• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Affiniza sığınarak soruyorum !!

Ay benim bi Teyzem vardı aynı ondan bahsediyorsunuz sanki. O da geliniyle aynı evde yaşıyordu yazık o kadına. Neyse. Teyzem aşırı kilolu bir kadın ve cok az banyo yapar kokar resmen. Dişlerini fircalamaz o dişler nasıl sağlam duruyor orda hala anlamıyorum. Havadan ağız kokusu gelse ben bile Çürüyorum. Tuvaletten sonra yıkar mi yıkamaz mi bilmiyorum ama büyük ihtimalle o da yikamiyordur. Kadın o kadar kilolu ki yerinden kalkıp bir iş asla yapamaz tuvalete bile sallana sallana giderdi oturduğu yerden kalkmazdi. Acaba diyorum kilosundan dolayı mı? Sonuçta bu kadınla aynı evde yasamiyorsunuz ve arada geliyor kalp kirmamak önemli. Kadın geldiği zaman ilk önce kilosundan başlayarak anne istiyosan şöyle yapalım kilo verelim daha hareketli olursun senin sağlığın için söylüyorum diyerek baslayabilirsin. Sonra bu samimiyetle anne banyoda zorlaniyorsan ben seni yikayabilirim diyebilirsin en azından liflersin onun temizlendigini görmek seni de rahatlatabilir. Gerçekten yardıma muhtaçta olabilir onu demek istiyorum. Çünkü siz anlattıkça gözümde Teyzem belirdi aşırı aşırı aşırı kilolu azıcık hareket etse yorulur. Belki de yardım etsen hersey yoluna girebilir mi bilemedim. Allah yardimcin olsun

Benimde kv cok pasaklidir simdi dedikodu gibi olmasinda
Biz 1 ayligina gidiyoz cunku gurbetteyiz
Ben hayatta banyo yapamiyorum o evde
2 gece kalip 3.gunu otele gidiyoz 2 3 gun kalip geliyoz
Tuvalet olayini hic sormayin orasi ayri konu
Neyse kadinin konusunu sabote etmeyim
Bunun icin isterseniz ozel bi konu acabilirim 😀 ay fakir influencer ruhum var ya

En mantıklısı bu görünüyor, insan ister istemez tiksinir😵‍💫 tuvalet sonrası ellerini yıkamıyorsa🤢 kayınvalide varken tuvalete koliyle çamaşır suyu da almak lazım😬
Bu sefer de içindekileri görecek sürekli. Kokusu da olur onların. Allah’ım gece gece sana geliyorum

taharet muslugu diye bir sey var. Oyle sıçtığımiz gibi kagitla sivayip atilmaz çöpe. Yapan net pistir.
Bi şey sorucam, alaturka tuvalet kullanıyorsanız peçeteyle temizlemeden nasıl yapıyorsunuz ki? Önce silmeden elle falansa çok korkunç. Benim bildiğim öyle lap diye elle silinmez tırnak içlerine girer yıkasan da tam çıkmaz o. Kadının yaptığı bir nevi doğru yani. Kabasını aldıktan sonra elle temizlenir. En güzeli klozet valla

Tuvalette o kova sık değiştirilmez ise koku yapar 🤮

Biz tuvalete atıyoruz üstelik Almanya tuvaletini bilen bilir taharet musluğu yoktur malesef

Su da eriyen ıslak tuvalet mendillerini kullanırız hiç de tıkanma yaşamadım ev de eski 90 larda yapılmış

Gecen senelerde kocasının altını temizlemeyen moklu donlarından bahseden konusunda saatlerce wc el yıkama temizligi vs konusulmustu. Burdada artık giderlerin tıkanıp tıkanmaması, mediller, selpaklar uçusur.
Bir de o popoyla evde her yere oturması var 🤢

Teharet musluğu denen birsey var. Onda yıkanır peçeteyle kurulanır. Kağit çöpe atilir wc ye atılmaz. Avrupalilar sadece kağitla siler diye bilirdim ben ya çok şaşirdim yaşli başli kadının sadece kağitla temizlenmesine iğrenç 🤢

Ya aslında wc kağıdı wcye atilmaz ama biz atiyroz ☺️☺️ kv evinde cok tikadim smdi onlarda çöpe atıyorum ama gerçekten mide bulanditici

Herkese merhaba. Başlıkta da belirttiğim gibi affınıza sığınarak biraz iğrenç gelen bir konuyu danışmak istiyorum size. Benim kayinvalidem sık sık bize kalmaya gelir en az iki hafta süreyle kalır bizde aynı şehirde yaşıyoruz bu arada ve o geldiğinde en zorlandığım konu tuvalet temizligi. Kendisi tuvalet kağıtlarını dışkılı bir şekilde tuvalet çöp kovasına atıyor. Sebebi de tuvalet giderine atılmazmis gideri tikarmis ve bunu eşimde destekliyor ama durum şu eşim taharetlendigi icin çöp kovasına atma gibi bir durum olmuyor ama kayinvalidem sagolsun çöp kovasına ağzına kadar kirli kağıt ile dolduruyor ve o kovayı temizlemek istemiyorum midem kaldırmıyor. Tuvalet kağıdı benim bildiğim suda erime özelliğine sahip ki benim çalıştığım kurumda kurum için aldığımız tuvalet kağıtlarının suda erime özelliği olup olmadığı test edilir ama ben bunu anlatamıyorum ikisine de akıl verin bana ne yapayım
Şahsen ben mümkün olduğu kadar az kullanıyorum oturduğu tuvalet klozet değilse bir zahmet az kullansın bol su ile temizlensin

Benimde kv cok pasaklidir simdi dedikodu gibi olmasinda
Biz 1 ayligina gidiyoz cunku gurbetteyiz
Ben hayatta banyo yapamiyorum o evde
2 gece kalip 3.gunu otele gidiyoz 2 3 gun kalip geliyoz
Neden orada banyo yapamıyorsunuz? Temiz mi değil? Gittiğiniz gün elinize eldiveni takıp banyoyu baştan sonra cifle ve çamaşır suyu ile temizleyin, yıkayın.
Ben annemlerde pis oldukları için değil ama biz gidince kalabalık oluyoruz, banyoya girdikçe klozeti, duşakabini, lavaboyu silip yıkıyorum.

Konu sahibini çok iyi anlıyorum. Benim bir arkadaşım evine ilk defa geldi, tuvaleti sordu aceleyle gitti. O gittikten sonra şok oldum. Çöpe bir sürü böyle tuvalet kağıdı atmış, sifonu çekmiş ama yeterli olmamış. Elime eldiven takıp önce klozeti temizledim, sonra çöp kutusunu da aldım attım. Kakalı kağıtları çöp kutusuna atmak büyük bir saygısızlık.

Neden orada banyo yapamıyorsunuz? Temiz mi değil? Gittiğiniz gün elinize eldiveni takıp banyoyu baştan sonra cifle ve çamaşır suyu ile temizleyin, yıkayın.
Ben annemlerde pis oldukları için değil ama biz gidince kalabalık oluyoruz, banyoya girdikçe klozeti, duşakabini, lavaboyu silip yıkıyorum.
Aynen bende gider gitmez yapıyorum. Çocuklarım için özellikle

Aynen bende gider gitmez yapıyorum. Çocuklarım için özellikle
Aynen ben de çocuklarım için, biz 4 kişilik aileyiz annemler 3 kişi, 7 kişi oluyoruz. Bir tek ben alaturka tuvaleti kullanıyorum orda. Elimi yıkamaya girsem klozeti ve lavaboyu temizliyorum, banyo yapmadan önce bütün banyoyu yıkıyorum.

Borular tıkanabilir yan binada çok uğraştılar 2 daire olmasına rağmen kaldirmamis 4 binada kontrol edildi bir tek bizim binada işleme gerek olmadı. Kanun değil tabiki çok kotu olanları atın ama genel olarak atilmamasi bana daha doğru geliyor. Yeni yapılan binalara hiç güvenemiyorum kendi oturdukları evin klozeti çökmüştü kendi çalıştırdığı usta tek 1 tuğlanin üstüne koymuş allahtan zemin kat
Kokulu cop poseti kullanın esiniz temizlesin her sabah çıkarken atsın annesine de o söylesin bazıları suyla gidebilir

Back
X