affedemiyorum uçurumun kenarındayım....

elif38000

Üye
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2013
76
2
6
35
Kayseri
mrb arkadaşlar ben 22 yasındayım. dul biriyle evlendım 2 çocuğu vardı. benım acımdan hersey kabulumdu ama esım artık zıvanadan cıktı. halen ımam nıkahıyla yasıyoruz eşiyle mahkemesı bitmiş olmasına rağmen kıymıyor. çekersen bu çekmezsen sen bılırsın diyor. bu şekilde yasamakta ne kadar doğru. metres hayatı gibi.. ben 4 yıldır o kadar emek verdımkı karşılığında koca bi hiç... bunalımdayım korkuyorum kendımden. çocuklarıda ayrı bır dert. hersey üzerime geliyor hersey. siz olsaydınız napardınız empati kurun sonrasında akıl verın bana.

4 senedir emek veriyorum derken evliyken tanıştın ayrılmasıını bekledin ayrıldı birliktesin ama nikah kıymıyo doğrumu anladım

ımam nıkahıyla onunla yaşamaya başladıgını ailene nasıl açıkladın?
resmı nıkah olmadan ne sen onun eşisin ne de o senın..
bence restını cekmelısın yoksa ailenın yanına dön

Yanlış anlamayın ama sizinkisi evlilik değil. En azından benim ve kanunların nazarında değil. 4 senedir biriyle beraber yaşıyorsunuz sadece. Umarım elinizde kendi ayaklarınız üzerinde durabilecek maddi imkanınız, bir işiniz vardır. Ya da aileniz size destek olur, arka çıkar. Eğer ikisi de mümkün değilse aklıma gelen tek şey, erkek arkadaşınızın/sevgilinizin ailesiyle konuşup, beyefendiyi (?) ikna etmelerini istemek sanırım.

Çocukların 2'sininde beyefendi de kalması beni oldukça şaşırtan bir durum oldu ayrıca.

Sorunlarınızın çözülmesi dileğiyle.

Son düzenleme:
oncelıkle yasın cok genc 22 yasındasn ve kaba bırıne katlanıyorsun. gencsın ve dul olmasını gectım ımam nıkahı kıymakla cok ama cok yanlıs yapmıssın .. resmı nıkah olmadan zaten kanunlar onunde hıcbi hakka sahıp olamazsın. bıde cocugu varmıs. çekersen böle çekmezsen git demiş..

TABIKIIDE CEKMICEKSIN GIT !!!!!!!! gıt aılene acıkla eger aılende sorun yaratıyorsa iş aramaya basla calıs ve o adamın yanından kaççççççç!!!!

yakında yanına KUMA da getırır benden sölemesi.

Son düzenleme:
E hani herşey kabulündü

4 yıldır ilişkiniz varmış
Bu adam ne zaman boşandı ki

boşuna demiyorlar resmi nikah kadınları korumak içindir diye sendeki örnekte de gördüğümüz gibi adam hevesini almış işine gelirse diyor yapılacak bir şey yok artık sizinle evlenmicek belli

Aklindan zorun yoksa birak su adami.Neyine gerek 22 yasinda coluk cocuk avutacaksin? Bu kadar mi vazgectin hayatindan.Arkana bile bakma.Pisman olursun.Imam nikahinin hicbir hukmu yok.Esin mesin olmuyor o kisi.O kadar soylendi bu,kendine yazik etme.

Son düzenleme:
yaşıtız nerdeyse ben de 23 yaşındayım sen nasıl göğüsleyeceksin iki çocuğa bakabilecek yaşta değilsin ben bazen kendime bakamıyorum ya :44:

beraberliğe başladığınızda evlimiydi.

senin yaşındakiler sevgililerinin ay şu dediğimi yapmadı vay şunu almadı diye şikayetlerde bulunurken sen 2 çocuklu adamın kahrını mı çekiyorsun gençliğine yazık değil mi yanlış anşaılmasın hani 2 çocuğu olur ama seni sever saygı duyar nikahını kıyar ama oda yok sen hangi sıfatla o adamın yanında bulunuyorsun acaba?

Evladım yokmu senin bir ailen filan :26: sana yardım etsinler..
Sen şimdi kaçtım imam nikahı yaptık deme sakın..

Evladım yokmu senin bir ailen filan :26: sana yardım etsinler..
Sen şimdi kaçtım imam nikahı yaptık deme sakın..
kaçmış zaten. diğer konulartında yazmış. şiddette var.
arkadaslar nolur akıl verın bana. 22 yasındayım eşim 40 yasında evlenmıs ayrılmıs. 2 cocugu var. ben onu sevdıgım ıcın 2 yıl önce kaçtım. ılk zamanlar çok ıyıydık ama sımdı cok mutsuzum çocuklar desen ayrı hikaye. eşim kızınca şiddette uyguluyor. ama yuva yıkıp gıtmekte kolay degılll nolur akıl verın..

.
[h=2]dul biriyle evlendim 22 yasındayım pişmanım..[/h]
arkadaslar nolur akıl verın bana. 22 yasındayım eşim 40 yasında evlenmıs ayrılmıs. 2 cocugu var. ben onu sevdıgım ıcın 2 yıl önce kaçtım. ılk zamanlar çok ıyıydık ama sımdı cok mutsuzum çocuklar desen ayrı hikaye. eşim kızınca şiddette uyguluyor. ama yuva yıkıp gıtmekte kolay degılll nolur akıl verın​

Resmi nikah olmadan aynı çatı altına giretsen, adam sana keyfin bilir diye resti çeker kapıya da koyar hak iddia edemezsin, 4 yıl diyosun resmi nikah düşmeden imam nikahın da olmuyo bildiğim kadarıyla. Eş rızası olmadan yapılan 2. 3. 4. imam nikahı hükümsüzdür dört kadın mevzusu öyle keyfe keder değil.

Ne denirki şimdi,ailesinede dönemiyor kesin ..

Dul biriyle evlendim derken? Siz adam evliyken kuma gitmişsiniz resmen, sonradan da işler istediğiniz şekilde ilerlemeyince burada bizden akıl almaya geldiniz. Tatlım kusura bakma da 22 yaşında gencecik insansın, etrafta bekar erkek mi kalmadı da elalemin nikahlı kocasıyla beraberlik yaşıyorsun? Allah ıslah etsin. Şimdi kafanı taşlara vurursun böyle. Şu imam nikahını da gözünüzde bu kadar büyütmeyin allasen. Kıyarsın resmi nikahını, ardından da istersen imam nikahı da yaparsın; ama böyle onun bunun kocasını elinden alıp ta sonra da imam nikahımız var biz Allah katında karı kocayız ayaklarını geçiniz. Karı koca falan değilsiniz siz. Metres gibi demişsin ya hah işte tam da öyle oluyor. Kusura bakma madem akıl almaya geldin acı gerçeklere de kulağını tıkayamazsın. O adam seninle asla evlenmeyecek. Aklın varsa bırak onu da kendine yeni bi hayat çiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…