inşallah piacım .teşekkür ederim .sanada kolay gelsin aeben
listelerine baktim cok iyi görunuyorlar yavas yavas ama kalici kilolar verirsin..
oyyy ablamda burdaymis :) ya ablam ben yine oldum 66 ne olcak benim bu halim :)
kelin melhemi olsa misali hesretim ...senin ve benim gibi çok diyet yapıp bünyeyi yormuş hatunlar . ne yapalım gıdım gıdım ançak veriyoruz.başça çaremiz yok işte ....
hoşgeldin canım günlügüme
çok yogunum hasretim bi türlü günlügüme fırsat gelmiyor .ablam asagilarda kalmissin,nerelrdesin bakim :)
selam günlügüm .yarın tartı günü sanırım baskül artıda ölçülarim aynı ama.. baskülün artma sebebide sanırım regl kapıda ondan ...
bu günler de tam diyete uydugum söylenemez ama dengeli yemeye çalışıyorum .hedefim yavaş vermek zaten o yüzden kasmak istemiyorum ... ALLAH can saglıgı versin nasıl olsa gidecek .ben bu halimlede süperim .kendimi seviyorum ..... .
çok yogunum hasretim bi türlü günlügüme fırsat gelmiyor .
yeni bi diyete başlamışsın kolaygelsin i,naşalah bu sefer tamamıyla kurtulursun kilocuklardan . başladıgın liste çok saglıklı bir listeye benziyor .şöyle bir göz atımda .
selam günlügüm .
bugün 20 ekim perşembe 2011
..w.w. beslenme sistemine geçiyorum . montig ablamın sayesinde..
bi çeşit puan sayma ve yiycek dengeleme fakat şunu bunu yeme diyen yok . cazip gelende bu ..yenene bol lif ve süt ürünü sayesindede gl endeksini dengede tutuyor .
şu sırlar kafama göre takılıyordum ama pek istedigim sonuçlari alamıycam sanırım ... monti yapmayada azmim yok yasaklar gözümü bürüyor beni kasıyor ...
o yüzden bu programı deniycem montig ablamın yardımıyla bakalım fayda edecekmi benim taşş bünyeme ...
..
bewn bu diyetide yaptimburda alman sitelerine üyelik almistim ama bir süre sonra hesap yapmaktan SIKILIP birakmsitim bide onlarin sitesinde buranin yiyeceklerinin puanlari vardi hep,bizim yemekleri tek tek hesaplayip pian cikartmak yormustu beni ama dogru dürüst yapanlar cok ememnun ins sende basarili olursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?