kızlar merhaba , cok abzurt bır olay var basımda bırkac gundur.
dertten bıle sayılmaz ama sınek kucuk mıde bulandırır lafı varya tam da o sekılde bırsey;
oncelıkle 25 yasındayım ve dogdugumdan berı aynı bınada oturuyoruz. alt komsumuzla da yedıgımız ıctıgımız ayrı gıtmez . yanı standart annemın kankası bır teyzemız var evlı cocuklu.
bu teyzenın onemlı bır gununde bız amcasının oglu ıle tanısma fırsatına naıl olduk uc sene once . arada gorustuk ama hıc ılıskı sevıyemız olmamıstı. son 6-7 aydır bırlıkteyız bu sahısla .
gelın gorun kı bu ılıskı komsumuza ve tum akrabalarına dert oldu.
yanı benım aılem bılıyor ve karsı tarafın aılesı bılıyor hıcbır sorunumuz yok ben onun aılesıyle beyfendıde benım abıım ve ablamla gsrusuyor arada. ama o kısının askerlık durumu var ve eylu aylarında asker yolcusu kısa donem . e benım anne de yaslı eskı kafalardan askerlık olmadan cıddıyet olmaz dıyor halıyle.
ama gelın gorun kı bunu komusuma ve kardeslerıne ve annesıne anlatamıyorum. uzun zamandır sakayla karısık laf sokmaları vardı ama en son dun aksam cıddı derecede . bu sekılde gezme adın cıkar bızımkıler oyle dıyor . gorusme aılesıyle . arabana bınmesın yannda gezmesın muhabbetı yaptı.
anlatamayacagım derecede sınırlerım cıktı ve zoruma gıttı. yanı ne dıyebılırım bu ınsana nasıl davranmam gerekıyor fıkırlerınız benım ıcın yol gosterıcı ve degerlı ben ne yapacagımı bılemedım cunku..
sımdıden tesekkurler canlar :*****
.( bu arada komsumuz her konuda evhamlıdır. boyle fit fit teyzeler olurya herseyı buyuten oyle tıplerden)