Gelinbaşı ve Gelin Tacı Adoş çöp Düğünümüzde yaptırdığımız türban modellerimizi paylaşalım (resimli)

inşallah bu sefer olmuştur olmamışsa artık daha denemicem...

Son düzenleme:
Arkadaslar bunlar benim kuzenimin dugunu ve kinasi icin aldigim kiyafetler.
Dugun icin elbise, siyah altakki susler kirik beyaz ve gri renklerinde. Bunun uzerine bolero ve gri esarp dusunuyorum. Dugun calgili olcak. Ben oynamicam. Kararsiz kaldim. pardesu mu giyinim yoksa bu elbiseyimi??

Kina icin bustiyer:Turkuaz rengi ve tasli. Bunun altina hafif kuyruklu saten siyah etek dusunuyorum. Uzerine siyah bolero ve turkuaz esarp. Baska renk gidermi??

canım siyah elbisene bayıldım tabiki düğünde giyebilirsin yakınının düğünü pardesüyle oturmak olmaz bolero ve gri eşarpla çok güzel olur turkuaz elbisen yeşil gibi duruyo :uhm:

canım siyah elbisene bayıldım tabiki düğünde giyebilirsin yakınının düğünü pardesüyle oturmak olmaz bolero ve gri eşarpla çok güzel olur turkuaz elbisen yeşil gibi duruyo :uhm:

Resimde oyle cikmis evet. Ama turkuaz kendisi. O sadece tek parca bustiyer. Altina iste etek almayi dusunuyorum. uzerinede siyah bolero. Baska renk yakismaz sanirim

Resimde oyle cikmis evet. Ama turkuaz kendisi. O sadece tek parca bustiyer. Altina iste etek almayi dusunuyorum. uzerinede siyah bolero. Baska renk yakismaz sanirim

evet canım turkuaz eşarp daha iyi kombin olur :lepi: merakla bekliyoz resimlerini üzerindede görmek istiyoz:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…