- 17 Aralık 2016
- 77
- 25
- 38
- 35
- Konu Sahibi Uzgunpapatya90
-
Tabiki hayir onunla niye konusayimHergün 8 ile 14 kere konuşmak bana hiç mantıklı gelmedi...bende sizin yaptığınızın aynısını yapardım..siz arkadaşınızın eşiyle telde hergün 1 kere bile olsa konuştunuz mu?
Sen arkadaşınla okadar konusuyormuydun günde 8.ile.14 kere ? Benim.okadar boş vaktim yok yani.Selam,
Gecende bi konu acmistim ve bana baya yardimci olmustunuz...
Esim bana soguk davraniyodu ve beni aldattigindan süpheleniyordum, tavsiyeler üzere telefon dökümlerini ortaya cikardim ve benim en yakin arkadasimla hergün 8 ile 14 kere konustugunu ögrendim.
beni aldattigini düsünerek „arkadasima“da bir sürü iftira attim... iftira diyorum cünkü öyle biseyin olmadigini ve sadece arkadasca konustuklarini ve arkadasimin bize yardim etmek istedigini söylüyolar ikiside. Aramizin iyi olmasi icin ona akil veriyomus vs. Bana söylemen gerekirdi dedigimde esimin ona kimseye anlatmicagina dair yemin ettirdigini söyledi. Bu yakin arkadasimin eside, esimin en yakin arkadasi yani ailecek görüsüyoduk, herseyi beraber yapiyoduk, aile gibiydik. Ama günde o kadar cok konusulmasina göz yumamazdim, bunun arkasinda bisey oldugunu aklimdan cikaramiyorum. Esim cocuklarimizin üzerine yemin etti asla ona karsi bisey hissetmedigini. Son zamanlarda ben esimin ona iyi davrandiginin farkindaydim zaten ve o nedenle uzaklasmistim arkadasimdan. Onlarla görüsmüyoruz artik ve esimde cok özür diledi ve sadece ondan yardim istedigini söylüyo,bana sogukda davranmiyor artik, ama ben affedemiyorum. Affetmek istiyorum gercekten cünkü hala cok seviyorum ama hergün ne konustular acaba, arlarinda gercekten bisey gecmedi mi diye sorular var aklimda. Aklimdan cikaramiyorum, sabah uyandigimdan aksam yatana kadar aklim hep o konuda, kafayi yemek üzereyim. Ben ne yapicam ne düsüncegimi bilmiyorum...
Bazi baska olaylarda olmustu, mesela... biz bahcede otururken arkadasim mutfaga esya götürsügünde esimde pesinden gitmisti yoksa ama hayatta bana yardim etmez. Bu ve buna benzer olaylar, cok ilgiliydi onun hayatinla.kadın hisseder diye boşa dememişler
Bende aynen öyle dedim, onu aricagina beni arasaydin zaten bu durumda olmazdik.Sizi o kadar arasa zaten aranızda soğukluk olmazdı. Hiç masum ve normal değil.
Normalide o zaten..Siz doğru olanı yapmışsınız...Tabiki hayir onunla niye konusayim
Hayir oda bilmiyodu, yemin ettigi icin güya kimseye söyleyememis.Takıntılı bir tip olduğumdan, sorunların genelde kötü yönlerine kafayı takarım ancak hep bir acabam kenarda duruyordur.
Şimdi sizin yerinizde olsam ben de kendimi yerdim, yani Hergün görüşmeleri bile bir tuhafken günde 8 kere 14 kere de afedersiniz de cılkını çıkarmak. Kadının kocası bunu biliyor mu mesela?
Çok üzülmüşse sizin aranızdaki iletişim bozukluğuna gelip size anlatsaydı madem, yerler öyle yemini bilmem neyi.
Kocanız da evdeki pırlantanın kıymetini bilmez, elin kömürünü pamuklara sarar tipik erkek.
Bence biraz zaman geçtikten sonra tekrar takip edin. Bakın bakalım bu "ilişki düzeltme" temalı görüşmelerden ne çıkacak.
Bunu ögrendigimde zaten kocasinada anlattim kocasi benimle ayni ilk okula gitti yani cocukluktan beri tanisiyoruz. Hemen gittim anlattim, o inaniyor ikisine hic süphe etmemis simdiye kadar.Ne münasebet oyle sürekli konuşmalar öneri istersin tmm da 1 kere konuşursun. Belliki flört aşamasının başında yakalamissiniz esinizi .arkadaş demeye dilim varmiyor ama arkadaşınıza ayrı eşinize ayrı yazıklar olsun .kadının kocasına soyleseydiniz madem bu dertlesme konuşmalarını o ne dicekti. Guvenmemekte ve inanmamakta çok haklısınız .ve bence malesef yalan söylüyorlar üzülmeniz için söylemiyorum ama anlasip yalan söylüyorlar bence . Allah kalbinizi ferahlatsin inşallah
Ay ne sözüne sadıkmış maşallah. Umarım bu sözüne sadık olma durumu, evlenirken eşine verdiği sadakat sözünde de geçerlidir.Hayir oda bilmiyodu, yemin ettigi icin güya kimseye söyleyememis.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?