Aslında güzel bir kız ama yapmacık olduğundan bana itici geliyor yapmacıklıktan kastım estetik ameliyatları değil böyle ne bileyim durulunda bakışında bi yapaylık varmeganın son resimleri gerçekten kötü. eski hali iyiydi. ama bozulmuş
Eki Görüntüle 1326581
çok güzel buradada bence
zevk meselesiBen pek begenmiyorum maalesef. Buna gelinceye kadar bir sürü güzel var bana göre. .
Bence çok güzel makyajsız yüzü gözü kızarıp terlediğine göre spordan çıkmış da çektirmiş fotoğrafı bu haliyle de çok güzel, doğum yaptıktan bir süre sonra hamilelik kilolarıyla ble çok çok güzeldi zaten kısa sürede eski fit haline kavuştu, güzelliğin yanısıra çok albenili bir kadınEki Görüntüle 1326582
Bu degil mi Adriana? Bundan sokakta dolu var. Ben bi güzellik göremedim valla.
evet o makyajsız hali. spordan sonra çekilmiş o fotoğraf.Bence çok güzel makyajsız yüzü gözü kızarıp terlediğine göre spordan çıkmış da çektirmiş fotoğrafı bu haliyle de çok güzel, doğum yaptıktan bir süre sonra hamilelik kilolarıyla ble çok çok güzeldi zaten kısa sürede eski fit haline kavuştu, güzelliğin yanısıra çok albenili bir kadın
bundan sokakta mı dolu sizin sokak manken dolu deseneEki Görüntüle 1326582
Bu degil mi Adriana? Bundan sokakta dolu var. Ben bi güzellik göremedim valla.
o hali bile olağanüstü beni çekseler spordan sonra anlarlar hahahahaevet o makyajsız hali. spordan sonra çekilmiş o fotoğraf.
Tahminim doğurymuş demek zaten belli çok yorulmuş sporda :) valla çok güzel her haliyleevet o makyajsız hali. spordan sonra çekilmiş o fotoğraf.
yaniiii buna çirkin diyen ya kördür ya kıskançBence çok güzel makyajsız yüzü gözü kızarıp terlediğine göre spordan çıkmış da çektirmiş fotoğrafı bu haliyle de çok güzel, doğum yaptıktan bir süre sonra hamilelik kilolarıyla ble çok çok güzeldi zaten kısa sürede eski fit haline kavuştu, güzelliğin yanısıra çok albenili bir kadın
ya oky bence güzel güzeldir sırf muhalefet olmak için bu da yapılmaz yani tarzım değil dese anlarımda google dan makyajsız adriana yazıp buraya yüklemek çirkin demek pek komik ..bide sokakta bundan dolu demek tam fiyaskozevk meselesi
ben doutzencıyım :)adrianacılar VERSUS megancılar
kız megan kısacık boylu bide ağzı yüzü estetik dolu onu ben kategoriye koymuyorumadrianacılar VERSUS megancılar
göğüslerde varAdriana Lima'da estetik var mı?
megan'dan daha güzel olduğu kesin.
güzellik herkese göre değişirde,çirkinde denmez yani.
ya oky bence güzel güzeldir sırf muhalefet olmak için bu da yapılmaz yani tarzım değil dese anlarımda google dan makyajsız adriana yazıp buraya yüklemek çirkin demek pek komik ..bide sokakta bundan dolu demek tam fiyasko
Estetik var evet ama estetiksiz hali de çok güzelmiş. Hatta bence dudakları estetiksiz çok daha güzelmiş. :)Adriana Lima'da estetik var mı?
megan'dan daha güzel olduğu kesin.
güzellik herkese göre değişirde,çirkinde denmez yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?