• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Affettim, yine aldatıldım ....

siz sürekli onu affetmişsiniz ve o da sizden yüz alarak tekrarlamış aldatma olayını amann ne de olsa nişanlım affeder bişi olmaz evlenince yapmam nişanlım yanımda olur vs vs der.ya da son bir kez daha bakım evlenince yapamam ne de olsa.falan da filan yazdığınız konuya karşı söylenecek o kadar söz var ki bu tarz yani.ben size kısa ve öz bir soru sorayım.4-5 yıl içinde görmüşsünüz nişanlınızın hal ve hareketlerini hala onunla devam mı edeceksiniz?bunu merak ediyorum

hayir etmiycem bu karari verdim ama canim yanimi yaniyor iste.suan kendimi gucsuz hssediyorum o yuzden bayrama kadar kendimi yoparlayip ondan sonra konusmak istiyorum.birde biz komsuyuz babasiyla ayni yerde calisiyoruz bu yuzden ayrilsamda cok zor olacak benim icin.

mide bulandırıcı bi durum. çok da yaşanan bir durum aynı zamanda. neden BEŞ yıldır nişanlısınız ki siz?

herkes benim gib ayni seyleri yasamis.sanki kadinlari kaderi gibi.umarim kimse yasamaz.askerlik ve maddiyattan dolayi bu kadar uzadi.bu yaz onlar yapalim demisti( iyiki de yapmamasiz yoksa goremeyecektim bu pisligini ) araya maddi sorunlar girdi iptal oldu.kendimi sanli hissetmeliyim.

cok haklisin ilerde dah acok aci cekecegimesimdi dokerim goz yasi.cok sagol canim insallah hepimizin karsisina iyileri cikar.biliyorum ilere agladim icin pisman olucam.ben onu degil o beni kaybetti.

Allah sabır versin. İnşallah soğursunuz ondan. Evlensen bile aynı şeyleri devam ettirecek. Aklı başka yerlerde zavallının.
Seni kaybetmiş boşver o kaybettiğine yansın. Sana değer vericek biri çıkar inşallah karşına.

bence bırakın böyle bir insanı değmez siz yapsanız ona onun sizin yaptığınızı kim bilir ne der size neyse allahtan nişanlısınız ve nişanlıyken görmüşsünüz yüzünü hayırlısı olsun hakkınızda...

:teselli:
cok haklisin ilerde dah acok aci cekecegimesimdi dokerim goz yasi.cok sagol canim insallah hepimizin karsisina iyileri cikar.biliyorum ilere agladim icin pisman olucam.ben onu degil o beni kaybetti.

yani o seni kaybetti.anlar değerini ama iş işten geçtikten sonra.hakkında hayırlsı olsun.şimdiden böyle olduğu iyidir gördün nasıl biri olduğunu

Erkekler her zaman her türlü aldatıyorlar ve hep suçlu siz kalıyorsunuz.İlgi gösterince bunaldım diye aldatıyor göstermezseniz göstermedin diye aldatıyor.Sanal olması aldatma sayılmıyor ,tek gecelik olması aldatma olmuyor , duygusal bişey hissetmese aldatma olmuyor bence bu tür meyili olan bir insanla beraber olmakta hiç sağlıklı değil.Hep şüpheyle yaşamaktansa bence yalnız olmak daha anlamlı.

Allah sabır versin. İnşallah soğursunuz ondan. Evlensen bile aynı şeyleri devam ettirecek. Aklı başka yerlerde zavallının.
Seni kaybetmiş boşver o kaybettiğine yansın. Sana değer vericek biri çıkar inşallah karşına.

soguma basladim bile.daha da nefret edicem ondan.tesekkur ederim canim iyi dileklerin icin.Rabbim sana ve hepinizi en iyisini cikarsin.

bence bırakın böyle bir insanı değmez siz yapsanız ona onun sizin yaptığınızı kim bilir ne der size neyse allahtan nişanlısınız ve nişanlıyken görmüşsünüz yüzünü hayırlısı olsun hakkınızda...

insallah canim hayirlisi olur.bu yuzden kendimi sansli hissediyorum.hic dusunmeden terk ederdi.kufurler yagdirirdi,namusumdan girer burnumdan cikardi.cunku en ufak bisey de hemen kilciklanan bir insan.oyle ki beni kisitladigi halde kendisi en alasini yapmis.boyleleinden korkmak lazim.
:teselli:

yani o seni kaybetti.anlar değerini ama iş işten geçtikten sonra.hakkında hayırlsı olsun.şimdiden böyle olduğu iyidir gördün nasıl biri olduğunu
tesekkur ederim canim iyi dileklerin icin.insallah sende omur boyu mutlu olursun.
Erkekler her zaman her türlü aldatıyorlar ve hep suçlu siz kalıyorsunuz.İlgi gösterince bunaldım diye aldatıyor göstermezseniz göstermedin diye aldatıyor.Sanal olması aldatma sayılmıyor ,tek gecelik olması aldatma olmuyor , duygusal bişey hissetmese aldatma olmuyor bence bu tür meyili olan bir insanla beraber olmakta hiç sağlıklı değil.Hep şüpheyle yaşamaktansa bence yalnız olmak daha anlamlı.

ona en guzelini vermek isteim.hep almadan verdim.karsiliksiz her fedakarligi yaptim.ne dediyse tamam dedim.tepeme cikti.oyle yapmamak lazimmis.biraztaviz vermeliymisim.ipi bastan gevsek tutmusum.ama bu bana ders oldu.yasamam gereiyormus yasadim.artik bundan sonrasi onsuz daha huzurlu ve guvenilir gunler beni bekliyor.

aynen canım bende kurtuldum inan şükret ..ve bize ne ders çıkarmak gerekiyor...erkeğe yuz verilmeyecek.yemin en iyisi bile değişiyr havalara giriyor..ağırdan almak gerek..bende diorum normalde böyle olmayan ben kendimi nasıl ezdirmişim diye

aynen canım bende kurtuldum inan şükret ..ve bize ne ders çıkarmak gerekiyor...erkeğe yuz verilmeyecek.yemin en iyisi bile değişiyr havalara giriyor..ağırdan almak gerek..bende diorum normalde böyle olmayan ben kendimi nasıl ezdirmişim diye

sana katılıyorum canım tepene çıkıyorlar.düşünüyorum da çok ezdirdim kendimi.Kendini vazgeçilmez sanıyor ama onca sene sonra ilk defa onu terk etmeyi düşündüm.Ama tabi o hala kendini bulunmaz sanıyor.Ders oldu bana.Bir daha ki ilişkim olursa eğer tabi hayırlısı olsun bir adım geride durmam lazım.

sana katılıyorum canım tepene çıkıyorlar.düşünüyorum da çok ezdirdim kendimi.kendini vazgeçilmez sanıyor ama onca sene sonra ilk defa onu terk etmeyi düşündüm.ama tabi o hala kendini bulunmaz sanıyor.ders oldu bana.bir daha ki ilişkim olursa eğer tabi hayırlısı olsun bir adım geride durmam lazım.

durmam lazım değil durmak şart..farz..

kızlar bide biliyomusunuz bu adam bana 1 haftadır küs.Niye mi? Bakışlarımı beğenmemiş. Perşembe akşamı onlara iftara gitmiştik.yemekelr falan yendi.onların kafeteryası var onun dışında annemlerle birlikte çay içmeye çıktık.O evde maç izledi yanımızda değildi.sonra ben çay doldurmaya gittim.Meğer ki bir arkadaşı var o gelmiş (komşusu yani) maç izlemeye oda içerde benim onun geldiğinden haberim yok.Gözüm kaydı ona baktım fakat geldiğine şaşırdığım için.Çayları doldurdum tekrar dışarı çıktım.Bu bana biz kendi evimize gidene kadar soğuk davrandı bana.Ertesi gün de aynı aradım niye böyle yapıyosun dedim.Bakışlarını beğenmedim dedi.Nereye nasıl bakmışım ki dedim.Sen nereye baktığını bilmiyosan bilmniyosundur dedi telefonu suratıma kapattı.O gün bugundur ne arar ne sorar.Ortada fol yok yumurta yok.ne yapmak istediğini anlamış değilim.o günden beri bende onu hiç aramadım,o arasın dedim.s
sizce ben napayım.Yani o böyle ne yapmaya çalışıyor.Zaten ayrılma kararlıyım ama böyle değil.Ben haklı olduğumda yani onunla barışıkken.sizce de bu adam psiskopat değil mi?o her naneyi yiyor ben bakmadığım halde bana ne yapıyor.Nasıl birine çatmışım ben

kızlar bide biliyomusunuz bu adam bana 1 haftadır küs.Niye mi? Bakışlarımı beğenmemiş. Perşembe akşamı onlara iftara gitmiştik.yemekelr falan yendi.onların kafeteryası var onun dışında annemlerle birlikte çay içmeye çıktık.O evde maç izledi yanımızda değildi.sonra ben çay doldurmaya gittim.Meğer ki bir arkadaşı var o gelmiş (komşusu yani) maç izlemeye oda içerde benim onun geldiğinden haberim yok.Gözüm kaydı ona baktım fakat geldiğine şaşırdığım için.Çayları doldurdum tekrar dışarı çıktım.Bu bana biz kendi evimize gidene kadar soğuk davrandı bana.Ertesi gün de aynı aradım niye böyle yapıyosun dedim.Bakışlarını beğenmedim dedi.Nereye nasıl bakmışım ki dedim.Sen nereye baktığını bilmiyosan bilmniyosundur dedi telefonu suratıma kapattı.O gün bugundur ne arar ne sorar.Ortada fol yok yumurta yok.ne yapmak istediğini anlamış değilim.o günden beri bende onu hiç aramadım,o arasın dedim.s
sizce ben napayım.Yani o böyle ne yapmaya çalışıyor.Zaten ayrılma kararlıyım ama böyle değil.Ben haklı olduğumda yani onunla barışıkken.sizce de bu adam psiskopat değil mi?o her naneyi yiyor ben bakmadığım halde bana ne yapıyor.Nasıl birine çatmışım ben

iyide haklısın zaten bakışını beğenmedim ne demek bide aramışsın ben olsam hayatta aramam

iyide haklısın zaten bakışını beğenmedim ne demek bide aramışsın ben olsam hayatta aramam

günaydın canım onların evinde iken söylememişti ne olduğunu.sadece surat astı.Bende gelemem öyle hiç yoktan surat asmaya.surat asıyosan o anda söyliyceksin.ertesi günde soğuk davranınca aradım niçin böylesin diye.o günden beri bir daha aramadım.hoş zaten oda aramadı.Hemde haksız.

herkesi kendi gibi sanıyor...kendisi demekki çevresindeki tüm kadınlara bakarken bakışları hoş olmayacak şekilde başka anlamlar yükleyerek bakıyor onlara...kendi içindeki pisliği sana yıkmaya çalışıyor... bu adamla değil bir ömür bir saat bile geçirmek akıllara zarar...bence ayrılmak için haklı olduğun zamanı bekleme...çünkü çok beklersin...yani ona göre her zaman o haklı...seni hiç bir zaman haklı bulcaği gün gelmez...bak baştan yanlış bir şey yazmışsın..."ben haklı olduğumda"""...güzelim sen haksız durumdamısın sanki de böle bişi yazıyorsun...bak seni ne hale getirmiş...kendinden şüphe eder hale getirmiş seni...yapma bunu kendine...
ayrılmanın tam zamanı...hiç arama..ararsa da soğuk konuş...ön hazırlığını yap ayrılığın...

Şeniz
herkesi kendi gibi sanıyor...kendisi demekki çevresindeki tüm kadınlara bakarken bakışları hoş olmayacak şekilde başka anlamlar yükleyerek bakıyor onlara...kendi içindeki pisliği sana yıkmaya çalışıyor... bu adamla değil bir ömür bir saat bile geçirmek akıllara zarar...bence ayrılmak için haklı olduğun zamanı bekleme...çünkü çok beklersin...yani ona göre her zaman o haklı...seni hiç bir zaman haklı bulcaği gün gelmez...bak baştan yanlış bir şey yazmışsın..."ben haklı olduğumda"""...güzelim sen haksız durumdamısın sanki de böle bişi yazıyorsun...bak seni ne hale getirmiş...kendinden şüphe eder hale getirmiş seni...yapma bunu kendine...
ayrılmanın tam zamanı...hiç arama..ararsa da soğuk konuş...ön hazırlığını yap ayrılığın...

çok haklısın canım psikojimi bozdu benim.ben böyle değildim aslında gülmesi bilen,eğlenemsi bilen deli dolu bir kzdım.ama o beni mahvetti.Her kavgaamızda haklı olduğum halde hep beni haksız duruma düşürdü.insan ssevdiği yanında kendini güçlü hissederya ben aksine kendimi güçsüz hissediyordum.Hep eksik görüyordum.bunları düşüdükçe farkına varmaya başladım.boşuna vakit harcamışım onunla.Artık kendimi ayrılığa hazırladım.Bayramdan sonra konuşucam.Onca sene ilk defa ayrılığı ağzıma alıcam.Hala aramadı.Komşuyuz ya Beni görmemek için bile yol değiştiryor.(sanki çok merakliyım ona).

Desteğin için çok teşekkür ederim canım.çok mutlu olmanı dilerim

Back
X