affedilen bir daha aldatır mı

gerçekten hemen silebiiolar erkekler şu kadarcık sene beraberim kızla o bunları haketmio demez diyemez öle yapıya sahip değiller
ama biz bayanlar herşeyi düşünüoruzz

Evet aynen böyle ne demek istediğimi ancak yaşayan bilebilir.
Maalesef acı ama biz ne kadar yıllara değer veriyorsak onlar da o kadar o andaki hislerine değer veriyorlar...
:umursamaz:

o kadar özeldin ki benim için...ilk sevdiğim,gözümden sakındığım,canımdan öte candın...kaşın düşse içim yanardı.sen gülünce deli olurdum mutluluktan.kimbilir yanlıştı belki de bu kadar çok sevmek.yanlıştı belki de canını canımdan değerli bilmek.ne yalan vardı sevgimde,ne hesap ne de kitap.ben bendim senin yanınd.içimdeki neyse hep dilimdeydi.seni de öyle sandım hep,öyle olduğuna inandım.kimbilir belki de öyle inanmak istedim.ya da sevgin o kadar kör etti ki gözlerimi,göremedim senin beni benim seni sevdiğim kadar sevmediğini...gün geldi güldük,gün geldi ağladık.olmazı oldurduk bazen.ama işte olmamış oysa ki.ben hep oldu sanmışım.bütün zorluklara,sıkıntılara sana kavuşmak adına katlandım.ya onların bile tadı vardı.sana gelen yolda ki taşlardı.ne önemi vardı ki.düşsem ne olcaktı,kanasa bir yerlerim geçerdi nasılsa.sonunda sen vardın ya,sana sarılmak vardı ya ne önemi vardı ki sıkıntıların...
ama bu sefer ki farklı.belki de ilk defa bu kadar aklım başımda.ilk defa bu kadar net görüyorum her şeyi.ilk defa anladım sevmediğini.seven dokunamaz bir başkasına.değil dokunmak değmez gözleri başkasının gözlerine...aklına düşmez bir başkası.senin gözlerine başka gözler değdi...başka gözler benim baktığım gibi baktı sana.en acısı da ne biliyor musun,belki sen de baktın o gözlere bana baktığın gibi...
sana söylemiştim.her şeyi çekerim,her şeyi aşarım.ama bunu aşamam.bunu unutamam.unutubilseydim zaten sevgimden şüphe ederdim.sevgi her şeyi aşar.sevgi insana öyle bir güç verir ki,istediğini yapabilir seven.ama ihaneti affedemez.görmezden gelemez,unutamaz...
lanet olsun,yazıklar olsun demicem.ben çok güzel bir aşk yaşadım.çok güzel günler geçirdim.çok kötü günler de...herşeyiyle yaşadım ilişkimi.ben kocaman bir sevgi taşıdım içinde.büyük bir aşk yaşadım.ben bunları yaşarken sen ne yaşadın bilmiyorum artık bir önemi de yok...

Back
X