- 2 Eylül 2012
- 41.590
- 141.627
- 598
Evet Aus birşeyler yapıyorum işte.Yapınca da paylaşıyorum böyle:)Sen diyet yapıyorsun sanırım.Onun için hiç uğrama buralara.Çok sakıncalı.![]()
Evet canım geleneksel 775. diyetim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet Aus birşeyler yapıyorum işte.Yapınca da paylaşıyorum böyle:)Sen diyet yapıyorsun sanırım.Onun için hiç uğrama buralara.Çok sakıncalı.![]()
Benimki de 776. olabilir.Evet canım geleneksel 775. diyetim![]()
Makarnanın en sevdiğim hali.Sarımsaklı yoğurt ve salça sos.Kıymalı olanı da nefis.
Eki Görüntüle 1899419
Patates candır yabancılarda çok seviyor galiba :)Bu patates kavurmasını eklemedim sanırım.Alt tarafı patates kavurması ingstagrama eklemesem mi diye düşünürken ekledim ve en çok beğeni alan tarifim oldu özellikle yabancılardan.Patatesi çok seviyorlar galiba.
Tarifi;
Soğanlar sıvıyağ ve tereyağ karışımında kavrulur.Kaşığın ucuyla salça eklenir.Maydanozu eklenir.Haşlanıp doğranan patatesler eklenir.Tuzu,karabiberi ve pulbiberi eklenip karıştırılır.
Eki Görüntüle 1899425
Teşekkürler canım.çok severim eline sağlık.
Bence de candır.Evet çok seviyorlar:)Patates candır yabancılarda çok seviyor galiba :)