Merhaba kızlar, çok dertliyim hemde çok… eyvahedigeldismile Nişanlım beni yine aldattı. Tabi sanal alemde. 5 yıllık nişanlıyım ve bu 4 yılın 2 yılında beni sanal âlemde aldattı. İlk aldatmasını yakalamıştım iş yerindeki kızların arkadaşlarına mesaj atmış.’ Gel çay içelim, yavrum taş gibisin falan filan… Bir kıza da nosunu veriyor müsait sen ara diye. O zamanlar bunun maillerini kontrol ederken yakalamıştım onunla konuştum fakat yalanladı ben yazmadım, benim adıma yazılmış gibi aslı astarı olmayan sözler söyledi. Çok sevdiğimden ve ilk olduğundan ona inanmış gibi yaparak affetmiştim. Sonra aynı yıl içinde Sex sitesindeki bazı bayanlara da güzelsiniz diye mesaj atmış. Onu da yalanladı ona da göz yumdum meğer ne aptalmışım.alsanaalsanasmile
Ve 2009 ağustos yılında farklı isimden face hesabı açmış orda onlarca kıza güzelsin gibi iltifatlar yapmış tabi ki karşılık yok kızlardan. Bu yazmalar bir ay sürüyor çünkü eylülden işten çıkarılıyor. O günden bugune kadar o hesaba girmemiş çünkü işsizlik derken, başka iş derken ve evde de pc olmayışından dolayı girmemiş. Ben bunu yeni öğrendim. Ardan 1 yıl geçtikten sonra. Tabiki başımdan kaynar sular döküldü. Haketmedim ben bunu. Benim gözüm ondan başkasını görmemişken bana bu yapılır mı?:mymeka:
Lütfen kızlar bana yardım edin. Tam 3 kere sanal da aldatıldım. Sağlıklı düşünemiyorum şuan. Beni du durumdan kurtarın. Ne yapmalıyım. Bu erkek nasıl bir erkek ya. Terk etmek aslında en doğrusu ama niye yapamıyorum onu da bilemiyorum.2 haftadır düşünüyorum. Henüz o bişey bilmiyor. Lütfen okuyup geçmeyin. Yorumlarınıza, yardımlarınıza çok ihtiyacım var. Elimden geldiğince hepinize cevap yazmaya çalışıcağım. Şimdiden teşekkürler. Benim durumuma ve daha da ötesine düşmemenizi diliyorum.
anlıyorumm seni..anlıyorum çünkü sanal alemden bnde çok çektim.
inan bana çok sövdüm şu neti faceyi bulanlara !
aldatılmadım (belki ) ama aynı şey bnce.
2.5yıllık sevgilim bnden gizli bir çok kez sahte face almış..
8 ay sonra içnde bir sürü kızın ekli oldgu msn adresini yakaldım.düşün bnden aylarca saklanmş o adres.....
facede herhangi kötü brşy görmedim yabancı bir kaç kızı eklemş tabki tanımadgı ama konuşma olmamş -sanırım-
hepsini kabullendim affetim.
çnkü seviyorum gidemiyorum..
snnkide böle bir duruö sanırım.bliyrsun enayi yerine konuluyorsun ama gidemiyorsun.
bnce tek yolu kabullnmek.ve defol ona demek.
bn dedim mi hayr.yani çok dedim ama o yalvar yakar oldu falan.
şuan son şansını deniyor.iyi gidiyor ya bakalım kısmet...
sana tavsiyem ve tabiki kendimee, oturup bir düşünelm bakalım bu adamlarla nereye kadar gider?????????
hadi ewlendik diyelim düzelck mi ??
ne bekliyoruz karnımz burnumzda gene aldatılıp kapı önüne konmayımı....
hayr arkadaşım bunu haketmiyorz.onları nasılda şımartmışz ki utanmadan bir daha yapıyorlar hayretim şaşıyor.....
bnce düşün hazr olmaya çalış ve bas tekmeyi sen bu acıyı haketmedin.
haketmş olsan bile bu adamla saglıklı bir işlkin olblr mi ki ??