adın aşk değil artık.

Aa, uğraşamam demeyeceksin ama canım.
Sen iyi olmak istiyorsan böyle bir üzüntü karşısında öncelikle psikolojini düzeltmelisin.
:31:

dahiliyeye gitmen gerekir bence. ama o da sorunun temelinin psikolojik olduğunu anladığında ya sakinleştirici vericektir ya da psikoloğa yönlendiricektir :34:

Senin gitmen gereken yer psikiyatr bence. Çünkü dahiliyeciye bunları anlattığında muhtemelen azarlayarak psikiyatra yönlendirecektir. yanlış anlama aşk acısı çekiyorsun çok normal bu semptomlar o açıdan doktor muhtemelen kızacaktır. ama bence de doktora gidecek bir durumun yok çünkü ilk an şok hali ve bu tarz belirtiler oluyor zamanla düzeleceğine inanıyorum ama illa gideceksen psikiyatra gitmelisin ilaç da yazabildiği için. zaten gerek görürse yönlendirir diğer bölümlere

tatlım psikiyatri'ye gitmeni tavsiye ederim konuşmak ve yazacağı ilaç iyi gelecektir... en azından bu zor zamanlarını daha sağlıklı atlatacağına inanıyorum.Rabbim seninle beraber olsun..

1 ay önce benim de 2 yıllık ilişkim bitti. Şuan hala ve hala bende senin durumundayım.
Doktorluk bir durum yok, moral bozukluğu, stres,üzüntü..
Normal olarak.. 3 yıl dile kolay yaşanmışlıklar hatıralar..

Umarım her şey yolunda gider,yıpratmamalıyız kendimizi bu kadar. Derdi veren Rabbim dermanını da verecek inşallah:50:

Back
X