Adını bile bilmemek...

İnanmıyorumm!!! Nasıl fikirler bunlar, hayatta aklıma gelmezdi. İyi ki sormuşum size yoksa ben hergün fotokopi çektirip çektirip ağaçların katledilmesine seyirci kalacaktım :)
Bunu yaptım diyelim, orda unuttuğum(!) kitabın baş sayfasında numaram olacak yani, o zaman tamamen anlar çok utanç verici bir durumm :) Cesaretimi toplayıp dediğini yapacağıma söz veriyorum

benim anlamadıgım bişey var yakın bi zamanda açtıgınız konunuzu hatırlıyorum çocukluk aşkınızla olan hikayenizi hangi ara bitirdinizde fotokopici çıktı ne kadar hızlı yaşıyosunuz hayatı

Başta değil.. Okuyomuşsun gibi orta sayfalarından birinde ayrac olsn onun arkasındada adınla telefonun olsun.. Bakmayı akıl eder heralde inşallahh

ay süpersiniz ya D bence de telefon numaranı falan yaz yani hatta altına unutsam arayın falan yaz tam olsun ehehehh

:) İsim tamam da numara beni aşacak gibi. 15 dakikadır başımın üzerinde bir baloncuk, numaramn olduğu kitabı orda unuttuğumu düşünüyorum, düşüncesi bile yüzümü kızarttı :):) Ama isim yazabilirim, isim yazmakta bir şey yok diye düşünüyorum ki yazarım da yani kitaplara. Evet evet bunu yapabilirim en azından bir sonraki gidişimde ismimle hitap ederse falan o zaman daha rahat olabilirim yoksa işin sonunda mahçup olmak da var :)

ama facebook un yokmuuş, bulamıcak senii ya isminle hitab etmeye çekinirsee

Yazdığım ilk yazıyı okumadınız sanırım daha önce arkadaşım bir derdini paylaşmıştı, ilk kez kendimle ilgili bir şey yazacağım yazdım. :)
Bu kendimle ilgili bir paylaşım, yanlış anlaşılmasın lütfen...

ama facebook un yokmuuş, bulamıcak senii ya isminle hitab etmeye çekinirsee

Facebook mu açsam kii İnanamıyorum kendime şu an onun bundan hiçbir şekilde haberi yok biz burda ne yapsak ne etsek konuşuyoruz :) Hiç de aklına gelmez herhalde bir erkeğin böyle bir şey :)

Facebook mu açsam kii İnanamıyorum kendime şu an onun bundan hiçbir şekilde haberi yok biz burda ne yapsak ne etsek konuşuyoruz :) Hiç de aklına gelmez herhalde bir erkeğin böyle bir şey :)

bence de yaa bak kaç bayan bi arada düşünüyoruz onlar hiiiç :) ayraç iyi fikir canım afilli bi ayraç olsun ama ilk sayfalarda olsun bence ucu da çıkmış olsun ki görsün :))) ay ne ayrıntıcıyızz

iki konudaki yazılara dikkat ettim ikisinide aynı kişi yazıyo gibi müge anlıyı izlemek insana bunları yaptırıyo

bence de yaa bak kaç bayan bi arada düşünüyoruz onlar hiiiç :) ayraç iyi fikir canım afilli bi ayraç olsun ama ilk sayfalarda olsun bence ucu da çıkmış olsun ki görsün :))) ay ne ayrıntıcıyızz

Kessinlikle! :) Güzel fikirlerin için çok teşekkür ediyorum :)

Evett!! Çok mantıklı gerçekten bu. Ben olsam ilk sayfaya değil de ayraça dikkat ederdim bu daha güzel oldu :)

Kesinlikle numarayı yazmalısın ama, isim bir işe yaramaz.. Başa dönersin Hadii topla cesaretini.. Bunu birinin yapması lazım.. O değil de sen yap Bunu yapabilirsin.. Çok zor değill.. Tamam başta kabullenemezsin ama sonradan kafa denginse eğer iyiki yapmışım dersin benim gibiii

Hadi bakalımm o zaman bu hafta içi bir an önce gelsin :)

Hadi bakalımm o zaman bu hafta içi bir an önce gelsin :)

Arkandayızz.. Sana güveniyoruz.. Kitabı bırak hemen dönme oraya.. Bi gün bekle arar, aramazsa iki gün bekle.. Elbet kitabınızı burda unutmuşsunuz diye sana dönecektir Ayy heyecanla bekliyorum güzel haberlerini

Ah be arkadaşım,ne tatlı duygular uyandırdın bende ,18 li yaşlarıma gittim,ilk aşkıma gittim ve şu an inan bana gözlerim doldu,bul bir yolunu ,açılmasanda belli et duygularını ,çok güzel hisler bunlar.

Sabah bu gri hayatta senin sayende yüzüm güldu tesekkur ederim:) insallah yillarca bikmadan usanmadan askla hayatinda olacak bir adam olur. Ama gercekci yaklasmak gerekirse, onu tam tanimadan lutfen kafanda yarattigin adama asik olma. Hayal kirikliklari kolay unutulmuyor cunku. Tanisma icin benim de bir fikrim var. Staj dosyasini bulamamissin ya yine git yine arayin. Acaba baska biri fotokopi icin getirir mi? Size telefonumu biraksam/ telefonunuzu alsam haber verebilir misiniz de. Sonucta kimse kitabin arasina kendi telefon numarasini yazmaz degil mi? Hem dogaclama bir tanisma olur. Bu sekilde adim .... tel ... dersin cok tesekkur edip ayrilirsin oradan. Zaten o da sana karsi bos degilse o staj dosyasini bir yerden mutlaka bulur. Sen sadece kapiyi ac birak devamini o getirsin. Bol sans bizi habersiz birakma!!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…