senin çinlide güzelmiş. masum,bebek gibiOff sen yine mi basladin ya? Hic ugrasamayacagim.![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
senin çinlide güzelmiş. masum,bebek gibiOff sen yine mi basladin ya? Hic ugrasamayacagim.![]()
Bence de çok güzel bir kadın. bana yalnızca doğal güzel olarak adlandırılması garip geliyor. Kadın tamam çok güzel ama doğal değil. Memeleri ve dudakları silikon. Ha o ameliyatlardan önce de çok güzelmiş zaten.
Bence doğal güzel Miranda Kerr. :)
dudakta yok ya.Estetik var evet ama estetiksiz hali de çok güzelmiş. Hatta bence dudakları estetiksiz çok daha güzelmiş. :)
Neresi çirkin pardonda ? Ayrıca burada kadın spor yapmış,terlemiş,kızarmış.Hala da çok güzel ve doğal görünüyor.Bizim bazı kızlarımız gibi bir kilo makyajla gitmiyor spora ...Eki Görüntüle 1326582
Bu degil mi Adriana? Bundan sokakta dolu var. Ben bi güzellik göremedim valla.
yazdım yaestetik varmı demişim,cevap veren yok,neyse senden duydum
evet miranda'da güzel,hatta Adriana'ya benzetiyorum ben.
senin çinlide güzelmiş. masum,bebek gibi
sen beni takip etmekten vazgecsene senin yazdığını sonra gördüm yaaOff sen yine mi basladin ya? Hic ugrasamayacagim.![]()
Neresi çirkin pardonda ? Ayrıca burada kadın spor yapmış,terlemiş,kızarmış.Hala da çok güzel ve doğal görünüyor.Bizim bazı kızlarımız gibi bir kilo makyajla gitmiyor spora ...
ben yazarken cevaplamış herkes,o yüzden görmedim,sonra yazıyı düzelttim :)yazdım ya
sen beni takip etmekten vazgecsene senin yazdığını sonra gördüm yaaadriana ya bile çamur attın ya baya kıskancsın
sokakta adriana dolu demenden belli hadi canım hadi adriana benim kız kardeşim falan değil ona çamur atma takip edip mesajlarımı peşime düşme
burdan bulmuşun fotoyu birde hahaha ne makyajsız yazınca avuntu mu oluyor anlamadım
![]()
Ben de onu demiştim zaten .Bir kişiye ıyy çirkin demek ayrı şey benim güzellik anlayışıma uymuyor ayrı şey...Benim güzellik anlayisima ters. Ben saf ve masum guzellik seviyorum. Ilk sayfalarda begendigim kisiyo de paylasmistim zaten.
Zevkler ve renkler tartisilmaz
sokakta varmış bundan milyonlarcaNeresi çirkin pardonda ? Ayrıca burada kadın spor yapmış,terlemiş,kızarmış.Hala da çok güzel ve doğal görünüyor.Bizim bazı kızlarımız gibi bir kilo makyajla gitmiyor spora ...
Bence o kadın direkt çirkin ya. Hele yeni hali çok iğrenç. Tüm yüzü gerim gerim gerilmiş. Yüzü çok sahte, estetiğin suyunu çıkarmış. Vücudunun da bir olayı yok bence. Sadece zayıf ve fit, sokakta görsen vücudunu beğenirsin belki ama Hollywood standartlarında çık sıradan bence vücudu. Ki benim güzellik standartlarım düşüktür, herkesi beğenirim. :)kız megan kısacık boylu bide ağzı yüzü estetik dolu onu ben kategoriye koymuyorumsen ondan daha güzelsinnn
az araştırmacı ol kız zart diye adriana makyajsız yazıp bir fotosunu alıp soluğu burda alma muhalefet olcam diye komiksin ya
kız megan kısacık boylu bide ağzı yüzü estetik dolu onu ben kategoriye koymuyorumsen ondan daha güzelsinnn
ben doutzencıyım :)
Kıskançlık demeyelim biz gene de :))sokakta varmış bundan milyonlarcabu kadar da olmaz ah kıskançlık
![]()