlarınıza rica edin o hesabı şikayet etsin, çok sayıda şikayet olunca kapanır.
Siteyi hiç bilmiyorum ki. Şikayet et butonu Aradım ama yok bulamadım. Hiç üyeliğim yok ki oraya. Nasıl şikayet edeceğimi de bilmiyorum. İletişim formu doldurdum fakat dikkate alınıyor mu bilgim yok. Nasıl nereden şikayet edilecek bilmiyorum.

Back
X