• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

affetmek zorundaydım....

benarven

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2014
13
0
0
İstanbul
selam kızlar foruma yenı katıldım. Malum sorunlar belli evlılığımızın 9.ayındayız hem çok gzl hem çok uzucu seyler yasadım. ailelerle ılgılı problem yok bızım kendı aramızdakı ufak tefek anlaşmazlıklar dağ oluyor . öfke oluyor. bana hakaret etmeye başladı bazı tartışmalarda iteklemeye :20: tabı bende onu.. sonra sular durulunca zaman gecınce sankı o adamdan eser kalmıyor. Ev işlerinde yardım eder dışarda aktivite yaparız.. nebılıyım artıları var ama eksısı olunca kaldırmaıyorum. dediğim dedık genelde hep dinlenmek ve baskın olmak ruhunda var :(( bu arada şuan atlattık tabı de 5ay oncesı fln yıne sıdettlı bır tartışmada eşimin ıhanet gırısımıyle karsılaşmıştım kızalr. eyleme gecen bır durum yok fakat telefonunda görmüştüm bır erkek arkadasına yazmış bır kızın (tanıtım amaçlı gelen mumessıl) kendısıne asıldığını ıfade eden ve kızın guzel olduğunu isterse ayarlayacağını vs. çok zor gunlerdi yazarken bıle ağlıyorum.. belkide sadece bır geyık muhabbetıydı devamı yoktu ama benım ıcın buyuk yıkımdı. evlılık terapistıne gıttık o surecte öyle böyle gecti. evlilik nıye bu kadar zor ki neden... şimdi en ufak tartışmada aklıma gelıyor resmen içim kanıyor. affetmek zorundaydım çunku ondan başkasıyla dahada zor olacak tı. yenıden sevmem guvenmem kendımı toplamam... oysakı ailem destek arkamda mesleğim var ama kolay bırakılamıyor malesef...

daha çok yeni evlisiniz ilk 1 yılda olur böyle şeyler ama oturup aile olarak konuşmanızda fayda var
biz artık evliyiz sinirlendik mi aşırıya gitmek yok kendi kendimizi sakinleştirmeliyiz gibi
herşey düzene girer aşılmayacak problemleriniz yok gibi
sevgiyle kalın

daha çok yeni evlisiniz ilk 1 yılda olur böyle şeyler ama oturup aile olarak konuşmanızda fayda var
biz artık evliyiz sinirlendik mi aşırıya gitmek yok kendi kendimizi sakinleştirmeliyiz gibi
herşey düzene girer aşılmayacak problemleriniz yok gibi
sevgiyle kalın

herkes aynı seylerı soyledı ılk 1 yıl.gecsın gıtsın artık çok yoruldum......

bu konuya çok benzer bir konu görmüştüm sanki forumda ondada adam arkadaşına bi kızla ilgili bu tarz mesajlar atmıştı fln ama icraatte bir şey olmadığını filan demişti eşine hatta sizi o kişi sandım ama yeni üyeymişsiniz.bu kadar takacağınızı bilmeden mi affettiniz bence ihanetin küçüğüde büyüğüde aynı şey unutması zor olur gibi geliyor bana keşke baştan affetmeseymişsiniz

bu konuya çok benzer bir konu görmüştüm sanki forumda ondada adam arkadaşına bi kızla ilgili bu tarz mesajlar atmıştı fln ama icraatte bir şey olmadığını filan demişti eşine hatta sizi o kişi sandım ama yeni üyeymişsiniz.bu kadar takacağınızı bilmeden mi affettiniz bence ihanetin küçüğüde büyüğüde aynı şey unutması zor olur gibi geliyor bana keşke baştan affetmeseymişsiniz

evet yenı uye oldum. çok pişman olunca bunu bana hıssettırınce affetmek zorunda kaldım açıkcası. aslında vıcadanı ve merhametı olan bırı neden boyle bırsey yaptı yada nıye... ve artık en ufak bırseye bağırır oldu bılmıyorum tabı ona gore bnm eksıklıklerım var falan. belki ilişki boyutunda bır durum olsaydı sonuc daha farklı yerlere sürüklenebılır di bılmıyorum arkadas :// şuan tek düşündüğüm şey ilişkimiz eski gunlerıne donmesı evını çok seven bırı ılgılenen benımlede aynı ama bazı donmelerde yaptıgı seylerı sılemıyor beynım . :43:

unutacağım diye düşünmeyin bence biraz akışına bırakın kasmayın siz düşündükçe unutmazsınız ki bence farklılıklar filan yapın biraz tatile filan çıkın kafanız dağılsın düzelir her şey inşallah

unutacağım diye düşünmeyin bence biraz akışına bırakın kasmayın siz düşündükçe unutmazsınız ki bence farklılıklar filan yapın biraz tatile filan çıkın kafanız dağılsın düzelir her şey inşallah

çok tesekkur edıyorum evet tatıle çıkıyoruz o donemde de gıtmıstık 1 hafta sonrada yunana dalarına gıdeceğiz korkuyorum şu depremden sonra neblym.. :19:

selam kızlar foruma yenı katıldım. Malum sorunlar belli evlılığımızın 9.ayındayız hem çok gzl hem çok uzucu seyler yasadım. ailelerle ılgılı problem yok bızım kendı aramızdakı ufak tefek anlaşmazlıklar dağ oluyor . öfke oluyor. bana hakaret etmeye başladı bazı tartışmalarda iteklemeye :20: tabı bende onu.. sonra sular durulunca zaman gecınce sankı o adamdan eser kalmıyor. Ev işlerinde yardım eder dışarda aktivite yaparız.. nebılıyım artıları var ama eksısı olunca kaldırmaıyorum. dediğim dedık genelde hep dinlenmek ve baskın olmak ruhunda var :(( bu arada şuan atlattık tabı de 5ay oncesı fln yıne sıdettlı bır tartışmada eşimin ıhanet gırısımıyle karsılaşmıştım kızalr. eyleme gecen bır durum yok fakat telefonunda görmüştüm bır erkek arkadasına yazmış bır kızın (tanıtım amaçlı gelen mumessıl) kendısıne asıldığını ıfade eden ve kızın guzel olduğunu isterse ayarlayacağını vs. çok zor gunlerdi yazarken bıle ağlıyorum.. belkide sadece bır geyık muhabbetıydı devamı yoktu ama benım ıcın buyuk yıkımdı. evlılık terapistıne gıttık o surecte öyle böyle gecti. evlilik nıye bu kadar zor ki neden... şimdi en ufak tartışmada aklıma gelıyor resmen içim kanıyor. affetmek zorundaydım çunku ondan başkasıyla dahada zor olacak tı. yenıden sevmem guvenmem kendımı toplamam... oysakı ailem destek arkamda mesleğim var ama kolay bırakılamıyor malesef...

ah bu erkekler ve çeneleri
:50:
muhtemelen dediğin gibi geyik muhabeteti yapmışlar
malum eşin evlenmiş ve durulmuş ya
ahh o eski günlerde olsaydım kesin tavlardım gibi bir ego tatminine girmiş
ancak diğer konuda hiç savunulcak yanı yok
ne demek iteklemek
asıl can sıkıcı olan kısmı bu bence
evet
evliliğin ilk senesi
alışmak uyum ve sorumluluk paylaşmak
gibi süreçlerden oluştuğundan
ister istemeze ufak sorunlar olur
ama bunun şiddete yönlenmesi ilerisi için vahim görünüyor
:45:
çözmen gereken asıl problemnin bu olduğunu düşünüyoreum
kolay gelsin

ah bu erkekler ve çeneleri
:50:
muhtemelen dediğin gibi geyik muhabeteti yapmışlar
malum eşin evlenmiş ve durulmuş ya
ahh o eski günlerde olsaydım kesin tavlardım gibi bir ego tatminine girmiş
ancak diğer konuda hiç savunulcak yanı yok
ne demek iteklemek
asıl can sıkıcı olan kısmı bu bence
evet
evliliğin ilk senesi
alışmak uyum ve sorumluluk paylaşmak
gibi süreçlerden oluştuğundan
ister istemeze ufak sorunlar olur
ama bunun şiddete yönlenmesi ilerisi için vahim görünüyor
:45:
çözmen gereken asıl problemnin bu olduğunu düşünüyoreum
kolay gelsin

evet bende bu yuzden açmak rahatlamak ıstedım bıze cok nazar değen bır cıfttık görsel olarakta kultur olarakta tamamlardık bırbırımızı. rabbım evlılığımızı sınadı dıyorum bılmıyorum nefıs seytan gırdı aramıza resmen evımde kur'an okuttum bıraz daha ferahladım , bılmıyorum kızlar umarım ıyı olur her evlılık için diyorum.:nazar::nazar:

merhaba,
evlilik terapistine gitmeye devam edin derim. sen de o da içinizde ne derdiniz varsa dibine kadar konuşun ve halledin. askıda kalınca birikiyor birikiyor sonra o itmeler vurmalara dönüşüyor. rafa kaldırmayın lütfen.
nazara da inanıyorum. aynı dediğin gibi bir evliliğim vardı. sonra birbirimizi yedik resmen.
geliyorsa seninle terapiste şanslısın. lütfen buna zaman ayırın, barıştık deyip ertelemeyin.
nazar için de felak nas gibi surelerden oku eşine, kendine ve evine.
Allah mutluluğunuzu daim etsin, nazarlardan korusun. kadınlara burada biraz daha iş çıkıyor, senin yönlendirmen ve motivasyonun inan çok önemli. erkekler bizler gibi irdeleyemiyorlar ve evde her ne olursa olsun sırıtan bir kadın istiyorlar.

merhaba,
evlilik terapistine gitmeye devam edin derim. sen de o da içinizde ne derdiniz varsa dibine kadar konuşun ve halledin. askıda kalınca birikiyor birikiyor sonra o itmeler vurmalara dönüşüyor. rafa kaldırmayın lütfen.
nazara da inanıyorum. aynı dediğin gibi bir evliliğim vardı. sonra birbirimizi yedik resmen.
geliyorsa seninle terapiste şanslısın. lütfen buna zaman ayırın, barıştık deyip ertelemeyin.
nazar için de felak nas gibi surelerden oku eşine, kendine ve evine.
Allah mutluluğunuzu daim etsin, nazarlardan korusun. kadınlara burada biraz daha iş çıkıyor, senin yönlendirmen ve motivasyonun inan çok önemli. erkekler bizler gibi irdeleyemiyorlar ve evde her ne olursa olsun sırıtan bir kadın istiyorlar.

evet.. ee pekı sız nasısınız şimdi _?

hiç sorma!
boşandık!
akşam kavga ettik, sabah dilekçe verdik. hakim de odasında bizi bekliyormuş gibi hemen boşayıverdi. tereyağından kıl çeker gibi oldu yani.
sadece bir kere ikna edebilmiştim terapiste gitmeyi. barışınca kaldı işte. zaten pek de istekli değildi benimki. sorunlar ve itmeler de iyice büyüdü her kavgada.
lütfen bu durumun ilerlememesi için şimdiden önlemini al. yoksa bir başlayınca devamı kolayca geliyor.

hiç sorma!
boşandık!
akşam kavga ettik, sabah dilekçe verdik. hakim de odasında bizi bekliyormuş gibi hemen boşayıverdi. tereyağından kıl çeker gibi oldu yani.
sadece bir kere ikna edebilmiştim terapiste gitmeyi. barışınca kaldı işte. zaten pek de istekli değildi benimki. sorunlar ve itmeler de iyice büyüdü her kavgada.
lütfen bu durumun ilerlememesi için şimdiden önlemini al. yoksa bir başlayınca devamı kolayca geliyor.

hmm :S :(( hayırlısı buymuş demekk i sizde peki ihanet mı yoksa gecımsızlık mı vardı_? bende ılk olay oldugunda ıstedım boşanmayı ama bırakmadı benı bu yuzden bıterse pisi pisine ayrılmış oluruz fln dedı açıkcası sevdığımız ıcınde gıdemedık bılmıyorum ya ilişkiler çok garıp , yakın bır tanıdık boşandıktan 1 yıl sonra barıstı yıllarca mutlu gıden evlılığı oldu :S gercekten ınsanlar çok değişik

arkadaşlar, bakın ben de özgür kızım sizler gibi. kadın erkek eşittircilerdenim. ama burası Türkiye. yaşadığınız il, mahalle, aile çok önemli. ne adamlar var tahsilli, kendini geliştirmiş diye bayılırsınız dışardan görünce ama hele ki karısı olun o zaman hepsi bildiğin anadolu erkeği olup çıkıyor.
şimdi bu kıza da gaz vermeyin böyle diyerek. herkes aynı ilişkiyi yaşamıyor, herkesin yapısı, tepkisi farklıdır.
doğrusu iki taraf da sadakatli olmalı, mesaj, arama falan her şekilde. bazı erkek blöf yapar, eşini kıskandırmak için. ama kadın yapsın kıyamet kopar. Malesef türk toplumu böyle. şaka bile yaptırmazlar kadınlara.
sadece böyle bir şeyin sizi ne kadar incittiğini, üzdüğünü anlatmaya çalışın. zaten birbirinizi seviyorsunuz, kolayca pişman olacaktır. iyilik güzellik silahıyla vurun onu. kısasa kısas sadece sonunuzu yakınlaştırır.

Zor bir durum, senin de bunu unutman zaman alacak biz bayanlar böyleyiz hemen unutamıyoruz,kapatamıyoruz.. :44:
o bunu atlattı mı bir daha bu tip girişimlerde bulundu mu? güvenmek yeni birine çok zor,yanındakine de güven kaybedince tekrar güvenmek zordur... öff hepsi zor :43: Tartışmamaya çalış sinirlensin kendi kendine ... yıpratma kendini... bi yandan da uyanık ol,tekrarı gelmesin... :53:

arkadaşlar, bakın ben de özgür kızım sizler gibi. Kadın erkek eşittircilerdenim. Ama burası türkiye. Yaşadığınız il, mahalle, aile çok önemli. Ne adamlar var tahsilli, kendini geliştirmiş diye bayılırsınız dışardan görünce ama hele ki karısı olun o zaman hepsi bildiğin anadolu erkeği olup çıkıyor.
şimdi bu kıza da gaz vermeyin böyle diyerek. Herkes aynı ilişkiyi yaşamıyor, herkesin yapısı, tepkisi farklıdır.
Doğrusu iki taraf da sadakatli olmalı, mesaj, arama falan her şekilde. Bazı erkek blöf yapar, eşini kıskandırmak için. Ama kadın yapsın kıyamet kopar. Malesef türk toplumu böyle. şaka bile yaptırmazlar kadınlara.
Sadece böyle bir şeyin sizi ne kadar incittiğini, üzdüğünü anlatmaya çalışın. Zaten birbirinizi seviyorsunuz, kolayca pişman olacaktır. Iyilik güzellik silahıyla vurun onu. Kısasa kısas sadece sonunuzu yakınlaştırır.

guzel bır paylaşımdı tesekkur ederım ama benım konumda blof degıldı zaten bana anlattı olanı bıtenı. çok pişman oldu bu sekılde evet eşimde bende eğitimli insanlarız ama bayanın yazdığı gıbı içlerinde kocaman ataerkil var .. :// allah hepimize yardım etsın . Peki siz şuan daha farklı düşünüyormusunuz_? Honderıko yanı şunu demk ıstıyorum bıraz daha mucadele etseydım dıyormusunuz

zor bir durum, senin de bunu unutman zaman alacak biz bayanlar böyleyiz hemen unutamıyoruz,kapatamıyoruz.. :44:
O bunu atlattı mı bir daha bu tip girişimlerde bulundu mu? Güvenmek yeni birine çok zor,yanındakine de güven kaybedince tekrar güvenmek zordur... öff hepsi zor :43: Tartışmamaya çalış sinirlensin kendi kendine ... Yıpratma kendini... Bi yandan da uyanık ol,tekrarı gelmesin... :53:

yok bırdaha karsılasmadım gırısımde falanda bulunmadı kontrol hep vardı bende onceden de hangı kadında yok kı_?

Back
X