• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adını siz koyun artık

mazin güzel anılardan oluşmayabilir ama önemli olan şu an ve şu an bence çok şanslısın. sen ağlıyorsun ve sevgilin de senin için ağlıyor. kendini sakın eksik görme, ve bunu erkek arkadaşına yansıtma, erkekler özgüvenli kadınları sever. kendini sev ve sevgilinin kıymetini bil. sadakatli erkek zor bulunur oldu =)
Gerçekten öyle zor bulunuyor. Kendisi de gerçekten çok yakışıklı. Boyu posu yüz güzelliği herşeyiyle. Bende bundan sonra biraz kendime güvenimi getirmeliyim o zaman.

Ilk zamanlar ben de takintiliydim bazi seylere ama skolyozum var adam beni begenir mi rahatsiz olur mu? Aman saclarim istedigim gibi degil vs vs vs
sonradan anladim ki sevgi sadakat ask bunlarda degil evlendin adamin bir saglik sikintisi cikti. Alllah korusun elini kolunu makinaya kaptirdi (esim muhendis) yada bana bisey oldu ne olacak guzellik bitti diyip bitecek mi
simdi ne durumdayim biliyor musun.
Esim bana cok guzelsin diyor ben de yapistiriyorum cevabi:
BILIYORUM KI :))
canim boyle seylere takilma hayat bunlardan ibaret degil. Somut seyleri degilde soyut daha anlamli seyleri gormeye calis.
Hep soylerim hep soylerim. Artik KK da adim cikacak kaya bilmemne hulya avsari cirkin diye mi aldatti allasen keyfine baaakk

Benimde eşim 1.90 boyunda 104 Kilo Ben 1.64 boyunda 56 kiloyum boy farkımız var ama bu niye bize engel olsun onu anlamadım...
Topuklu ayakkabı giy mesela ne bilim..

canım benım..benım boyum 160 esımınkı 193.sen dusun ..ask engel tanımaz. ;) ılk baslarda bende cok takıntı yaptım komplekse gırdım bı karıs topukluyla gezdım aylarca ama sonra alıstım bende etrafımızdakılerde.ayrıca dısardan nasıl gorundugumuzun bı anlamı yok.herkes kendıne baksın.bısey dıyen olursa devedede var boy de kımseyı kırmadan ve gulerek ;)

vebahargeldi vebahargeldi tabiiki onun iyiliğine aramızdaki huzura daha çok önem veriyorum zaten ALLAH korusun ona birşey olsa benim canımdan can kopar koca bebeğim o benimmmm anne sevgisi gibi seviyorum diyebilirim onu :))
ADDD83 ADDD83 yok tatlım engellik değil ben sadece kendimi kötü hissediyordum sadece boy olarak değil içimde bi dışlanmışlık sezgisi vardı. Yani sanki etrafımdaki kimse beni ona yakıştırmıyormuş gibi geliyordu. (bu yakınlarım değil dışardan sıradan insanlar) tam tersi yakınlarımda çok benzediğimizi yakıştığımızı derler. Sorun sadece sevgilimle değil zaten, ben kendimi öyle hissediyorum.

Gerçekten öyle zor bulunuyor. Kendisi de gerçekten çok yakışıklı. Boyu posu yüz güzelliği herşeyiyle. Bende bundan sonra biraz kendime güvenimi getirmeliyim o zaman.

fotoğraflarına baktım kendine haksızlık etme, burnun da güzel olmuş

Boy olayını çok sorun etme, biraz topukluyla hallolur.. Ailenle ilgili sorunları da kolay değil tabiki ama çok sorun etme. Çünkü ailesiyle yaşayıp annesi babası ayrı olmayıp çok sorun yaşayanlar da var.. Herkes dışarıya belki göstermez.. Bir yandan da şanslı olduğunu düşün çünkü seni seven sevebilen biriyle karşılaşmışsın. Bu zamanda öyle iyi bir ilişkiyi yaşayabilmek ne kadar zor biliyor musun?

Boy olayını çok sorun etme, biraz topukluyla hallolur.. Ailenle ilgili sorunları da kolay değil tabiki ama çok sorun etme. Çünkü ailesiyle yaşayıp annesi babası ayrı olmayıp çok sorun yaşayanlar da var.. Herkes dışarıya belki göstermez.. Bir yandan da şanslı olduğunu düşün çünkü seni seven sevebilen biriyle karşılaşmışsın. Bu zamanda öyle iyi bir ilişkiyi yaşayabilmek ne kadar zor biliyor musun?
Evet gerçekten zor şükrediyorum zaten o bana ALLAH'ın hediyesi tüm bu yaşadıklarıma karşın o benim karşıma çıkan mucize.

• Beğen
Reactions: mb1
Back
X