• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Affettim, yine aldatıldım ....

bastırma hareketleri bunlar,senin yerinde olsam herşeyi açıklayıcı msj atar ve asla onunla görüşmezdim.
merak etme pişman olur ama seninde için soğur, zaten bu yaptıklarından sonra içinde pek birşey kaldığına inanmıyorum.sen onu hayatından çıkarmadığın sürece mutlu olamazsın.

bırak o yolunu alsın sende yoluna bak.ondan sana ne köy olur nede kasaba...

bastırma hareketleri bunlar,senin yerinde olsam herşeyi açıklayıcı msj atar ve asla onunla görüşmezdim.
merak etme pişman olur ama seninde için soğur, zaten bu yaptıklarından sonra içinde pek birşey kaldığına inanmıyorum.sen onu hayatından çıkarmadığın sürece mutlu olamazsın.

bırak o yolunu alsın sende yoluna bak.ondan sana ne köy olur nede kasaba...

teşekkür ederim canım desteğin için.bastırma hareketleri derken anlayamadım canım(kusura bakma).
pişman olacak ama iş işten geçmiş olacak.İçimde ona karşı sevgim kalmadı.Dün müzik dinlerken bizim şarkımız çaldı ama önceki gibi bi anlam ifade etmedi.Boş boş dinledim o şarkıyı.Şuan bu nalmada mutsuz eden adam ilerde mutsuz edemez buna inanıyorum.

Bu olayı öğrenince sizlere yazmadan önce bayan psikolojik danışmana mail atmıştım.Oda mailimi cevapladı.Tabiki o anki duygularım daha duygusaldı.Sizlere onun yazdığı mesajı paylaşmak istedim.

Merhabalar. nişanlınızı sevdiğinizi ve çok kısknadığınızı, güvenprobleminiz olduğunu söylüyorsunuz. Evet, insan nişanlısı ya da sevdiğikişi bir başkasına bakınca üzülebilir, rahatsız olur, bu normal sayılır.Birtaraf hiç şüphe çekecek bir eylemde bulunmadığı halde diğer taraf onukıskanıyor, üzerine gidiyor ve bunaltıyorsa burda "aşırı kıskanan" kişinin"güven problemi" var denebilir. Çünkü kanıt olmadan karşı tarafıkıskanmakta ve suçlamaktaır. Siz de yapısal olarak biraz daha kıskanmayaeğilimli olabilirsiniz. Bunun çeşitli sebepleri olabilir: Özgüveneksikliği, karşıdakine tam olarak güvenememek, karşıdakini gözünde fazlabüyütüp "ben onu haketmiyorum, kesin benden iyisini bulunca beni terkeder"diye düşünmek gibi... Bu bir yana, sizin kısaknma eğilimiz olsa bile nişanlınız da bu durumumaalesef kışkırtan işler yapmış. İkili ilişkilerde kişiler msn, facebookgibi konularda birbirlerine karşı şeffaf olmalılar. Çünkü bunlar kayganzeminler. Birine gidip sözle ilan-ı aşk etmek ya da en azından çıkma teklifetmek zordur, reddeilme riski taşır. Ama internette hem teklifte bulunmakçok kolay hem de görmediğiniz biri tarafından reddedilmek büyük bir riskdeğil, nasılsa bi,nlerce altarnatifin olduğu bir alan. Bu yüzden deinsanlara internetin başında sahte bir cesaret geliyor ve şanslarını (!)denemek istiyorlar. Nişanlınız bir, iki, üç değil defalarca sizi kandırarakarkanızdan iş çevirmiş. Bir ilişkide, eş ya da beraber olunan kişininbilgisi ve rızası dışında karşı cinsle kurulan her tür yakınlık aldatmasayılır. Bir beraberlikte bir kez (sanal ya da gerçek) aldatma yaşanmışsa,bu olay o ilişkide hep bir çatlak olarak kalacaktır. Özellikle bir kadınbunu kolay kolay unutamaz ve bir daha o kişiye tam olarak güvenemez. Amasevgi çok güçlüyse ve aldatan taraf gerçekten pişman olup af dilediyse vesonrasında gerçekten sadakatini davranışlarıyla da gösterirse o zamanteniden denenebilir. Bu durumlarda genelde aldatan taraf gerçekten pişmanolmuşsa dersini almış oluyor ve kaybetme korkusuyla bir daha o yanlışadüşmüyor. Ama nişanlınız maalesef her seferinde sizi kandırmaya çalışmış vebu hatayı tekrarlamış. Kronik hale gelmiş yani. Adeta internette güzelgördüğü her kıza asılmış, bir şekilde şansını denemiş. Eyleme dökülmemişolması çok da önemli değil açıkçası, eğer karşılık görseydi, o teklifleriyapan ve iltifatları eden bu delikanlı orada duracak mıydı? "Bir dakika bennişanlımı seviyorum" deyip geri adım mı atacaktı? Sanmıyorum. Sözün özü, nişanlınız sizi seviyor da olabilir ama bu konuda onagüvenmeniz zor. Defalarca teşebbüste bulunmuş, yakalanmayacağını düşündüğüan, arkanızı döndüğünüz an gözü etrafa kayıyor ve "aranmaya" başlıyor. Birinsan gafletle bir kere hata yapabilir, orada affetmek, etmemek birtercihtir. Ama bu durumda hala onunla kalmaya devam ederseniz hem bunlarıunutamayacaksınız ve içinizdeki yaralar acımaya devam edecek, hem de her antekrar aldatılma korkusu taşıyacaksınız. Güvenemeyeceksiniz, özgüveninizdüşecek, ben nerde hata yaptım, ona neden yetemedim diye boşuna kendinizisuçlayacaksınız. Çok sevdiğinizi söylüyorsunuz. Hiç bir sevgi içinonurunuzu zedeleyen bir hayat yaşamaya değmez. Bizim işimiz danışanlarımıza"ayrılın" ya da "devam edin" demek değil, bu sizin kararınız olmalı. Amabütün bu olanlara rağmen aşkım devam ediyor diyorsanız, buna sağlıklı birsevgiden çok duygusal bağımlılık diyebiliriz. Kimse vazgeçilmez ya dabulunmaz hint kumaşı değil. Bunca bağlılığınıza rağmen bunları yapıyorsakannatimce sevginizi haketmiyor demektir. Karar sizin... Kalp huzurudiliyorum.

Kusura bakma ama senin adına hiç üzülemiyorum. :delphin:

Göz göre göre affediyorsunuz, başınıza geldimi ahlayıp ağlıyorsunuz.

Bu ne perhiz,ne lahana turşusu...

Kendi kendinizi aldatıp kandırıyorsunuz.Önce kendinize, ilişkinize saygınız olsun.

Ne kadar rahatsınız, "aldattı 3 kere-5 kere affettim yine yaptı" diyebiliyorsunuz. Ne kadar genişsiniz anlam veremiyorum.

Hoş,anlamakta istemiyorum... :kahve:

Kusura bakma ama senin adına hiç üzülemiyorum. :delphin:

Göz göre göre affediyorsunuz, başınıza geldimi ahlayıp ağlıyorsunuz.

Bu ne perhiz,ne lahana turşusu...

Kendi kendinizi aldatıp kandırıyorsunuz.Önce kendinize, ilişkinize saygınız olsun.

Ne kadar rahatsınız, "aldattı 3 kere-5 kere affettim yine yaptı" diyebiliyorsunuz. Ne kadar genişsiniz anlam veremiyorum.

Hoş,anlamakta istemiyorum... :kahve:

Düşüncenizi bu kadar kırıcı yapmak zorunda değildiniz. Belki ben ilişkime ve kendime saygı duymadım. Ama sizde hem cinsin olarak yaşadıklarıma karşı biraz saygı duyabilirdin. Sizin başınıza böyle bir şey gelmemesini temenni ediyorum.

Düşüncenizi bu kadar kırıcı yapmak zorunda değildiniz. Belki ben ilişkime ve kendime saygı duymadım. Ama sizde hem cinsin olarak yaşadıklarıma karşı biraz saygı duyabilirdin. Sizin başınıza böyle bir şey gelmemesini temenni ediyorum.

İnsanlar sevdiklerinin hatalrını kabul edebliyorlar. Ama burda iki tarafında sevgisi olması lazım size gerçekler acı gelsede bu bir gerçek nişanlınız sizi sevniş olsa başaka kızlara bakma ihtiyacı hissetmez bence. siz şansta vermşsiniz ama gördüğünüz gibi hep aynı ve öyle kalmaya devam edecek gibi. O yüzden sizin bu yalnıştan dönmelisiniz.

Zaten 1 kere aldatan bir daha aldatıyor. Malesef farklı biri her zaman onlara farklı bir heyecan gibi geliyor galiba o yüzden arkanı dönüp gitmen en mantıklısı...

İnsanlar sevdiklerinin hatalrını kabul edebliyorlar. Ama burda iki tarafında sevgisi olması lazım size gerçekler acı gelsede bu bir gerçek nişanlınız sizi sevniş olsa başaka kızlara bakma ihtiyacı hissetmez bence. siz şansta vermşsiniz ama gördüğünüz gibi hep aynı ve öyle kalmaya devam edecek gibi. O yüzden sizin bu yalnıştan dönmelisiniz.

Zaten 1 kere aldatan bir daha aldatıyor. Malesef farklı biri her zaman onlara farklı bir heyecan gibi geliyor galiba o yüzden arkanı dönüp gitmen en mantıklısı...

Sendw gerçekleri söyledin ama kırıcı olmadın bu yüzden teşekkür ederim.Verdiğim şansı iyi değerlendirmedi.Bir daha affedersem bu artık benim hatam olur.Niçin hep erkkeler farklı heyecan arıyor,elindekiyle yetinmiyorlar.artık duygusal düşünmüyorum.Şu bayram bitsin ayırıcam yollarımı.

bayram bitsin derken? daha bayrama 1 hafta var, neyi bekliyorsun ki canım? bayramını zehir et ona bence.. kötükedihüso

benim eski erkek arkadaşım beni sanaldan aldatmıştı, bir kere, yakaladım, itiraf ettirdim, kızla da konuştum, kız bile ne olur onu bırakma deyince bir şans daha verdim ve ona dedim ki "seni affetmiyorum ama sana bir şans daha veriyorum..", bir yıl daha devam ettik, bi daha böyle bir hata yapmadı ama o yıl boyunca her türlü hırsımı çıkardım valla ondan, artık sinir krizlerine giren oydu, bi gün beni bıraktı :dilcikar:

1 hafta geçmeden yalvar yakar dönmek istiyordu, ağlayıp sızlıyordu, son sözümü söyledim "artık seni affettim, ama bir şans daha veremiyorum"

canım inşallah uzatmadan halledersin, senin değil onun çile çekmesi lazım, bas tekmeyi gitsin.. ben de deli gibi aşıktım ama onurum için savaştım.. Sen de yapabilirsin, kimse vazgeçilmez değil.. hem bırak bakalım belki dönmeyi bile istemeyecek, belki sen bilirsin deyip çekip gidecek.. kendini bu kadar kastığına değmez :umursamaz:

bayram bitsin derken? daha bayrama 1 hafta var, neyi bekliyorsun ki canım? bayramını zehir et ona bence.. kötükedihüso

benim eski erkek arkadaşım beni sanaldan aldatmıştı, bir kere, yakaladım, itiraf ettirdim, kızla da konuştum, kız bile ne olur onu bırakma deyince bir şans daha verdim ve ona dedim ki "seni affetmiyorum ama sana bir şans daha veriyorum..", bir yıl daha devam ettik, bi daha böyle bir hata yapmadı ama o yıl boyunca her türlü hırsımı çıkardım valla ondan, artık sinir krizlerine giren oydu, bi gün beni bıraktı :dilcikar:

1 hafta geçmeden yalvar yakar dönmek istiyordu, ağlayıp sızlıyordu, son sözümü söyledim "artık seni affettim, ama bir şans daha veremiyorum"

canım inşallah uzatmadan halledersin, senin değil onun çile çekmesi lazım, bas tekmeyi gitsin.. ben de deli gibi aşıktım ama onurum için savaştım.. Sen de yapabilirsin, kimse vazgeçilmez değil.. hem bırak bakalım belki dönmeyi bile istemeyecek, belki sen bilirsin deyip çekip gidecek.. kendini bu kadar kastığına değmez :umursamaz:

keşke bende ilk başta affetmeseydim.am artık şimdikine bakmam lazım.bayramı bekliyorum çünkü aileme bayaramı rezil edeme.Tabiki bu yaptıklarını duyunca bugun bırak derler bana ama işte onları üzemem.Onun anası gelecek,babası gelecek niye ayrılıyorsun falan diyecek.Bayramda misafirler gelecek birde onlara dert anlatacaksın.o yüzden bayram sonrası.

dediğin gibi belkide o hemen kabul edecek.zaten boş yere bir haftadır küs bana.yorumların için teşekkür ederim canım.

bayanlara taş gibisin yavrummu yazmış yuh ve aldatıldınızı bile bile bizemi soruyosun neyapacağım diye yol ver gitsin bugün bunları yapan evlenince daha fazlasını yapar.dua edinki evlenmeden öğrendiniz.nişanlılı olacam beni aldatacak öğrendiğim an biter senin gibi beklemezdim emin ol.şuan evliyim eşim bana bunları yapacak ben hala bekliycem oldu başka derdi varmıymış yol veririm oan.
benim gururumla onurumla kimse oynayamaz

bayanlara taş gibisin yavrummu yazmış yuh ve aldatıldınızı bile bile bizemi soruyosun neyapacağım diye yol ver gitsin bugün bunları yapan evlenince daha fazlasını yapar.dua edinki evlenmeden öğrendiniz.nişanlılı olacam beni aldatacak öğrendiğim an biter senin gibi beklemezdim emin ol.şuan evliyim eşim bana bunları yapacak ben hala bekliycem oldu başka derdi varmıymış yol veririm oan.
benim gururumla onurumla kimse oynayamaz

çok haklsısın canım ben çok fazla gururuu ezdirdim farkındayım.Şuan size sordum çüünkü birdaha olunca şok geçirdim.Sizinle paylaşıp acımı hafifiletmek istedim.yüce Allahtan hem sana hemde bütün arkadaşlarımı böyle bir sadakatsizlik göstermemesini diliyorum.a.s.

Yaşın 30 bile olsa aynı şeyi söylerdim kimse böyle bir şeyi hak etmez.. Anladığım kadarıyla maddi durumu su an çok iyi değil.. Böyle adamlar ne yapıyor biliyor musun evleniyor aradan birkaç yıl geçip karısının desteğiyle paraya kavuşunca o parayı gidip başka kadınlarla yiyor.

Gerçekten çok üzülerek söylüyorum ki nişanlının gidişatı da bu yönde. Sana saygısı olsaydı senden baskasına bırak iltifat etmeyi, bakamazdı bile.. Sakın affetme.. Bırak gitsin..

Yaşın 30 bile olsa aynı şeyi söylerdim kimse böyle bir şeyi hak etmez.. Anladığım kadarıyla maddi durumu su an çok iyi değil.. Böyle adamlar ne yapıyor biliyor musun evleniyor aradan birkaç yıl geçip karısının desteğiyle paraya kavuşunca o parayı gidip başka kadınlarla yiyor.

Gerçekten çok üzülerek söylüyorum ki nişanlının gidişatı da bu yönde. Sana saygısı olsaydı senden baskasına bırak iltifat etmeyi, bakamazdı bile.. Sakın affetme.. Bırak gitsin..

Evet maddi durumu önmeli değil.Maddiyata önem vermedim hiç ama adam olsaydı,bu hala gelmeseydik.Affetmek artık imkansız.Zaten herkes demişti bana bu sana layık değil diye ama işte ben ozamanlar aşk körlülüğümden farkına varmamıştım.Geriye dönüp düşündüğümde onlara hak veriyorum.

Bence sen artık anlayacağını anlamışsın tatlım, "ne yapmalıyım" diye sormanın nedeni, "bırakayım mı bırakmayayım mı" değil, bırakmaya zaten karar vermişsin a.s

sadece nasıl bir tepki koyman gerektiğini ve kendini nasıl tamir edebileceğini bilmek istiyorsun, bizden de bu konuda yardım bekliyorsun..

Geçmiş geçmiştir, "eskiden gururumu çok ezdirdim" diyorsun, önemli değil, al gururunu eline, tak sepeti koluna yerimseniben

Henüz geç değil kendini toparlaman için, kendini kurtarman için, gururunu da.. Sanki öncekileri hiç farketmedin farzet, bu hatasını ilk defa yakalıyormuşsun gibi, gururla doğru kararını ver, öncesini boşver..

Bir kere yapan bir daha yapar ilkini affetmekle en büyük hatayı yapmışsınız bence. bir insana bukadar bağlanacak ne var hiç anlamış değilim oda herkes gibi insan sağı solu belli olmaz herşeyi yapabilir bugun yanınızdayken yarın olmayabilir. biraz kendimize güvenelim bayanlar böyle şeyleri görmezden gelerek affederek erkeklerin bu huyunun normal bişeymişcesine düşünmelerine yol açıyorsunuz sizinde çoluğunuz çocuğunuz olacak aynı şeyleri onların da yaşamaması için erkeklere tavizi bırakın artık. Cana geleceğine mala gelsin deyip bırakın.

bnce onun yaptığı aldatmaktan öte onun ruh halini açık ve net ortaya koymuş. doyumsuz bi adam ve bana göre sapık.. uçkuruna bu kadar düşkün adamdan hayır gelmez bide öle düşün ve yolver gitsin hiç bekleme..

Bence sen artık anlayacağını anlamışsın tatlım, "ne yapmalıyım" diye sormanın nedeni, "bırakayım mı bırakmayayım mı" değil, bırakmaya zaten karar vermişsin a.s

sadece nasıl bir tepki koyman gerektiğini ve kendini nasıl tamir edebileceğini bilmek istiyorsun, bizden de bu konuda yardım bekliyorsun..

Geçmiş geçmiştir, "eskiden gururumu çok ezdirdim" diyorsun, önemli değil, al gururunu eline, tak sepeti koluna yerimseniben

Henüz geç değil kendini toparlaman için, kendini kurtarman için, gururunu da.. Sanki öncekileri hiç farketmedin farzet, bu hatasını ilk defa yakalıyormuşsun gibi, gururla doğru kararını ver, öncesini boşver..
destegin icin cok sagol arkadasim.dedigin gibi yardiminiza ihtiyacim var.suan gercekten cok yorgunum.kalbim,beynim yorgun.gecmisi kenara birakip br an once gelecegime bakmam lazim.birde komsu olmamiz zorluyor bu kadar beni.bir ayda unutacaksam bu 2ay surer.rabbim sana boyle bisey yasatmasin/
Bir kere yapan bir daha yapar ilkini affetmekle en büyük hatayı yapmışsınız bence. bir insana bukadar bağlanacak ne var hiç anlamış değilim oda herkes gibi insan sağı solu belli olmaz herşeyi yapabilir bugun yanınızdayken yarın olmayabilir. biraz kendimize güvenelim bayanlar böyle şeyleri görmezden gelerek affederek erkeklerin bu huyunun normal bişeymişcesine düşünmelerine yol açıyorsunuz sizinde çoluğunuz çocuğunuz olacak aynı şeyleri onların da yaşamaması için erkeklere tavizi bırakın artık. Cana geleceğine mala gelsin deyip bırakın.
ne buldum onda da baglandim bu kadar bilmiyorum.belkide ilk sevdam ilk askim oldugu icin ama iste her guzel baslayan bisey guzell bitmiyor.boye olacagini bilseydim ona onca senemi vermezdim.destegin icin sagol.Rabbim sana boyle bisey yasatmasin.

bnce onun yaptığı aldatmaktan öte onun ruh halini açık ve net ortaya koymuş. doyumsuz bi adam ve bana göre sapık.. uçkuruna bu kadar düşkün adamdan hayır gelmez bide öle düşün ve yolver gitsin hiç bekleme..

agzina saglik canim cok guzel soylemissin.koylu koyune yolcu yoluna.destgin icin sagol.rabbim sana boyle bisey yasatmasin.

Merhaba kızlar, çok dertliyim hemde çok… eyvahedigeldismile Nişanlım beni yine aldattı. Tabi sanal alemde. 5 yıllık nişanlıyım ve bu 4 yılın 2 yılında beni sanal âlemde aldattı. İlk aldatmasını yakalamıştım iş yerindeki kızların arkadaşlarına mesaj atmış.’ Gel çay içelim, yavrum taş gibisin falan filan… Bir kıza da nosunu veriyor müsait sen ara diye. O zamanlar bunun maillerini kontrol ederken yakalamıştım onunla konuştum fakat yalanladı ben yazmadım, benim adıma yazılmış gibi aslı astarı olmayan sözler söyledi. Çok sevdiğimden ve ilk olduğundan ona inanmış gibi yaparak affetmiştim. Sonra aynı yıl içinde Sex sitesindeki bazı bayanlara da güzelsiniz diye mesaj atmış. Onu da yalanladı ona da göz yumdum meğer ne aptalmışım.alsanaalsanasmile
Ve 2009 ağustos yılında farklı isimden face hesabı açmış orda onlarca kıza güzelsin gibi iltifatlar yapmış tabi ki karşılık yok kızlardan. Bu yazmalar bir ay sürüyor çünkü eylülden işten çıkarılıyor. O günden bugune kadar o hesaba girmemiş çünkü işsizlik derken, başka iş derken ve evde de pc olmayışından dolayı girmemiş. Ben bunu yeni öğrendim. Ardan 1 yıl geçtikten sonra. Tabiki başımdan kaynar sular döküldü. Haketmedim ben bunu. Benim gözüm ondan başkasını görmemişken bana bu yapılır mı?:mymeka:
Lütfen kızlar bana yardım edin. Tam 3 kere sanal da aldatıldım. Sağlıklı düşünemiyorum şuan. Beni du durumdan kurtarın. Ne yapmalıyım. Bu erkek nasıl bir erkek ya. Terk etmek aslında en doğrusu ama niye yapamıyorum onu da bilemiyorum.2 haftadır düşünüyorum. Henüz o bişey bilmiyor. Lütfen okuyup geçmeyin. Yorumlarınıza, yardımlarınıza çok ihtiyacım var. Elimden geldiğince hepinize cevap yazmaya çalışıcağım. Şimdiden teşekkürler. Benim durumuma ve daha da ötesine düşmemenizi diliyorum.

anlıyorumm seni..anlıyorum çünkü sanal alemden bnde çok çektim.
inan bana çok sövdüm şu neti faceyi bulanlara !
aldatılmadım (belki ) ama aynı şey bnce.
2.5yıllık sevgilim bnden gizli bir çok kez sahte face almış..
8 ay sonra içnde bir sürü kızın ekli oldgu msn adresini yakaldım.düşün bnden aylarca saklanmş o adres.....

facede herhangi kötü brşy görmedim yabancı bir kaç kızı eklemş tabki tanımadgı ama konuşma olmamş -sanırım-

hepsini kabullendim affetim.
çnkü seviyorum gidemiyorum..
snnkide böle bir duruö sanırım.bliyrsun enayi yerine konuluyorsun ama gidemiyorsun.

bnce tek yolu kabullnmek.ve defol ona demek.
bn dedim mi hayr.yani çok dedim ama o yalvar yakar oldu falan.
şuan son şansını deniyor.iyi gidiyor ya bakalım kısmet...

sana tavsiyem ve tabiki kendimee, oturup bir düşünelm bakalım bu adamlarla nereye kadar gider?????????
hadi ewlendik diyelim düzelck mi ??
ne bekliyoruz karnımz burnumzda gene aldatılıp kapı önüne konmayımı....

hayr arkadaşım bunu haketmiyorz.onları nasılda şımartmışz ki utanmadan bir daha yapıyorlar hayretim şaşıyor.....

bnce düşün hazr olmaya çalış ve bas tekmeyi sen bu acıyı haketmedin.
haketmş olsan bile bu adamla saglıklı bir işlkin olblr mi ki ??

Back
X