Afiyet hastanesi

MasAllah valla :) Allah daim etsin. Erkeklere ornek olmasi lazim bizimkilerde iki dk yardim etseler soylenmeye basliyorlar. Rabbim herkese anlayisli esler nasip etsin.

Aaa sonra ne oldu peki
Tabiki tutmadı aşılama bide ben fiyat sordum bana 250 tl ama sperm yıkama bizde değil dediler oda medicanna da 250ydi 1 hafta sonra aşılama yapilcagi gün 500 tl dediler yaptırdık 2 sene önce çok şükür bu sene kendiliğinden hamile kaldim

MasAllah valla :) Allah daim etsin. Erkeklere ornek olmasi lazim bizimkilerde iki dk yardim etseler soylenmeye basliyorlar. Rabbim herkese anlayisli esler nasip etsin.
Amin bütün kadınların hakkı anlayış görmek sevgi ilgi hepimizin hakkı 9 ay hamilelik doğum ve sonra sı bebek bakımı bunların hepsi sadece biz kadınları ilgilendiriyor erkekler sadece masraf.. emek vermek lazım benim eşim hafta sonları kahvaltı hazırlardı oda keyfi isterse misafirimiz olunca da bana yardım eder ama bunların haricinde genel olarak eşimde her erkek gibi pek fazla karışmaz.. şimdi ben bi durumdayken herseyi yapması beni çok mutlu etti ve arkamda sadece onun olduğunu anladım ve iyi ki de 2. Çocuğumu yapmışım rabbim inşallah kucağımıza almayı nasip eder bize. :))

Bu da bi vesileymiş demek ki :) ne güzel bak kendi tutmuş :))

Nasıl oldun canım bidaha gidebildinmi doktora

Nasıl oldun canım bidaha gidebildinmi doktora
26 sında gittim canım çarşamba günü vefa hanıma gittim çok şükür bebeğim gözüktü kalp atışları duyuldu başka bir doktorun sağlıksız gebelik dediğini söyledim vefa hanım da 8 haftadan önce sağlık siz gebelik demek çok saçma dedi tekrar progestan yazdı testler yaptı haftaya tekrar çağırdı bakalım. Şimdi 8+4 olduk çok şükür içimiz rahatladı :)))

Çok sevindim canım Allah tamamına erdirsin inşallah :)

KONU ESKİ AMA BENDE EMİNE HANIMA GİTMEYİ DÜŞÜNÜYORUM MEMNUN KALAN VAR MI BU HASTAHANEDEN

KONU ESKİ AMA BENDE EMİNE HANIMA GİTMEYİ DÜŞÜNÜYORUM MEMNUN KALAN VAR MI BU HASTAHANEDEN

Ben fazilet hanima gidiyorum. Hastaneden bir sikayetim olmadi testlerim yapildi, iki gece hastanede yattim ilgili hemsireleri guzel temiz bir hastane.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…