- Konu Sahibi asigimkralime
siz sürekli onu affetmişsiniz ve o da sizden yüz alarak tekrarlamış aldatma olayını amann ne de olsa nişanlım affeder bişi olmaz evlenince yapmam nişanlım yanımda olur vs vs der.ya da son bir kez daha bakım evlenince yapamam ne de olsa.falan da filan yazdığınız konuya karşı söylenecek o kadar söz var ki bu tarz yani.ben size kısa ve öz bir soru sorayım.4-5 yıl içinde görmüşsünüz nişanlınızın hal ve hareketlerini hala onunla devam mı edeceksiniz?bunu merak ediyorum
hayir etmiycem bu karari verdim ama canim yanimi yaniyor iste.suan kendimi gucsuz hssediyorum o yuzden bayrama kadar kendimi yoparlayip ondan sonra konusmak istiyorum.birde biz komsuyuz babasiyla ayni yerde calisiyoruz bu yuzden ayrilsamda cok zor olacak benim icin.
mide bulandırıcı bi durum. çok da yaşanan bir durum aynı zamanda. neden BEŞ yıldır nişanlısınız ki siz?
herkes benim gib ayni seyleri yasamis.sanki kadinlari kaderi gibi.umarim kimse yasamaz.askerlik ve maddiyattan dolayi bu kadar uzadi.bu yaz onlar yapalim demisti( iyiki de yapmamasiz yoksa goremeyecektim bu pisligini ) araya maddi sorunlar girdi iptal oldu.kendimi sanli hissetmeliyim.