- 11 Ağustos 2019
- 32
- 58
- 38
- 30
- Konu Sahibi degisikbirkadin
-
erkek arkadaşımla konuşuyorum tabi. Kendisini tanıyorum benimki sadece merak. Bilenlerden yorum almak istedim.Bunu erkek arkadaşınızın konuşmalarından az çok anlamış olmanız gerek. Veya aile olarak tanışmayı erteleyip kendiniz erkek arkadaşınızin ailesinı ziyaret edebilirsiniz. Burada şöyledir desek ne olacak onu anlamadım ben.
Anladım cok teşekkür ederim.Ben adıyamanlı biriyle birlikteydim yaklaşık üç yıl kadar. Aile bağları güçlü gibiydi. Ama beni bunaltan bazı şeyler olabileceği için aşırı kıskançlık, gideceğim yere karışma, ailelerin her gün bizim evde yemek yemesi vs bunları kabul edemedim. Tabi başka büyük meselelerde vardı bunlar ufak kaldı. Herkes bir olmaz tabi her kapının huyu farklı ama genel olarak sıkı olabilirler
Bana ilginç geliyor bu şekilde araştırmakmerhaba arkadaşlar. erkek arkadaşım istanbul'da doğup büyümüş ailesi de ıstanbul'da yaşıyor ama adıyamanlılar. aile apartmanlarında yaşıyorlar. artık ailecek tanışma planımız var. sormak istediğim şu çok sabit olmamakla beraber bazı memleketler belli başlı özellikleri ile biliniyorlar mesela kayserililer mesela trabzonlular. benim annem de babam da egeli. merak ediyorum nasıl olur ne gibi farklılıklar benzerlikler vardır. cevaplar için teşekkürler
Şaka bir yana kardeş kardeşe benzemiyor memleketle pek alakası yok benceÇok çiğköfte yerler
Mesela evlenseniz aile apartmanında mı oturacaksınız uzakta mı?erkek arkadaşımla konuşuyorum tabi. Kendisini tanıyorum benimki sadece merak. Bilenlerden yorum almak istedim.
Hayır oturmayacağız hatta farklı yakalarda oturacağızEvlenince sizde mi aile apartmaninda oturacakmissiniz?
Evet oturmayacağızMesela evlenseniz aile apartmanında mı oturacaksınız uzakta mı?
Bunun cevabını biliyor musunuz?
Bu iyi haber.Hayır oturmayacağız hatta farklı yakalarda oturacağız
Adıyaman da okudum bi süre. Yakın insanlar cana biraz fazla yakınlar bence erkekleri kadınları genelde geri planda kalmışlardı. Soğuklardı. Hayatimda ilk kez gözümle karısını üni li arkadaşlarımla aldatan evli erkekler gördüm. Hem dr coookkk. Şok olup sogudugum, bana saplantili asik olan , daga kaldırcam bu kizi diye hakkimda konusan erkeklerin olduğu bi yer. Hii cok mu guzelim bence hayir. Bana gore tabi. Yani erkekleri sanki kadın görmemiş gibiler. Ama kibarlar başta evlenince de Allah bilir. Bir de yakışıklılar Allah var ama önemli olan kültür ben alisamadim ve okulu baska sehrr aldırdım meselamerhaba arkadaşlar. erkek arkadaşım istanbul'da doğup büyümüş ailesi de ıstanbul'da yaşıyor ama adıyamanlılar. aile apartmanlarında yaşıyorlar. artık ailecek tanışma planımız var. sormak istediğim şu çok sabit olmamakla beraber bazı memleketler belli başlı özellikleri ile biliniyorlar mesela kayserililer mesela trabzonlular. benim annem de babam da egeli. merak ediyorum nasıl olur ne gibi farklılıklar benzerlikler vardır. cevaplar için teşekkürler
Yani hiç öyle tecrübem olmadı benim ailem daha küçüktür ama sıcak bakıyorumBu iyi haber.
İyi insanlar olabilir. Birbirlerine bağlı olabilirler.
Kalabalık ve sık misafir ağırlamayı sever misiniz?
Bilmiyorum. Acele etme bence. Once onu ve ailesini iyice bir tani. Kultur farki da var. Iyice tani sonra aileler tanissin bence.Hayır oturmayacağız hatta farklı yakalarda oturacağız
Bana öylesi gelmemişti galibaDelikanli olurlar diye biliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?