- Konu Sahibi asigimkralime
Biraz eski kafalı düşünüyor olabilirim o yüzden kusura bakmasın kimse. ben şuan sözlüyüm ve sözlümle yüzeysel ilişki dışında bişey yapmıyoruz ve o bi erkek hızlı takılan birisiydi önceleri 6 yıl kankasıydım sonradan çımaya başladık. o yüzden bütün geçmişini biliyorum. günümüzde sonu mutlu sonla biten diye tabir ettikleri masaj salonları vs... çok yaygın ve sözlümün bu yerlere ayda bir defa gittiğini biliyorum bana her ne kadar cinsellik yok desede buna inanmam için aptal olmam gerektiğini oda biliyor ama onunla tam bi ilişki yaşayamadığımız için saflığa vuruyorum olayı. ben tam anlamıyla cinselliği hiç yaşamadım ama onun benden önce birçok defa yaşadaığını biliyorum ve alışmış kudurmuştan beterdir diye düşünüyorum o yüzden pek sesim çıkmıyor. erkekler bi yaşa kadar yapıyormuş bunu en iyisi huzur islamda kavramını yerleştirmek lazım kafalarına başka çaresi yok bunun...
Ben ona hayatı zehir etmeyi çok iyi biliyorum ama onun hayatını zehir edince benimde mutlu olamayacağımın farkındayım. Hem bunu yapmayan erkek yok ve örnekleri bu kadar çokken neden elimdekini bırakıp yeni maceralara atıyımki kendimi. başka biriyle evleneyim desem onun yapmayacağınında garantisi yok. yok ben tek tabanca yaşarım diyosan o ayrı mesele. ama ben yaşayamam heralde...
Bütün erkekler yapıyor diye bişey yok.