- 17 Kasım 2019
- 190
- 218
- 103
- Konu Sahibi Uzgunpapatya90
-
bi söze bi gülüşe aldanmayın anlıyorum ben sizi ve kesinlikle masum gelmedi bana. Sizi günde o kadar arasa bu halde değildiniz ve unutmayın düşmanını uzakta arama derler.En yakın arkadaş mi yapamaz mi ? bi daha düşünün. emin olmadan biramayın peşini olayınBazi baska olaylarda olmustu, mesela... biz bahcede otururken arkadasim mutfaga esya götürsügünde esimde pesinden gitmisti yoksa ama hayatta bana yardim etmez. Bu ve buna benzer olaylar, cok ilgiliydi onun hayatinla.
Malesef hersey çok açık ortada malesef .lütfen is bulun kendinize maddi bir destek olmali suan kendiniz için sonrasına bakarsınız boşanmaya Belliki şu an uygun durumda değilsiniz .aileniz nasıl sahip çıkıp destek olurlar mi ? . Çok içten soyluyorum inşallah hersey gönlünüzce olurBazi baska olaylarda olmustu, mesela... biz bahcede otururken arkadasim mutfaga esya götürsügünde esimde pesinden gitmisti yoksa ama hayatta bana yardim etmez. Bu ve buna benzer olaylar, cok ilgiliydi onun hayatinla.
Benzer durumdaki komşum kankasının kocasıyla kaçtı, sonra geri döndü.Selam,
Gecende bi konu acmistim ve bana baya yardimci olmustunuz...
Esim bana soguk davraniyodu ve beni aldattigindan süpheleniyordum, tavsiyeler üzere telefon dökümlerini ortaya cikardim ve benim en yakin arkadasimla hergün 8 ile 14 kere konustugunu ögrendim.
beni aldattigini düsünerek „arkadasima“da bir sürü iftira attim... iftira diyorum cünkü öyle biseyin olmadigini ve sadece arkadasca konustuklarini ve arkadasimin bize yardim etmek istedigini söylüyolar ikiside. Aramizin iyi olmasi icin ona akil veriyomus vs. Bana söylemen gerekirdi dedigimde esimin ona kimseye anlatmicagina dair yemin ettirdigini söyledi. Bu yakin arkadasimin eside, esimin en yakin arkadasi yani ailecek görüsüyoduk, herseyi beraber yapiyoduk, aile gibiydik. Ama günde o kadar cok konusulmasina göz yumamazdim, bunun arkasinda bisey oldugunu aklimdan cikaramiyorum. Esim cocuklarimizin üzerine yemin etti asla ona karsi bisey hissetmedigini. Son zamanlarda ben esimin ona iyi davrandiginin farkindaydim zaten ve o nedenle uzaklasmistim arkadasimdan. Onlarla görüsmüyoruz artik ve esimde cok özür diledi ve sadece ondan yardim istedigini söylüyo,bana sogukda davranmiyor artik, ama ben affedemiyorum. Affetmek istiyorum gercekten cünkü hala cok seviyorum ama hergün ne konustular acaba, arlarinda gercekten bisey gecmedi mi diye sorular var aklimda. Aklimdan cikaramiyorum, sabah uyandigimdan aksam yatana kadar aklim hep o konuda, kafayi yemek üzereyim. Ben ne yapicam ne düsüncegimi bilmiyorum...
Kocası biliyor mu bu sıkı fıkı hallerini?Tabiki hayir onunla niye konusayim
Hangi yüzle döndü , eşi nasıl kabul etti ? Garip...Benzer durumdaki komşum kankasının kocasıyla kaçtı, sonra geri döndü.
Zaten inandırıcı değil o yüzden affetmek için kendinizi zorlamayın.
İki safı bulmuşlar, at koşturuyorlar.Bunu ögrendigimde zaten kocasinada anlattim kocasi benimle ayni ilk okula gitti yani cocukluktan beri tanisiyoruz. Hemen gittim anlattim, o inaniyor ikisine hic süphe etmemis simdiye kadar.
Ben bunu ögrendigimde sen bana nasil böyle bir iftira atarsin diye ortaligi yikmisti, ben iftira attim diye suclu ben olmustum hatta.Gerçekler acıdır ama inandırıcı değil hiç, bu kadar çok konuşma masum olamaz bence...
Ayırca büyük kötülükler ve düşmanlar hep en yakınımızdakilerdir....Boşuna ummadığın taş baş yarar ya da güvendiğim dağlara kar yağdı dememişler ...
Ben ögrendigimde gittim onada dökümleri gösterdim biliyor yaniKocası biliyor mu bu sıkı fıkı hallerini?
Ailesi mirastan mahrum etmekle tehdit etti adamı. O da kadını terketti. Eşlerine geri döndüler.Hangi yüzle döndü , eşi nasıl kabul etti ? Garip...
En yakin arkadasimin esi bana arkadasimla ilgili akil danissa telefonu kapatir kapatmaz arkadasimi ararim. Yeminde vermem. Evli bi adam evli bi bayani o kadar cok aramaz sadece aralarinda birsey olmasi lazim.Selam,
Gecende bi konu acmistim ve bana baya yardimci olmustunuz...
Esim bana soguk davraniyodu ve beni aldattigindan süpheleniyordum, tavsiyeler üzere telefon dökümlerini ortaya cikardim ve benim en yakin arkadasimla hergün 8 ile 14 kere konustugunu ögrendim.
beni aldattigini düsünerek „arkadasima“da bir sürü iftira attim... iftira diyorum cünkü öyle biseyin olmadigini ve sadece arkadasca konustuklarini ve arkadasimin bize yardim etmek istedigini söylüyolar ikiside. Aramizin iyi olmasi icin ona akil veriyomus vs. Bana söylemen gerekirdi dedigimde esimin ona kimseye anlatmicagina dair yemin ettirdigini söyledi. Bu yakin arkadasimin eside, esimin en yakin arkadasi yani ailecek görüsüyoduk, herseyi beraber yapiyoduk, aile gibiydik. Ama günde o kadar cok konusulmasina göz yumamazdim, bunun arkasinda bisey oldugunu aklimdan cikaramiyorum. Esim cocuklarimizin üzerine yemin etti asla ona karsi bisey hissetmedigini. Son zamanlarda ben esimin ona iyi davrandiginin farkindaydim zaten ve o nedenle uzaklasmistim arkadasimdan. Onlarla görüsmüyoruz artik ve esimde cok özür diledi ve sadece ondan yardim istedigini söylüyo,bana sogukda davranmiyor artik, ama ben affedemiyorum. Affetmek istiyorum gercekten cünkü hala cok seviyorum ama hergün ne konustular acaba, arlarinda gercekten bisey gecmedi mi diye sorular var aklimda. Aklimdan cikaramiyorum, sabah uyandigimdan aksam yatana kadar aklim hep o konuda, kafayi yemek üzereyim. Ben ne yapicam ne düsüncegimi bilmiyorum...
hergün 8 ile 14 kere konustugunu ögrendim.
Adam neden sizin gibi pısmış ki? O da mı muhtaç?Ben ögrendigimde gittim onada dökümleri gösterdim biliyor yani
Suç bastırma yöntemi işte çok açık...Gül gibi karın var ne diye elalemin karısına bakarsın ki , arkadaşınız da masum değil ya , al birini vur ötekine,tencere kapak....Ben bunu ögrendigimde sen bana nasil böyle bir iftira atarsin diye ortaligi yikmisti, ben iftira attim diye suclu ben olmustum hatta.
baya konusmuslar dökümler 6 ay geride var elimde daha gerisi yok yani nisandan beri görüstükleri kesin. Kendide söylüyo aliskanlik haline gelmis aramak felan öyle havadan sudanda konusmuslar. Sabah evden cikar cikmaz ilk aradigi o zaten ve eve döndügünde son aradigida o. Bazen 3 dakika bazen 10 bazi günlerse yarim saat konusulmus.8-14 kere mi? Hadi ama.. kimi yiyolar ya.
Üzgünüm gerçekten belki iyi şeyler duymak istiyorsunuz ama.. hadi bi aptallık etti danıştı yine de günde bir kaç kereyi geçmez konuşma sayısı. Şurda kaç kadın eşiyle günde 8-14 kere konuşuyor ki günde, onlar arkadaş olarak konuşmuş? Bildiğiniz sizinki işe gitmiş günaydın diye aramış yemek arasında napıyosun diye aramış işte aramış yolda aramış aramış da aramış yani. Saat başı nerdeyse.
8-14 çok çok fazla sık. Süreleri ne kadar? Kaç gün boyunca konuşulmuş?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?