kaçmış zaten. diğer konulartında yazmış. şiddette var.
arkadaslar nolur akıl verın bana. 22 yasındayım eşim 40 yasında evlenmıs ayrılmıs. 2 cocugu var. ben onu sevdıgım ıcın 2 yıl önce kaçtım. ılk zamanlar çok ıyıydık ama sımdı cok mutsuzum çocuklar desen ayrı hikaye. eşim kızınca şiddette uyguluyor. ama yuva yıkıp gıtmekte kolay degılll nolur akıl verın..
.[h=2]dul biriyle evlendim 22 yasındayım pişmanım..[/h]arkadaslar nolur akıl verın bana. 22 yasındayım eşim 40 yasında evlenmıs ayrılmıs. 2 cocugu var. ben onu sevdıgım ıcın 2 yıl önce kaçtım. ılk zamanlar çok ıyıydık ama sımdı cok mutsuzum çocuklar desen ayrı hikaye. eşim kızınca şiddette uyguluyor. ama yuva yıkıp gıtmekte kolay degılll nolur akıl verın
mrb arkadaşlar ben 22 yasındayım. dul biriyle evlendım 2 çocuğu vardı. benım acımdan hersey kabulumdu ama esım artık zıvanadan cıktı. halen ımam nıkahıyla yasıyoruz eşiyle mahkemesı bitmiş olmasına rağmen kıymıyor. çekersen bu çekmezsen sen bılırsın diyor. bu şekilde yasamakta ne kadar doğru. metres hayatı gibi.. ben 4 yıldır o kadar emek verdımkı karşılığında koca bi hiç... bunalımdayım korkuyorum kendımden. çocuklarıda ayrı bır dert. hersey üzerime geliyor hersey. siz olsaydınız napardınız empati kurun sonrasında akıl verın bana.
haklısın ya iyiki çocuğu yok.yoksa ne yapardı.çokçokçok zor olurdu.Çekmiyorum demek çok mu zor ?
Neden çekeceksin ki bu adamı?
Ailen kabul etmezse git kadın sığınma evine,işbulma kurumuna başvur.
Tek başına ayakta durmak hiç zor İnan bana, dua et seninle sürüklenmesi gereken çocuğun yok.
Mrb arkadaslar Ben 22 yasinda evli biriyim. Aslında çok da mutlu bir evliliğim yoktu ama bugun bişey daha yasadım bunu kaldırabilir miyim bilemiyorum. Akşam eşimin eski elinden olan oğluyla tartıştık. Eşim sinirlendi bana bağırıp küfretmeye başladı. Ağır konusunca bende sesimi yukselttım. Sesim yükselince üstüme yürüdü Bi kaç tane vurdu bana. Aılem başka şehirde. Annem yarın gezmeye beni görmeye ziyarete gelecek. Onunla beraber sende defol git dedi bana. Sırf sesimi yükselttim diye. Onun oğlu bana ne küfürler ne hakaretler eder ona hiç sesi çıkmaz.. Bir erkek tarafından böyle alağılanmak çık gücüme gitti. Hem de mübarek kandil gecesinde dayak yemek.. Bana fikir verın çok kotuyum. Bugünün yuzysuhu hürmetine bana dua edin.
mrb arkadaşlar ben 22 yasındayım. dul biriyle evlendım 2 çocuğu vardı. benım acımdan hersey kabulumdu ama esım artık zıvanadan cıktı. halen ımam nıkahıyla yasıyoruz eşiyle mahkemesı bitmiş olmasına rağmen kıymıyor. çekersen bu çekmezsen sen bılırsın diyor. bu şekilde yasamakta ne kadar doğru. metres hayatı gibi.. ben 4 yıldır o kadar emek verdımkı karşılığında koca bi hiç... bunalımdayım korkuyorum kendımden. çocuklarıda ayrı bır dert. hersey üzerime geliyor hersey. siz olsaydınız napardınız empati kurun sonrasında akıl verın bana.
eşimle tanıştığımda boşanmıştı. mahkemesıde bitmişti toplamında 4 yıl oldu. birlikte yasamaya başlayalı 2 2 buçuk falan. ben kımsenın yuvasını yıkmadım. yıkılanı toparlamak için onlara yardımetmmek ıcın onu sevdıgım ıcın geldım..
cekersen bu cekmesen sen bilirsin .
Sscmaliga bak , aklindan zoru var galiba onun..
tabii ilk evliligin bosanmasi pahali oldu diye ikinci kez
nikah kiymak zor geliyor adama..
genelikle boyleler ama bosanan adamlar , ikinci kez nikah
kiymak istemezler...
Ama sende crkmek zorunda degilsin , Hem bosanmis , hem cocugu var.
Senjn ona oyle bir laf soylemek yerine o sana soyluyor . Adamda ozguven tavan yapmis..
sende cekmiyorum diye blof yapsan belki ise yarar..
boylece sana karsi duygularinida tam olarak anlamis olursun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?