Affetmezmişş

akli_karisik

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2008
851
4
96
Adana
bugün eski sevgilim onu aldattığım için bni bidaha affetmiceni söylüyor ama gerçek şu;biz mutlu mesut sevgiliyken ayrılalım dedi bnde zar zor kabullendim mecbur..sonra 1 hafta geçti hiç ümidim kalmadı beni sevmediğini anlamıştım.başka birisi bana beni sevdiğini söyledi.bende tamam dedim.çıkmaya başladık.öğrendi çıktığımızı ve sonra ayrıl ondan falan dedi yeniden sevgili olalım dedi bnde tekrar bırakırmısın dedim eet belki dedi bende şaşırdım yanlış msj gelmiş.bana zaman tanımasını söyledim yok dedi kesin kararını söyle dedi.bende bişey diyemem hemen dedim.pişman oldum 1 hafta sonra ve ayrıldığımızı söyledim yeniden dönmek istediğimi söyledim yok dedi sen beni sattın dedi onu tercih ettin dedi ama ben bişe dememiştim we oda aynı şeyi bana yaptı hatta daha kötüsünü ayrıldıktan 1 gün sonra başkasını buldu ama ben ayırdım onları peki kızlar haklı olan benim burda ama o benim haksız olduğumu söylüyor ve benim onu affetmem gerekeceği yerde o bana seni affetmem diyo ona haksız olduğunu nasıl gösterebiliriim??:1no2:

:1shok: canım sen onu sevmiyosun sadece heycan var ona karşı sende, oda seni sevmiyo ben burdan böyle gördüm. Bence daha fazla çirkinleşmeden aranızdaki tüm bağı kopar arkadaş falanda kalma bırak ne yapıyosa yapsın sende biraz uzak kal aşktan falan.. Gerçekten nasıl birisni istediğine karar verdiğin zaman fikirlerin tam rayına oturduğu zman mantıklıda olarak bi ilişkiye gir, ki karşına gerçekten seveceğin aşık olacağın birisi çıkıcak bu yaptıklarına gülüp geçiceksin şuan senin için erken gibi geldi. Sana tavsiyem uzak dur o çocuktan kendine zarar veriyosun. Küçük düşürme tatlım kendini :1hug:

he benimki sadece tavsiye yinede sen bilrsin :) hakkında hayırlısı olsun.

Son düzenleme:
Aman nolur affetsin..
Sanki başka erkek yok..:dilcikar:
İlişkilerin karmaşıklığına bakınca yaşının küçük olduğu belli..
İleride hatırlamayacaksın bile tüm bunları...:ecrin_bebek:

etmezse etmesin sen kendini biliyosun bu yeter sana
içini acıtmak için öyle dio işte:ecrin_bebek:

aman be oda kendine yedirememiş baktı kız elden gidiyo af etmezse etmesin boşver...sen hayatının tadını çıkar tatlım...

KIZLARR sonunda affetti beni şimdi çooook sewiyormuş,5 gündür görüşemiyorduk çok özlemiş beni bunları söylüyor sonundaa mutlu oldum ama eksik birşey war o bana aşık ama bazen çok öyle bi aşık oluyoki şaşırıyorum bazende aşkı azalıyor ama gerçekten seviyor beni bunu anladım ama biz hiç buluşamıyoruz engel çıkıyo biz birbirimizi çok seviyoruz şimdii buda iyii

hey allam :))
e allah bozmasın ne diyelim..

bozuldu bilee pfffff bu nebiçim aşk mışyaaa oofff artık kolay kolay evet diyemem heraldee güwenim sarsıldı hep 2-3 gün sonra ayrılık usandım artık 10 kere ayrıldık bi daha dönerse evet demem

bide kızlar ben düşündüm taşındım bana 3 hafta önce teklif eden biri wardı ona evet dicem hayır demiştim ama tekrar karar werdim evet dicem böylelikle mutlu olurum eski sevgilimede söylemicem eski sevgilim bana dönene kadar sevgili olucam yenisiyle bana döndüğü gün eğer hala onu seviyor olursam kabul ederim ben mutlu olacağımı tahmin ediyorum sizce nasıl oluurr??

kaç yaşındasın canım sen :uhm:

ben bunları okuyunca daha küçüksün şöyle bi 15 falan sandım ne yalan söliym bu ne karışık bi hayat ya canım yapma biriyle olmaya mecbur değilsin illa sevgilin olcak diye bişe yok bitanem bu kadar karışıklık insanı yorar bi onla bi bunla falan olayları yani anla sevmek böle değil yani bi o bi bu çocukluk
bak benim hayatımda bugüne dek sadece 1 insan oldu halada onlayım iyi kötü ama 15 yaşından beri onlaym bu yüsden kendimle grur duyuorum bu kendime olan saygımı artırıyo kendimi çok sevmeme neden oluo ve bunlar benim mutlu olmama yetio canım

iyi düşün öyle karar ver

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…