- Konu Sahibi Miricandan
Benim ismim de anlam olarak çok güzel ve taşıdığıma inanırım öyle din dinsel hurafelerle işim olmaz ama ben doğduğum günden beri bana babaannemin ismiyle seslenmişler bir kısım kimlik adımı bir kısım benim adımı söylemiş orta okulda benim sebepsiz yere bayılmalarım başlamıştı hiçbir dr çare bulamadı psikolojik dediler sonra bir hoca anneme adımı sormuş annem ağız alışkanlığı ilk babaannemin adını söylemiş ki onun ismi de çok anlamlı bir isimdir dini yönden ağırdır benim ismim de aynı hoca kızın üstüne anlamları bu kadar iki isim yüklemeyin kulağına ne okuduysanız onunla seslenin demiş ve o günden sonra bu bayılma olayım hiç olmadı işin açığı o ismi de hiç sevmezdim ve kimseye de derdimi anlatamazdim millet alışmıştı bir kere 12-13 yaşındaki biri anne anne, amca,dayı gibi insanlara nasıl laf geçirebilir ki sonuçta bence benim tek derdim oydu sinirimi dışa vuramayınca kendi kendimi yiyordum gibi geliyorEvet o da var ben ismimin anlamini tasiyorum mesela iyiki kotu anlami yok yada birden fazla anlami buda onemli bence Turkcede su demek baska dilde su anlamda kotu etki edebilir.