Arkadaşım vardı böyle biz 3 arkadaş aynı sitenin çocukları idik
hasılı kelam nişanlılık süreçlerimizin arasında 2-3 ay var üçümüzünde benim eşimin ailesi umursuzdu evlatlarının arkasında durmadılar herşeyi kendimiz yaptık..
Bizim memleketi bilirsin hayyal bu tip konular çok muhimdir..Maalesef ne dünür olarak ne evlilik arefesinde destek olarak onlardan birşey görmedik..Bu bana koyardı o zamanlar kafaya takardım..
arkadaşlarım ise memleketimin insanları ile evlendi ve her aldıklarını ailece bize anlatır,gözümüze sokarlardı ifrit olurdum..Sırf bu yüzden evlenip gidince kestim arkadaşlığı bittiler benim için..
Bugün evliliklerimize bakıyorum da çok şanslıymışım karışanım görüşenim yok kıymetimi bilen bir eşe sahibim..En önemlisi kadın olarak el üstünde tutuluyorum kimseye verecek hesabım yok oldukça kararlı adımlarla ilerleyip ve kendi ayaklarımın üzerinde durabiliyorum..
Onların hayatları ise benimkinin tam tersi..Ama memleketime gittiğimde kesinlikle bu tip konulara girmiyorum çünkü ailece hoşgeldine geliyor komşularımız bize ve ben övünmek için onların bana yaptığını ben onlara yapamıyorum..Gerek de yok zaten
En güzelini yapmışsın Kontesim Hemşom
Bu gibilerine kendini anlatırken boşu boşuna yoruluyorsun. Kendi hallerine bırakacaksın yeter.
İnsanı durduk yere üzen insanlardan başka bir şey değiller, psikolojik bir rahatsızlık mı desem ne desem adlarına bilemedim şimdi oni
bence aşağılık kompleski .mutlu insanları kıskanan tipler çok var .benim çevremdede var .mesela eşimle evlendiğimizde bir çok arkadaşım kıskandı çatladıresmen .ben kimseyi beğenmiyordum evlenmeyeceğimi düşünüyolardı .yani çok var .ben umursamıyorum hatta hoşuma gidiyor demek ki kıskanılıyorum diyorum .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?