sonradan uzulup keşke dememek ıcın bence ondan hoşlanıyorsan bı adım atmalısın bence cunku hayat cok kısa ayrıca sen unıversıte okuyorsun dıye cevrendekı kısılerın doktor muhendıs vs vs olması lazım degılkı
bu duyguyu yaşamak çok güzel ondada bir şeyler varmış zaten engel yok yani :)
Bayıldım bayıldııııııııııııııım...
Ağzım 4 karış açık 32 dişim dışarıda okudum yazdıklarınızı, üniversite dönemime döndüm sanki.Bu güzel duygu kolay yakalanmıyor, herkese bu hisler beslenemiyor. Yakalamışken lütfen üstüne gidin bu duygunun. Yeniden görmek için fırsatlar yaratın
ben sana ne yapacağını söyleyeyim canım
hiç üzerine düşmeden başka aşklara yelken açacaksın
davul bile dengi dengine
öyle aşklar sadece dizilerde
uğraşmaya bile değmez
Sakın vazgeçme :)
Yüzüne bakınca huzur buluyorsan sen seviyorsun demektir
Selam veriyorsa muhabbeti ilerletmek zor olmayacaktır :)
Bol şans dilerim
İlk adımı erkek atar diye bişey yok.. Bizdede nişanlım ilk aşık olduğum insandı.. Ve son olarak kalacak inşallah..
O markette calısıyordu. Ben günde bi kaç kere gidiyordum. :) Ve sonunda ilk adımı ben attım.. Numaramı bıraktım. Hiçte pişman değilim, iyiki de yapmışım.. Aşk işlerinde erkek,kız diye bişey yoktur.. Bu ilk adımı atma cesaret işidir..
Eğer hoşlanıyosan hayat kısa, yarının ne getireceğini bilemezsin.. Sonradan pişman olmamak için cesaretini topla ve konuş..
Eminim o da senden hoşlanıyor ve mutlu günler sizi bekliyorr
Çok tatlısınız ya :) çok teşekkür ediyorum size. Dediğim gibi bugün öğlen dersimin olduğu blokta gördüm sanırım bizim bloktaki fotokopicide çalışıyor şimdi ama gidemedim daha, dediğiniz gibi yakın zamanda gitmeyi düşünüyorum, istemesem de gitmek zorundayım çünkü fotokopiyle çok işimiz oluyor :) bakalım artık umarım bu şekilde kalır duygularım, kafamdaki gibidir o da. :)
Öncelikle mutluluklar diliyorum size :) Dediklerin çok doğru ve benim de son yılım okulda. Hep aklımı kemirip duran müşteri-satıcı ilişkisi var aranızda, nasıl böyle bir şey olabilir düşüncesi senin yazdıklarınla son buldu diyebilirim :) seninki gerçekten büyük cesaretmiş numaralar bırakmak falan, sanırım ben bunu yapamam. Sanırım değil eminim hatta :) Ama onun da duyguları varsa kısa zamanda anlayabileceğimi düşünüyorum, o zaman taraflardan biri tabi bir atılımda bulunur :) Teşekkür ediyorum :)
Yeni de üyesin sanırım, sakın gelmemezlik etme emi gözde
Mutlu sonlara ihtiyacım var benim, okuyup okuyup sevinmek istiyorum, hala ekrana saf saf bakıp sırıtmam ondan sanırım, senin adına çok sevindim, bir daha böyle temiz-insanca duyguları yakalamak inan çok zor oluyor :97:
Evet yeni üyeyim :) Yarın evimin yakınlarındaki kırtasiye yerine çektirmem gereken fotokopiyi okula gidince çektireceğim seni dinleyip :) dediğin gibi duvarlara asılan diplomalar mutlu etmez insanı. Uzakta olduğunuz için de sakın üzülme, her an birbirinizin düşünceleri, kalbi içinde değil misiniz? Evet. Mesafe olarak en yakınında bulunan bile bu vasıfa sahip mi senin ve onun için? Hayır. O zaman birbirinize birbirinizden daha yakın yok. Tüm kalbimle söylüyorum umarım en yakın zamanda kavuşup hiç ayrılmazsınız birbirinizden. Haberdar etcem seni de :)
Amin, tüm sevenler kavuşsun. Dünya çok adaletsiz bir yer, sevmek-dua etmek ve kitap okumak lazım. Başka türlüsü mutlu etmiyor insanı :97:
Belki kırtasiye babasınındır, o da üniversite mezunudur ama mesleğini sevememiştir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?