- 1 Kasım 2011
- 19.185
- 32.027
- 798
Ben diğer kanallardaki dizilerin hiç birini bilmem, çünkü bütün kanalları sildimTrt'nin dizileri güzel oluyor aslında da entrika,hainlik nerede biz oradayız.![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben diğer kanallardaki dizilerin hiç birini bilmem, çünkü bütün kanalları sildimTrt'nin dizileri güzel oluyor aslında da entrika,hainlik nerede biz oradayız.![]()
Evet 9 numara.9 numara mı yoksa
Evet ya çok mutlu oldumÖnceki 2 yarışmaya kıyasla, biraz yol katetmişim
![]()
Aaa niye ki?Ben diğer kanallardaki dizilerin hiç birini bilmem, çünkü bütün kanalları sildim![]()
Evet 9 numara.Sen moda ve yemek yarışmalarının demirbaşı oldun artık.
Sıradakinde de varmısın canım?
![]()
Pis o kanallarAaa niye ki?![]()
Katıl tabi canım.Moda yarışması heyecanlı baya gizli olduğu için.
Bilmemİşime gelen bir kombin olursa
![]()
EvetKatıl tabi canım.Moda yarışması heyecanlı baya gizli olduğu için.![]()
Çok pis hem de.Pis o kanallarÇocuk kanalları, trt bir de belgesel kanalları var
Ben çoğunlukla belgesel izliyorum:)
Sağol canımÇok pis hem de.Şimdiki çocuklara laf söz geçmiyor.Sen sözünü geçirebilen nadir annelerdensin.Takdir ettim seni bu konuda.
Ben de çok severim belgesel.Ama kumandaya her zaman sahip olamıyorum.
![]()
Canım sen kazak erkeğin kadın versiyonusun.Kazak kadın.Sağol canımOğlum da belgesrl hastası:) Ben eşime bile kurtlar vadisini izlettirmiyordum çocukların yanında, mutfakta tv vardı oraya postalıyordum onu
Ama 3 senedir tamamen yasakladım![]()
AhahaaCanım sen kazak erkeğin kadın versiyonusun.Kazak kadın.Yürü kim tutar seni.
Bir kitap yaz da tüm toplum faydalansın.
Eşe Kurtlar Vadisi nasıl izlettirilmez diye.
![]()
Üfff nefis.
EvetÜfff nefis.Bunu eşin mi kızarttı?
Süper olmuş çok muntazam.
Ellerinize sağlık canım.
Bunu söylerler de kadınlar kendilerini kapı önünde bulurlarsa durum vahim olur.AhahaaYazayım mı
İzlersen boşarım seni dedim![]()
Evet, ters tepen eşler de olabilirBunu söylerler de kadınlar kendilerini kapı önünde bulurlarsa durum vahim olur.Şöyle diyelim göze alan böyle desin alamayan oturup eşiyle Kurtlar Vadisi izlesin.
Risk varsa mecbur.
![]()
Ama yemek bir sanattır Vuslat.EvetÖyle de özenli diziyor ki sanırsın sanat icra ediyor
![]()
Sen öğren bize de öğret.Adra ben dizemem mesela öyle düzenliEşime bugün bana da öğret dedim
![]()
Yaa işte öyle de birşey var.Evet, ters tepen eşler de olabilir![]()