• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Affiniza sığınarak soruyorum !!

Suyu niye kirletiyorsunuz? Hiçbir şekilde hiçbir çeşidini tuvalete atmam. Hepsi çöpte birikir; tam dolmadan ağzını eldivenle bağlar atarım. Sizin mideniz almıyorsa eşinize söylemelisiniz. Ayrıca mabadını, tenasül uzvunu suyla yıkamadan direkt kağıtla silmesi ciddi hijyen problemi, iç çamaşırını hayal bile edemiyorum.

Yani cok igrenc bi durum
Kv kakali pecetesini atmak banami kaldi yahu
Ben olsam heralde soyle derdim

Anne yanlis anlama sen oldugun icin degil kendi annemde olsa tiksinirim ben sen isini hallet oraya poset koydum herseferinde onu kaldir ordan
Bu yorumuma bise daha eklemek istiyorum
Sozum meclisden disari, genel bi yorum sadece bu konu uzerinden degil

Bu kvden cekinme, yok soyleyemem yok darilir, yok kustum yok tavir aldim olaylari neden var anlamis degilim?

Oda bir insan ,ve kadin, ve anne. Yolunda gitmeyen biseyi guzelce kalp kirmadan direk soylemek daha mantikli degilmi?
Kv gelin sorunlari burdan cikiyo diye dusunuyorum ben

Oyuzden soyleyin gitsin hep diyorum icimde patlayacagina soylerim nolacaksa olsun

Dışkılı atmak nedir ya o yaşa gelmis kisisel temizlik şart şurt öğrenememiş mi….

Şu an benim evimde cok yakin akrabam misafir tuvaletin üzerinize ıslak bırakıyor sinirlerim zıplıyor.
Banyo yapar gibi suyu sonuna kadar açıp taharet alıyor heryer islanıyor.

Diger banyomdaki wc’nin klozet kapagi kirilmisti hemen sipariş verdim. 4 gözle gelmesini bekliyorum.
Disini cikariyor heryer su.

Dev rulo kagit havlu koydun, dizi dizi tuvalet kağıtları, hijyen spreyleri silersin dedim silmiyor.
Deli oldum.

Bişey söyleyip kalp kirmak istemiyorum ama wc de silmediği suyun üzerine dalgınlıkla oturmak, dis sularini silmemesi evimde rahtimi kaciriyor.
Gun icerisinde kac kere wc temizliyorum.

Söylediğim gösterdiğim halde yok banamisin demiyor.

Ya misafirde misafirliğini bilecek arkadaş evimde rahatımın kaçması nedir.

Zaten idrar yolu enfeksiyonu hemen olan bir insanim aninda hastanelik oluyorum.
Kafama huni takmadan insallah evindem güzel güzel uğurlarım.

Yok baskasının konusuydu.
Valla ben ne diyecegimi bilemedim. Böyle kaynanasının kayınpederinin hijyensizliginden yakınan cok konu okudum. Var öyle.
Pampasindi galiba o konu, tavugu tuvalette mi ne yikiyomus kadin hatta, üstüne yanlislikla kolonya sik, yemegi dök kaynananın kafadan asagi demistim, asla yikanmiycaz diyodu çünkü kadin bcfbxf

Dışkılı atmak nedir ya o yaşa gelmis kisisel temizlik şart şurt öğrenememiş mi….

Şu an benim evimde cok yakin akrabam misafir tuvaletin üzerinize ıslak bırakıyor sinirlerim zıplıyor.
Banyo yapar gibi suyu sonuna kadar açıp taharet alıyor heryer islanıyor.

Diger banyomdaki wc’nin klozet kapagi kirilmisti hemen sipariş verdim. 4 gözle gelmesini bekliyorum.
Disini cikariyor heryer su.

Dev rulo kagit havlu koydun, dizi dizi tuvalet kağıtları, hijyen spreyleri silersin dedim silmiyor.
Deli oldum.

Bişey söyleyip kalp kirmak istemiyorum ama wc de silmediği suyun üzerine dalgınlıkla oturmak, dis sularini silmemesi evimde rahtimi kaciriyor.
Gun icerisinde kac kere wc temizliyorum.

Söylediğim gösterdiğim halde yok banamisin demiyor.

Ya misafirde misafirliğini bilecek arkadaş evimde rahatımın kaçması nedir.

Zaten idrar yolu enfeksiyonu hemen olan bir insanim aninda hastanelik oluyorum.
Kafama huni takmadan insallah evindem güzel güzel uğurlarım.
Boyle yorumlar okudukca

ya Rabbim sukurler olsunki gurbetteyim ve akrabalarim gelip bu tur seyler yapmiyor birdaha keske gurbette olmasak demicem akillandim

Suyu niye kirletiyorsunuz? Hiçbir şekilde hiçbir çeşidini tuvalete atmam. Hepsi çöpte birikir; tam dolmadan ağzını eldivenle bağlar atarım. Sizin mideniz almıyorsa eşinize söylemelisiniz. Ayrıca mabadını, tenasül uzvunu suyla yıkamadan direkt kağıtla silmesi ciddi hijyen problemi, iç çamaşırını hayal bile edemiyorum.
Psikolojikman dötüm kaşındı. 😐 Ay kokuyodur da o kadın öfff.

Pampasindi galiba o konu, tavugu tuvalette mi ne yikiyomus kadin hatta, üstüne yanlislikla kolonya sik, yemegi dök kaynananın kafadan asagi demistim, asla yikanmiycaz diyodu çünkü kadin bcfbxf
Buna şaşıramadım, ıspanağı banyoda yıkayan biliyorum.

Bir şekilde ozona yatırmalı kv yi. Başka çözüm yok. Ayyy düşünürken kusacak gibi oluyorum banyo alışkanlığı olmaması ne demmekk? Taharet desen yok. Çamaşırını düşünmek istemiyorum... 🤮🤮🤮

Lütfen,rica ediyorum siz karışmayın. Eşinizin eline verin eldiveni halletsin. Hatta her gün güzelce temizlesin. Çok saygısızca annesinin b*kunu eşinin temizlemesini normal karşılamak.

Kadını erkeği yok,ben olsam kendi annem böyle pis olsa eşimden utanırım mesela. N'apacağımı şaşırırım. Adamdaki rahatlığa bak.

Kimsenin evinde yemek yiyememe (özellikle tavuk)fobisi loading... 🤮🤮🤮

Hahajsjeke bunu bilmiyorum ben.
Benim bahsettigim kocasından yakınıyodu. Donlarında baksırlarında hep mok görüyormus. Napacagımı sasırdım o kadar uyarıyorum diyordu. Sayfalarca tuvalette temizlenme makaleleri yazıldı, çizildi. Biri diyo vajinadan anal bölgesine kadar silinir biri diyo ben yanlıs temizliyomusum analdan vajinaya dogru temizliyorum. Öteki diyo benim koca suyu uzaktan sıkıp cıkıyo beri ki diyo benim kaynanada söyle böyle.

En sonunda eksiye haber olduk skskksksmsmsmssk ordakileri okuyup burdan selam çakıyoruz onlar burayı okuyup nicklerimizi söyleyerek bize selam gönderiyo dksnsnnanmsksmammamamamsm

Back
X