Ay benim bi Teyzem vardı aynı ondan bahsediyorsunuz sanki. O da geliniyle aynı evde yaşıyordu yazık o kadına. Neyse. Teyzem aşırı kilolu bir kadın ve cok az banyo yapar kokar resmen. Dişlerini fircalamaz o dişler nasıl sağlam duruyor orda hala anlamıyorum. Havadan ağız kokusu gelse ben bile Çürüyorum. Tuvaletten sonra yıkar mi yıkamaz mi bilmiyorum ama büyük ihtimalle o da yikamiyordur. Kadın o kadar kilolu ki yerinden kalkıp bir iş asla yapamaz tuvalete bile sallana sallana giderdi oturduğu yerden kalkmazdi. Acaba diyorum kilosundan dolayı mı? Sonuçta bu kadınla aynı evde yasamiyorsunuz ve arada geliyor kalp kirmamak önemli. Kadın geldiği zaman ilk önce kilosundan başlayarak anne istiyosan şöyle yapalım kilo verelim daha hareketli olursun senin sağlığın için söylüyorum diyerek baslayabilirsin. Sonra bu samimiyetle anne banyoda zorlaniyorsan ben seni yikayabilirim diyebilirsin en azından liflersin onun temizlendigini görmek seni de rahatlatabilir. Gerçekten yardıma muhtaçta olabilir onu demek istiyorum. Çünkü siz anlattıkça gözümde Teyzem belirdi aşırı aşırı aşırı kilolu azıcık hareket etse yorulur. Belki de yardım etsen hersey yoluna girebilir mi bilemedim. Allah yardimcin olsun