bugün eski sevgilim onu aldattığım için bni bidaha affetmiceni söylüyor ama gerçek şu;biz mutlu mesut sevgiliyken ayrılalım dedi bnde zar zor kabullendim mecbur..sonra 1 hafta geçti hiç ümidim kalmadı beni sevmediğini anlamıştım.başka birisi bana beni sevdiğini söyledi.bende tamam dedim.çıkmaya başladık.öğrendi çıktığımızı ve sonra ayrıl ondan falan dedi yeniden sevgili olalım dedi bnde tekrar bırakırmısın dedim eet belki dedi bende şaşırdım yanlış msj gelmiş.bana zaman tanımasını söyledim yok dedi kesin kararını söyle dedi.bende bişey diyemem hemen dedim.pişman oldum 1 hafta sonra ve ayrıldığımızı söyledim yeniden dönmek istediğimi söyledim yok dedi sen beni sattın dedi onu tercih ettin dedi ama ben bişe dememiştim we oda aynı şeyi bana yaptı hatta daha kötüsünü ayrıldıktan 1 gün sonra başkasını buldu ama ben ayırdım onları peki kızlar haklı olan benim burda ama o benim haksız olduğumu söylüyor ve benim onu affetmem gerekeceği yerde o bana seni affetmem diyo ona haksız olduğunu nasıl gösterebiliriim??:1no2: