Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sürpriz:)Bilmem ,merakliyimdir ondan heralde
Tamam ,merakala bekliyorum seni![]()
Merakın giderildi galiba.Nevosu ,rabisi ,harbiyi ,margayi ,feraceliyi falan hep gordum ama seni gormedimbi seni bide muneyi cok merak ediyorum
![]()
Merakın giderildi galiba.![]()
Sağol canım teşekkür ederim.Kizzz ne guzel, alimlisin sen oyle
Mash ,bayildim sana![]()
![]()
Kizzz ne guzel, alimlisin sen oyle
Mash ,bayildim sana![]()
![]()
hıh hiçte kıskanmadım
Profilini değişsen yaa,erkekle yazışıyorum sanıyorumSağol canım teşekkür ederim.Sen güzel bakıyorsun.
![]()
Yıllardır profil fotom o resim.Bütünleşti benimle onunla tanıyorlar beni.Onun için değiştirmek istemiyorum:)Profilini değişsen yaa,erkekle yazışıyorum sanıyorum![]()
Hayır ya değiştirme lütfen. Yağuşuklum o benimYıllardır profil fotom o resim.Bütünleşti benimle onunla tanıyorlar beni.Onun için değiştirmek istemiyorum:)
Yok Dombik'im hiç değiştirirmiyim yakışıklıyı.Hayır ya değiştirme lütfen. Yağuşuklum o benim![]()
eyfele bakarak kahve içelim100. sayfam kutlu olsun.Kutlamayı Paris`te yapıyoruz.
![]()
Gel içelim canım.eyfele bakarsan kahve içelim![]()
Evet daha aşağısı olmaz bir Paris yapmamız lazimGel içelim canım.Bizi aşağısı kurtarmaz zaten.
![]()
Eyfele`e çıkmayalım ama çok pahalıymış.Evet daha aşağısı olmaz bir Paris yapmamız lazim![]()
Kız gitmisken çıkardik kaç kez gidecez birdaha gidemeyiz bak borç buluruz merak etmeEyfele`e çıkmayalım ama çok pahalıymış.Karşısında kahve içeriz.
![]()
Haklısın valla gitmişken çıkalım.Kız gitmisken çıkardik kaç kez gidecez birdaha gidemeyiz bak borç buluruz merak etme![]()