- 17 Aralık 2016
- 77
- 25
- 38
- 35
- Konu Sahibi Uzgunpapatya90
-
Malesef hic yazisma yok olsa bile ortaya cikmaz bundan sonra.Suç bastırma yöntemi işte çok açık...Gül gibi karın var ne diye elalemin karısına bakarsın ki , arkadaşınız da masum değil ya , al birini vur ötekine,tencere kapak....
Ama yine de dilerim biz yanılıyoruzdur da mahcup oluruz, çocuklar var çünkü herşeyden önce, üzüldüm...Acaba nasıl kanıtlayabilirsiniz ki , hiç yazışma falan yok mu ?
aliskanlik haline gelmis aramak felan öyle havadan sudanda konusmuslar.
Kadına olan aşkında parayı seçti yani ? Kimseyi kınamak istemem ama ne hayatlar var ya gerçekten...Ailesi mirastan mahrum etmekle tehdit etti adamı. O da kadını terketti. Eşlerine geri döndüler.
Evet silmiştir hepsini, keşke biraz daha bekleseydiniz , aşkımlı hayatımlı bir yazışmayı yakalayıp bassaydınız tekmeyi...şimdi nasıl affedeceksiniz ki , yüz göz de olundu ? Yaşlarınız kaç , çocuk kaç tane , küçükler mi ? Mesleğiniz var mı ?Malesef hic yazisma yok olsa bile ortaya cikmaz bundan sonra.
Almanya'da yaşıyorsunuz. Bir sürü imkanınız var. Üstelik eşiniz uzun zaman önce sizi sevmediğini söylemiş.Malesef hic yazisma yok olsa bile ortaya cikmaz bundan sonra.
Alışkanlık demek, sizin aklınızla dalga geciyor eşiniz resmen.Evet
baya konusmuslar dökümler 6 ay geride var elimde daha gerisi yok yani nisandan beri görüstükleri kesin. Kendide söylüyo aliskanlik haline gelmis aramak felan öyle havadan sudanda konusmuslar. Sabah evden cikar cikmaz ilk aradigi o zaten ve eve döndügünde son aradigida o. Bazen 3 dakika bazen 10 bazi günlerse yarim saat konusulmus.
Yaşadığınız durumdan dolayı sizin adınıza üzgünüm .sadece fikrimi belirtmek istiyorum sizi üzmek degil amacım. Hani bazen günah almayayım.diye başlarız konuya iste o konu bu konu degil. Net fikrim ve kati düşüncem aldatılıyorsunuz. Kadın evli olmasaydı ikisi bir olup sizi kıra döke utanmazca ilan ederlerdi. Ikisinin de yanıp tutuşmasının yegane sebebi esiniz görüştüğü kadın müsveddesinin eşinin olması ve ortak arkadaş olmaları. Konu ne olursa olsun o kadar sık konuşulmaz yanlış anlaşılmasından korkup yine konuşmaz insan, birlikte olmuşlar diyemeyiz iftira olur ama duygusal birliktelik olmuş.Selam,
Gecende bi konu acmistim ve bana baya yardimci olmustunuz...
Esim bana soguk davraniyodu ve beni aldattigindan süpheleniyordum, tavsiyeler üzere telefon dökümlerini ortaya cikardim ve benim en yakin arkadasimla hergün 8 ile 14 kere konustugunu ögrendim.
beni aldattigini düsünerek „arkadasima“da bir sürü iftira attim... iftira diyorum cünkü öyle biseyin olmadigini ve sadece arkadasca konustuklarini ve arkadasimin bize yardim etmek istedigini söylüyolar ikiside. Aramizin iyi olmasi icin ona akil veriyomus vs. Bana söylemen gerekirdi dedigimde esimin ona kimseye anlatmicagina dair yemin ettirdigini söyledi. Bu yakin arkadasimin eside, esimin en yakin arkadasi yani ailecek görüsüyoduk, herseyi beraber yapiyoduk, aile gibiydik. Ama günde o kadar cok konusulmasina göz yumamazdim, bunun arkasinda bisey oldugunu aklimdan cikaramiyorum. Esim cocuklarimizin üzerine yemin etti asla ona karsi bisey hissetmedigini. Son zamanlarda ben esimin ona iyi davrandiginin farkindaydim zaten ve o nedenle uzaklasmistim arkadasimdan. Onlarla görüsmüyoruz artik ve esimde cok özür diledi ve sadece ondan yardim istedigini söylüyo,bana sogukda davranmiyor artik, ama ben affedemiyorum. Affetmek istiyorum gercekten cünkü hala cok seviyorum ama hergün ne konustular acaba, arlarinda gercekten bisey gecmedi mi diye sorular var aklimda. Aklimdan cikaramiyorum, sabah uyandigimdan aksam yatana kadar aklim hep o konuda, kafayi yemek üzereyim. Ben ne yapicam ne düsüncegimi bilmiyorum...
E bunlar kabul edilecek şeyler değil ki kocası nasıl kabul etti kadının hiç anlayamadımEvet
baya konusmuslar dökümler 6 ay geride var elimde daha gerisi yok yani nisandan beri görüstükleri kesin. Kendide söylüyo aliskanlik haline gelmis aramak felan öyle havadan sudanda konusmuslar. Sabah evden cikar cikmaz ilk aradigi o zaten ve eve döndügünde son aradigida o. Bazen 3 dakika bazen 10 bazi günlerse yarim saat konusulmus.
Evet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?