• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adını koyamadigim iliski

Nebileyim boyle aglama meraklisi bir kere denk gelmişti o zaman kucuktum ben de inanip duygulanmiştim bi de. Meger amac baskaymiş geç olmadan anlamistim neyseki. 😂
Genelde insanlar flort ettikleri ve yeni yeni buluşmaya basladiklari insanlara aglamak istemezler bu biraz kendini acindirma oluyor bir amaci oluyormuş gibi geliyor bana. Bir amaci yoksa da saçma yaptigi
Kesinlikle, sonrası da belli.

"Üzerim ben seni, seninle alakası yok. Herkese karşı böyleyim, Bilmediğin şeyler var..." deresif üzgün erkek lafları, hiç şaşmaz.

images (24).webp

Merhaba sürekli aynı ortamda olduğumuz biri var arkadaştık bir sure
İki kere dışarda görüştük
En son görüşmemiz de biraz yakınlaştık sonra sadece merhabalastik kahve içmeye çağırdı denk gelmedi diyelim bugün tekrar denk geldik şakalaştı sarıldı haftaya bir gün içelim dertleşelim ağlamak istiyorum yanında dedi bir erkek bu cümleyi neden kullanır?
Ağlayacak işte. Omzunu yastık olarak kullanacak. Kollarında teselli bulacak. :)

Yara bandının kaderi yara iyileştiğinde cırrrt soyulup atılmaktır. Kendinize bunu yaptırmayın.

E sorun kendisine. Ay valla kadın-erkek ilişkilerinde bir gizemi çözmeye çalışır gibi davranışlarda, söylenenlerde çeşit çeşit şeyler aranması da insana bay getiriyor.

"Bi samimileşmeye başladık biz, benim de kafam karıştı. Sen ne istiyorsun? Öyle takılalım anı yaşayalım kafasında mısın?" diye sorun, nolcak ağzınıza iki çarpacak değil ya.

Aglamak istemek nedir ya :D Kadin dese adama birgun seninle icip aglamak istiyorum diye deli manyak der kaçarlar. Kendileri deyince kedi yavrusu sevimliliginde hissediyorlar galiba . Burda cok konu okudum boyle tenhada bulusalim, parkta yiyiselim, icip icip seviselim ama bir halt olamayiz ben aglarim modu

Haklısınız olumlu konuşmuştum reddediyorum hemen görüşmeyi
Bana ağlayacak değil gülecek adam lazım de. Ağlama duvarı değilim ben de. Onlarla gez toz seviş sarış gel benim yanımda ağla, oh anasını iyiymiş de.

En son görüşmemiz de biraz yakınlaştık sonra sadece merhabalastik kahve içmeye çağırdı denk gelmedi diyelim bugün tekrar denk geldik şakalaştı sarıldı haftaya bir gün içelim dertleşelim ağlamak istiyorum yanında dedi bir erkek bu cümleyi neden kullanır?
Baska bir ask acısı var ,canı sıkıldıkça yalnız kaldıkça sizi kullanmak istiyor

ağlamak istiyorum yanında dertleşelim demesi hiç hayra alamet değil :D

Seninle sadece cinsel birliktelik düşünüyor

Back
X