• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adını koyamadigim iliski

Merhaba sürekli aynı ortamda olduğumuz biri var arkadaştık bir sure
İki kere dışarda görüştük
En son görüşmemiz de biraz yakınlaştık sonra sadece merhabalastik kahve içmeye çağırdı denk gelmedi diyelim bugün tekrar denk geldik şakalaştı sarıldı haftaya bir gün içelim dertleşelim ağlamak istiyorum yanında dedi bir erkek bu cümleyi neden kullanır?
Sevişmek ıstıyor .

Canim benim niyeti belli değil mi!? Sakın gitme.

Ajitasyon yaparak sevişmeye ortam yaratmaya çalışıyor ezik. Aglayacağı falan yok yani. Ağlayacak olsa içip içip tek başına da ağlar ama tek başına sevişemez :KK53:hiç dert dinleme modunda değilim kusura bakma deseydiniz film izleriz o zaman diyecekti ya da sarılıp uyuruz gibi sevişme yolu açan zeka kırıntısı barındırmayan başka şeyler.

Güzel cevap veremedim demişsiniz ne cevap verdiniz merak ettim

Merhaba sürekli aynı ortamda olduğumuz biri var arkadaştık bir sure
İki kere dışarda görüştük
En son görüşmemiz de biraz yakınlaştık sonra sadece merhabalastik kahve içmeye çağırdı denk gelmedi diyelim bugün tekrar denk geldik şakalaştı sarıldı haftaya bir gün içelim dertleşelim ağlamak istiyorum yanında dedi bir erkek bu cümleyi neden kullanır?
Devir değişti maalesef. Kadınlar erkek rolüne girdi.

Ajitasyon yaparak sevişmeye ortam yaratmaya çalışıyor ezik. Aglayacağı falan yok yani. Ağlayacak olsa içip içip tek başına da ağlar ama tek başına sevişemez :KK53:hiç dert dinleme modunda değilim kusura bakma deseydiniz film izleriz o zaman diyecekti ya da sarılıp uyuruz gibi sevişme yolu açan zeka kırıntısı barındırmayan başka şeyler.

Güzel cevap veremedim demişsiniz ne cevap verdiniz merak ettim
Görüşürüz gibi konuştum salak gibi görüşmeyecegim tabiki bidaha solerse reddederim

ağlamak nedir ya? şaka mı bu? ne ağlaması?
şuna bak ya biraz adam olup biraz erkek olup gerçek niyeti neyse onu belli etmek, söylemek yerine ağlamak istiyorum demiş ıyy.

Back
X