Affetmek istiyorum ama affedemiyorum

Bazi baska olaylarda olmustu, mesela... biz bahcede otururken arkadasim mutfaga esya götürsügünde esimde pesinden gitmisti yoksa ama hayatta bana yardim etmez. Bu ve buna benzer olaylar, cok ilgiliydi onun hayatinla.
bi söze bi gülüşe aldanmayın anlıyorum ben sizi ve kesinlikle masum gelmedi bana. Sizi günde o kadar arasa bu halde değildiniz ve unutmayın düşmanını uzakta arama derler.En yakın arkadaş mi yapamaz mi ? bi daha düşünün. emin olmadan biramayın peşini olayın

Gerçekler acıdır ama inandırıcı değil hiç, bu kadar çok konuşma masum olamaz bence...

Ayırca büyük kötülükler ve düşmanlar hep en yakınımızdakilerdir....Boşuna ummadığın taş baş yarar ya da güvendiğim dağlara kar yağdı dememişler ...

Bazi baska olaylarda olmustu, mesela... biz bahcede otururken arkadasim mutfaga esya götürsügünde esimde pesinden gitmisti yoksa ama hayatta bana yardim etmez. Bu ve buna benzer olaylar, cok ilgiliydi onun hayatinla.
Malesef hersey çok açık ortada malesef .lütfen is bulun kendinize maddi bir destek olmali suan kendiniz için sonrasına bakarsınız boşanmaya Belliki şu an uygun durumda değilsiniz .aileniz nasıl sahip çıkıp destek olurlar mi ? . Çok içten soyluyorum inşallah hersey gönlünüzce olur

Benzer durumdaki komşum kankasının kocasıyla kaçtı, sonra geri döndü.
Zaten inandırıcı değil o yüzden affetmek için kendinizi zorlamayın.

Bunu ögrendigimde zaten kocasinada anlattim kocasi benimle ayni ilk okula gitti yani cocukluktan beri tanisiyoruz. Hemen gittim anlattim, o inaniyor ikisine hic süphe etmemis simdiye kadar.
İki safı bulmuşlar, at koşturuyorlar.

Ben bunu ögrendigimde sen bana nasil böyle bir iftira atarsin diye ortaligi yikmisti, ben iftira attim diye suclu ben olmustum hatta.

En yakin arkadasimin esi bana arkadasimla ilgili akil danissa telefonu kapatir kapatmaz arkadasimi ararim. Yeminde vermem. Evli bi adam evli bi bayani o kadar cok aramaz sadece aralarinda birsey olmasi lazim.

Yalan soylemisler rezil olmamak.icin.Ben inanmadim eşinize de arkadasınıza da.Gunde bilmem kac sefer konusmuslar bildigin her firsatta iletisime gecmis bunlar ozlemisler yani ,istemisler birbirlerini.Reziller.Serefsizler.Yalanci adiler.Nefret ediyorum boyle insanlardan.Yani aldatmanin bile seviyesi varmis dedirtti bu olay bana ,bunlarinki resmen en igrenc seviye.Ben olsam boşanırdım yalanlarinada asla inanmazdim.Bana gore net olarak aldatilmissiniz fikrim bu yönde üzgünüm.

Valla kusura bakmayın ama kimse akıl almak içşn konuşmaz o kadar. Sizi aldatmamışlar sadece kusura bakmayın sizi salak yerinede koymaya çaluşmışlar. Mahkemeye gitseniz mis gibi güven sarsıcı hareket. Hatta benzer bir dosyam olmuştu ama başka delillerde vardı adamın savunmada aynı, hatta hakim sordu , döküme baktı bir günde ortalam dört arama toplam en az yarım saat konuşma, karısına baktı ayda sadece ayda sadece 10 defa arama, toplam bir ayda sadece 20 dakika konuşma, hakim bunu nasıl açıklayacaksın dediğinde, adam hiçbirşey diyememişti. Bakın boşanacaksanız peşine düşün yok kemalim yapmaz ve yuvam dağılmasın diyenlerdenseniz, örtün üstünü. Ama arkadaşınıza göz dikecek kadar gözünü karartan adamdan çokta birşey beklemeyin.

Ben bunu ögrendigimde sen bana nasil böyle bir iftira atarsin diye ortaligi yikmisti, ben iftira attim diye suclu ben olmustum hatta.
Suç bastırma yöntemi işte çok açık...Gül gibi karın var ne diye elalemin karısına bakarsın ki , arkadaşınız da masum değil ya , al birini vur ötekine,tencere kapak....

Ama yine de dilerim biz yanılıyoruzdur da mahcup oluruz, çocuklar var çünkü herşeyden önce, üzüldüm...Acaba nasıl kanıtlayabilirsiniz ki , hiç yazışma falan yok mu ?

Evet
baya konusmuslar dökümler 6 ay geride var elimde daha gerisi yok yani nisandan beri görüstükleri kesin. Kendide söylüyo aliskanlik haline gelmis aramak felan öyle havadan sudanda konusmuslar. Sabah evden cikar cikmaz ilk aradigi o zaten ve eve döndügünde son aradigida o. Bazen 3 dakika bazen 10 bazi günlerse yarim saat konusulmus.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…