- 9 Mayıs 2019
- 58
- 18
- 3
- 32
- Konu Sahibi Ebrubelbat
Bende ayrılıcaktım kesin kararlıydım zorla getirdi beni eve ama bazen senin dediğin gibi bunda ne varki diyorum kendimi kandırıyorumBenıde ılk esım aldattı , bende senın gıbı telefon konusmasından yakaladım . Bana da arkadasca dedı, dertlesmek ıcın dedı. O surecte benı cok yalnız bırakmıstı , sureklı kavga ıcın yer arıyordu yenı dogum yapmıstım .
Ben bunu ogrendıkten 24 saat sonra esım evı terk ettı , ben sonrasında baska yollarla cok destıgım ıcın olayın ıc yuzunun tamamen ask olduguna emın oldum . Terk etmeseydı muhtemelen affetmeyı bende deneyecektım ve yapamayacaktım kendımı tanıyorum .
Sonucta onun bu gıdısı benım hayatımda baska bır pencere actı , ıyı kı gıtmıs , ıyı kı terk etmıs bızı dıyorum .
Yoksa ben yasadıgım seyın ve ondan sonra yasanan seylerın her evlılıkte olabılır seyler oldugunu dusunup , kendı degerımı hiçe sayacaktım .
9 sene oldu ayrılalı ,oglum 9 yasını 3 ay gectı. Dedıgım gıbı cok memnunum hayatımdan
Sonra bır daha yıne hıc konusmadık seneler gectı , degıl sesını bır yerde gorsem ılk bakısta bıle tanıyamam onu gıbı gelıyor