Evet o ateş etmek ne oluyorsa.Cahil insanlar işte.Ne bileyim canım, oldum olası sevmiyorum yılbaşı olayını:) Hele dediğin gibi aşırıya kaçıp dozunu aşan insanlar var ya, rastgele silah ateş edenler falan
Üstadın bir sözü var, " ne zaman 7 hristiyan bir danaya ortak olup kurban keserse, ben de çam ağacı süslerim" benimki o hesap
Kız sos konusunda cimri mi davrandın naptın biraz kuru gibi duruyor.Adroş yaptim boregi guzel oldu
Fotoya bir sari kafa son saniyede girmis olabilir
Kız sos konusunda cimri mi davrandın naptın biraz kuru gibi duruyor.Ya da yufkan biraz kalınmış.Ama gayet lezzetli görünüyor.Eline sağlık canım. Sende sarı kafa var bende de mavi kafa.Çay içtirmiyor bize o da yiyecek birşeler istiyor biz yiyip içerken.Çok tatlı seninki de.
Tamam öyleyse.Kiz ne kurusu civikti neredeyse
Tamam öyleyse.Kuru gibi göründü de gözüme.
Olsun cıvık da olsa peynir sonuçta her türlü yenir.Yok yok degildi.
Lorum bir degisikti. Bir de fazla koymusum civik oldu :)
Olsun cıvık da olsa peynir sonuçta her türlü yenir.Afiyet olsun.
Evet ya hatırladım yemiyordun:)Benim de pek yediğim sayılmaz.Ayda bir dilim belki.Ben de böyle poğaçada börekte yiyorum.Ama 2017 ye giriyoruz ya sağlıklı beslenmeye karar verdim.Bana mi diyorsun kiz ben peynir yemiyorum
Ancak boyle pogacada falan yiyebiliyorum :)
Hahah dimiEvet ya hatırladım yemiyordun:)Benim de pek yediğim sayılmaz.Ayda bir dilim belki.Ben de böyle poğaçada börekte yiyorum.Ama 2017 ye giriyoruz ya sağlıklı beslenmeye karar verdim.Peynir zeytin ne varsa götüreceğim. Niyeyse hep yılın son günü alınır bu kararlar ilk günü de vazgeçilir.
Ben o kararları çokça verdim de hep geri tepti.Dna'ma uygun değil.Hahah dimiGerci ben oyle bir karar vermedim hic Su anda da hic veremem iyi beslenmem lazim :)
Ben o kararları çokça verdim de hep geri tepti.Dna'ma uygun değil.Ama dna'yı zorlayacağım. Yaşlı teyzeler bile çaya şeker istemez diyorlar bunalıma giriyorum. Bir bırakamadım şu şekeri.İlk önceliğim o.Sen iyi beslen tabiki canım.Miniğin aç kalmasın.
Millet olarak çok düşkünüz zaten hamur işine.En güzelini yapıyorsun sağlıklı beslenerek.Sekere cok duskunlugum yok ama benim de hamur isi zaafim var doymuyorum resmen hamur yemezsem
Saglikli beslenmeye calisiyorum arada kacsa da
Yıllardır çayı şekersiz içiyorum gerçi çayı çok sevmem sadece kahvaltıda oda 1 çay bardağı ancaBen o kararları çokça verdim de hep geri tepti.Dna'ma uygun değil.Ama dna'yı zorlayacağım. Yaşlı teyzeler bile çaya şeker istemez diyorlar bunalıma giriyorum. Bir bırakamadım şu şekeri.İlk önceliğim o.Sen iyi beslen tabiki canım.Miniğin aç kalmasın.
Biz çok içeriz çayı.İşte her şekeri bırakan bunu söylüyor ama ben sevmiyorum işte.Yıllardır çayı şekersiz içiyorum gerçi çayı çok sevmem sadece kahvaltıda oda 1 çay bardağı ancaama çayı şekersiz içince çayın tadını daha iyi alabildim.
Efser naber canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?