Adriana Lima konuştu: Çok aptalca

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Velvette

💪🏋️‍♀️
Kayıtlı Üye
12 Mart 2013
37.829
51.653
798
Cemaat’in gazetesi Millet, televizyoncu Acun Ilıcalı'nın dünyaca ünlü manken Adriana Lima ile evleneceği iddiasını ortaya atmıştı. Ancak bu iddia Lima tarafından yalanlandı.

Hürriyet’ten Sibel Arna’ya konuşan Adriana Lima şunları söyledi:

“Ben Acun’la birlikte değilim. Hiç çıkmadık, buluşmadık, özel hiçbir şey yaşamadım, beraber olmadım. Evlilik dedikoduları koca bir yalan, çok aptalca. Acun benim sadece arkadaşım.”

Evet, ünlü manken Lima yalanladı. Sahi, Acun Ilıcalı neden hiç karşı çıkmadı bu habere?

http://www.odatv.com/n.php?n=adriana-lima-cok-aptalca-dedi--0612141200

Bizim milletimiz ne abartma merakı var yahu adriana kimdir ?
Ablak suratlının teki.Ona gelene kadar bin tane güzel var..Hatunun havasıda civasıda Türkiyede söküyor zaten.Alın size güzel.

Şeyma noldu?Geçenlerde instagram da Acun'la bittiğini yazmıştı.Benim arkadaşım,kızımın babasıdır...

Ya bu Adriana neymis arkadasim. Bu kadinin nesi güzel?
Alin size en beğendiğim güzel Kim Tae Hee. O kadar güzel ki eger erkek olsaydim pesinden giderdim, o derece begeniyorum yani...

pardon yeni konu açmam gerekiyor ama bulamadım yardımcı olursanız sevinirim şimdiden tşkkrler

hangi bölüme açacaksanız oraya gidin sağ üstte yeni konu aç yazar,oraya tıklayın. konunuzun başlığını yazın. mesaj kısmınada konunuzu yazıp açın

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…