Af edememek

Arkadaşlar yıllar önce hamileliğimde çok ezildim. Yalnız bırakıldım ve azar işittim. Şimdi oğlum özel bir çocuk. Gelişimi normal degil. Her muayene de form doldurdum hamileliğiniz stresli miydi diye soruluyor. Depresyon vs de var formda. Şimdi benim tek odak noktam çocuğum olmalı biliyorum. Yapanlar yaptıklarından zaten pişman değil. Hatta ben kötü niyetli ama onlar idare eden iyi niyetliler. Neyse sonuçta akraba vs diye uzun süre küsmeme rağmen sırf vicdanım el vermediği için bayramlarda vs tekrar görüşmeye başladım. Afet özgürles dedim. Şimdi beni üzen 2 yaşça baya büyük kadın vardı. O kadınlardan birinin kızı birinin gelini olan başka dünyalar tatlısı bir kadın hamile şuan.. . (Allah sağlıkla kucağına aldırsin ) kendisini çok severim. Zaten haberi yok olanlardan hiç anlatmadım. Ama çok ağladım yine olanlar aklıma geldi. Sonra bebeğe dua ettim iyi olsun diye. Annesine dua ettim stressiz atlatsin diye. Ve fakat kendi hamileligim çıkmıyor aklımdan yine. Yurtdışında kendi ailemden uzaktayım. Acaba zayıf mi buldular beni kimsesiz mi buldular da ezdiler diyorum. Daha doğrusu öyle hissediyorum. Af edemiyorum. Gönlüm özgürlessin istiyorum çok zorlaniyorum...
Ben de abimi affetmiyorum. affetmeye niyetim yok. Engelledim heryerden gorüşmüyirum iyiyim.

Öncelikle geçmiş olsun. Rabbim şifa ve sabır versin. Bazı şeyler affedilmiyor bence. Affet özgürleş diyorlar da bazı durumlar da zor. Yani affetmek için uğraşmayın kalbiniz istemiyorsa. Bu da yoruyor. Görüştüğünüzde üzülüyorsanız görüşmeyin. Kalbinize bu kadar ağır geliyorsa neden yapasınız. Beni de psikolojik olarak yoruyor. Bazı şeyler var affedilmiyor. Elden bir şey de gelmiyor. Ama şahsen ben Allah a havale ediyorum üzenleri. Kendim için görüşmemeyi tercih ediyorum. Neden ben bu derece kendimden vereyim. Adam olaydı yapmayaydı. Madem öyle ben de yokum hayatında. Ve artık çok rahat aynı ortamda bile olsam görmezden geliyorum. Kendimce kazandığım en güzel yönüm. Resmen bakan kör gibi tepkisizce yanından geçiyorum. Beni üzenleri neden yeniden hayatıma alıp aynı fırsatı sunayım. Affedip özgürleşmek böyle bir şey değil bence. Affedip ya da Allaha havale edip her neyse inancınız doğrultusunda yolunuza devam etmek. Tekrar hayatınıza alıp aynı şeyleri yaşamak değil.

Görüşerek yaşayacağım rizasizligi, görmeyerek yaşayacağım rahatsızlığa tercih edenlerdenim.birak kavga edip haz yaşatmayı, yüzümü hayal edemeyecek boyuta getiririm.siz sevdiklerinizle mutlu olmaya bakın !!affetmek mutlu etmiyorsa; nefretten ziyade yok sayarak mutlu olun! duyguların da yerine yerleştiği bir an mutlaka vardır.kendinizde bulunan suçluluk hissini-ben öyle hissettim-atip şu anı evladiniza harika yapın.Su an elinizde dün esamesiz👍⏳

Ben de hamileyken beni üzmelerini hele kayivalide olacak o kadinin beni telefonda aglatip ardindan doguma kadar aramayip sonrada arasam cocugu dusursen benden bilirdin gibi bir savunma getirmesini hic unutmayacagim.Allah sorsun hesabini

Arkadaşlar yıllar önce hamileliğimde çok ezildim. Yalnız bırakıldım ve azar işittim. Şimdi oğlum özel bir çocuk. Gelişimi normal degil. Her muayene de form doldurdum hamileliğiniz stresli miydi diye soruluyor. Depresyon vs de var formda. Şimdi benim tek odak noktam çocuğum olmalı biliyorum. Yapanlar yaptıklarından zaten pişman değil. Hatta ben kötü niyetli ama onlar idare eden iyi niyetliler. Neyse sonuçta akraba vs diye uzun süre küsmeme rağmen sırf vicdanım el vermediği için bayramlarda vs tekrar görüşmeye başladım. Afet özgürles dedim. Şimdi beni üzen 2 yaşça baya büyük kadın vardı. O kadınlardan birinin kızı birinin gelini olan başka dünyalar tatlısı bir kadın hamile şuan.. . (Allah sağlıkla kucağına aldırsin ) kendisini çok severim. Zaten haberi yok olanlardan hiç anlatmadım. Ama çok ağladım yine olanlar aklıma geldi. Sonra bebeğe dua ettim iyi olsun diye. Annesine dua ettim stressiz atlatsin diye. Ve fakat kendi hamileligim çıkmıyor aklımdan yine. Yurtdışında kendi ailemden uzaktayım. Acaba zayıf mi buldular beni kimsesiz mi buldular da ezdiler diyorum. Daha doğrusu öyle hissediyorum. Af edemiyorum. Gönlüm özgürlessin istiyorum çok zorlaniyorum...
Kadınlar hamilelik ve lohusalık dönemlerini %400 artan hormonlardan dolayı hiç unutmazlar. Hepimiz öyleyiz. Affetmek zor, çünkü bir özür, bir pişmanlık yok belli ki ama görüşmek zorunda değilsen görüşme. Çocuğunla sağlık dolu mutlu günlerin olsun.

Ben affedecek kadar yüce gönüllü olamıyorum. Önce içimde savaşırım gerekirse karşıdakine öfkemi kusarım ondan anlamayacak tiplerse hayatımdan çıkarırım kim olursa olsun. Benim hayatımı mahveden insanlar hayatımda olma lüksüne sahip olamasınlar.
Affefince nasıl özgürleşiyorlar anlayamıyorum. Karşıdaki pişman olsa af dilese yalvarsa belki ama bazı şeylerin affı yok.
Huzursuz edenler bir bedel ödemeli.

Böyle hassas bir dönemde kadın biraz daha ilgi alaka özen bekliyor, haklısınız. Affetmek demeyelim de unutmak, aldırış etmemeye çalışmayı deneyin

Kadınlar hamilelik ve lohusalık dönemlerini %400 artan hormonlardan dolayı hiç unutmazlar. Hepimiz öyleyiz. Affetmek zor, çünkü bir özür, bir pişmanlık yok belli ki ama görüşmek zorunda değilsen görüşme. Çocuğunla sağlık dolu mutlu günlerin olsun.
Amin. Allah hepinizden razı olsun. Teşekkür ederim

Back
X