- 12 Temmuz 2022
- 25.018
- En iyi cevaplar
- 3
- 80.702
- 528
- Konu Sahibi Orangegreysky
-
Affetmemekte bi sorun var mı sizce? İçim rahat olmalı mı affetmediğim için?
Dede yapmadı ya, keşke dede yapsa. Biz kendi ellerimizle yaptık :) videoyu izleyeyim çok teşekkürler.
Bu sorunun cevabı için videoyu izlemenizi öneririm.
Ayrıca her ailede böyle evi arsayı küçük dayının üzerine yapan dede olmak zorunda mı?? Aynı benim dedem.
27 yıl amcamla yaşadım. Aynı evde yaşıyorsunuz size babanızdan daha fazla ilgi gösteriyor (babam da severdi tabi de sevdiğini gösteremeyen babalardandı, sonradan anladım). Amcasıyla ayda yılda bir görüşen kişiler de anlayamıyor bunu ama bende durum farklı.Yav amcaya bu kadar sevgi duyulmaz bence babadan öte bir sevgi gördüm ilginç yani baban ölmüş senin düğüne amcan gelse ne olur gelmese ne olur hasta anneni sokağa atmış size kalan mala çökmüş ne vicdan azabı duyuyorsun anlamadım ben
Çok teşekkür ederim. Anneme ben de seviniyorum ilk başta içim hiç rahat değildi ama geçen gün gittim evine. Öğlen başka bi komşu geliyor gel çay içelim akşam başka komşu geliyor gel deniz kenarına gidelim sana yemek ısmarlayayım bilmem ne. Cidden mutlu şu an diğer evde olsa anılarla daha çok üzülecekti.Senin düzeninin oturmasına ve annenin sevdiği yerde sevdiği insanlarla olmasına sevindim babanada Allah'tan rahmet dilerim. Amcan hasta değilse kötü biri, zaten bu mal mevzuları insanın özünü gösteriyor. Yine ettiklerinin eline kalıyorlar günün sonunda sen affetmem desende bir gün düşer senin eline.. Affetmemekten ziyade hissizlik var sanki sende o hepsinden kötüdür. Alınacak verilecek birşey yok anneciğine ver enerjini ve onu akışına bırak üzdürme kendini..
Durumun farklı olduğunu hakkınızı amcanızın üstüne geçirdiğinizde görüyoruz zaten27 yıl amcamla yaşadım. Aynı evde yaşıyorsunuz size babanızdan daha fazla ilgi gösteriyor (babam da severdi tabi de sevdiğini gösteremeyen babalardandı, sonradan anladım). Amcasıyla ayda yılda bir görüşen kişiler de anlayamıyor bunu ama bende durum farklı.
Bana da öyle geliyor. Bakacak kimsesi olmayınca bana kaldı sanırım. Belki ölmüştür de bayadır ses soluk yok.Affetmemekte haklısın. Çakal amcan belli ki hasta ve karısı postayı koymuş. Aklınca sana baktıracak kendini. Acıma yetime diye boşa dememişler. Sakın oyununa düşme.
Doğrudur, herhangi bi yenge de kaynına geçirmez ama onun için oğlu gibiydi. Saçma farkındayım :)Durumun farklı olduğunu hakkınızı amcanızın üstüne geçirdiğinizde görüyoruz zaten
En iyisi. Ben de o evreye gelirim herhalde daha yeni benim için biraz daha.Ben şahsi olarak hak etmeyeni düşünmüyorum merak etmiyorum affetmiyorum.
Küçükken de yine bana laflar eder ben de sinirlenip vururdum. Vurduktan sonra oturur ağlardım canı acımış mıdır acaba diye. İlginç bi psikoloji benimkiNe uzulmesi ya saçmalama
"Baba yarısı" olmadığını önce bir kabullenirseniz herşey daha kolaylaşır.Küçükken de yine bana laflar eder ben de sinirlenip vururdum. Vurduktan sonra oturur ağlardım canı acımış mıdır acaba diye. İlginç bi psikoloji benimki
Şu an kabullendim insan yarısı bile değil çünkü"Baba yarısı" olmadığını önce bir kabullenirseniz herşey daha kolaylaşır.
50 çok genç bir yaş bu arada baksın kendine anne mis gibi ya oturtmuş düzeni olacağina varıyor görüyosun içini rahat tutÇok teşekkür ederim. Anneme ben de seviniyorum ilk başta içim hiç rahat değildi ama geçen gün gittim evine. Öğlen başka bi komşu geliyor gel çay içelim akşam başka komşu geliyor gel deniz kenarına gidelim sana yemek ısmarlayayım bilmem ne. Cidden mutlu şu an diğer evde olsa anılarla daha çok üzülecekti.
İlk başta çok sinirliydim. Çocukluğumdan beri çok manipüle edildim çünkü daha ortaokuldayken ödevimde yardımcı olan arkadaşıma teşekkürler canım dedim diye hattım kırıldı amcam tarafından. Ama işte her seferinde cama çarpan köpek balığının cam kaldırıldığında yine aynı alanda kalması gibiydi belki de alışılmış çaresizlik :) Daha hissizim şu an doğru.
Annem 67 yaşında. Amcam 50'lerinde.50 çok genç bir yaş bu arada baksın kendine anne mis gibi ya oturtmuş düzeni olacağina varıyor görüyosun içini rahat tut
Ben çok hainlikler gördüğüm için doğal bağışıklık oluşuyorEn iyisi. Ben de o evreye gelirim herhalde daha yeni benim için biraz daha.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?