cemre25 Popüler Üye Kayıtlı Üye 15 Mart 2009 1.681 18 118 Ankara 2 Mart 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi cemre25 #1 Arkadaşlar bakındım bakındım ama soruma cevap bulamadım Böyle nasıl diyeyim romantikmiş komediymiş korkuymuş hiç farketmez.. İnsana adrenalin patlaması yaşatacak br film yazar mısınız? Yeter ki beni içine alsın,oyuncuyla beraber heycanlanayım etki bıraksın üstümde Şimdiden teşekkürler :)
Arkadaşlar bakındım bakındım ama soruma cevap bulamadım Böyle nasıl diyeyim romantikmiş komediymiş korkuymuş hiç farketmez.. İnsana adrenalin patlaması yaşatacak br film yazar mısınız? Yeter ki beni içine alsın,oyuncuyla beraber heycanlanayım etki bıraksın üstümde Şimdiden teşekkürler :)
olmaz olmaz deme Küçük mucizelerim,canım kızlarım Kayıtlı Üye 15 Ocak 2011 906 349 323 37 2 Mart 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi cemre25 #2 shutter ısland (zindan adası) inception (başlangıç) awake (anestezi) istediğin tarzda güzel filmlerdir.
shutter ısland (zindan adası) inception (başlangıç) awake (anestezi) istediğin tarzda güzel filmlerdir.
cemre25 Popüler Üye Kayıtlı Üye 15 Mart 2009 1.681 18 118 Ankara 2 Mart 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi cemre25 #3 tb_fb .!.: shutter ısland (zindan adası) inception (başlangıç) awake (anestezi) istediğin tarzda güzel filmlerdir. Genişletmek için tıkla... teşekkürler :) başlangıç filmi süperdi izlemiştim onu :)
tb_fb .!.: shutter ısland (zindan adası) inception (başlangıç) awake (anestezi) istediğin tarzda güzel filmlerdir. Genişletmek için tıkla... teşekkürler :) başlangıç filmi süperdi izlemiştim onu :)