Afiyet hastanesi

Afiyet Hastanesi Radyoloji (Görüntüleme) Uzm. Dr. Nurcan Peker'e 10.06.2017 tarihinde gebelikte yapılan detaylı ultrason (4 boyutlu) için muayeneye gittim. Bebeğimi renkli ultrasonda göreceğim için heycanlıydım, hasta koltuğuna oturduğumda doktora "hayırlı günler kolay gelsin" gibi pozitif bir tutumla yaklaşmama rağmen muayenenin ilk anından itibaren nasıl bir sıkıntısı vardı bilmiyorum azarlayan ve aşağılan bir tutum içindeydi. Soru sorduğumda normal cevap veremiyor üfleyerek püfleyerek cevap veriyor. Çok ters ve çok soğuk bir tavır takınmıştı. O kadar moralimi bozdu ki muayenin ortasında gözlerim doldu, bebekle ilgili 5-10 dakika bilgi verdi vermedi, moralimi altüst ettiği için hiçbir şey dinleyemedim. Arkadaşlarımdan aldığım bilgiye göre 30 dakika sürmesi gereken detaylı ultrason 10 dakika bile sürmedi. Bebeğimle ilgili sağlıklı bilgi paylaşıldığını bile sanmıyorum. Bebeğimin yüzünü ilk defa gören bir anne olarak muayaneden gülerek çıkmam gerekliyken, çıktığımda hüngür hüngür ağlıyordum. Bu muayene için bir de 235 TL ödedim. Nurcan Hanım iyi bir doktor olmak için değil, hasta koltuğuna oturanı aşağılamak için yemin etmiş. Eğer kafası bozuksa hamile olmanız bile etkilemez sizi büyük bir zevkle aşağılayabilir. Kadın doğum doktorun Fazilet Görgülü'den memnun olduğum için bu hastaneye gidiyordum, Nurcan hanım için de iyi bir doktor demişti, gördük nasıl bir doktor olduğunu, bu yaşadıklarımdan sonra hastanenin kapısından tekrar girmeyi bile düşünmüyorum. Doğumu burada gerçekleştirmeyi planlıyordum. Nurcan Hanım sayesinde farklı bir hastaneye geçicem.
Demem o ki Radyoloji için bu doktoru kesinlikle tavsiye etmiyorum.

Son düzenleme:

Nurcan hanima ben de fazilet hanim 30. Haftada gerek gordugunde gitmiştim ve gayet sıcak yaklasmisti bize. Esim ve bana bebekleri gösterdi dua etti aciklamalarda bulundu. Hic kotu bir muamelesi olmadi hatta benden onceki hastaya yaklasimini gormustum cok pozitifti. Ben daha once de nurcN hanimi kotuleyen birkac yazi gordum kk da ve bu bana bilincli yapılıyormuş gibi gelmeye basladi..ilginc gercekten

Bende Fazilet Hanıma muayene gidiyorum. Kendisinden de gayet memnunum. Bu hastaneye Fazilet hanımdan dolayı devam ediyorum. Çok iyi güler yüzlü ve ilgili bir doktor. Nurcan Hanıma da Fazilet hanım yönlendirdiği ve iyi bir doktor dediği için gittim. Fakat benim için gerçekten çok kötü bir tecrübe oldu. İnternetteki nurcan hanımla ilgili diğer şikayetleri de gördüm. Hepsinde belirtilen üslüp aynı. Zaten Fazilet hanımı da yaşadığım sıkıntıyla ilgili bilgilendirdim. Kendisi de böyle bu durum yaşandığı için üzüntülerini belirtti, içime sinmediği için de detaylı ultrason için kurum dışında farklı bir doktor daha önerdi.
Size ağzı dualı günü denk gelmiş, bana ise solundan kalktığı, her işte bir hayır vardır diyorum. Emin olun hamileyken insan doktor tarafından azarlanmayı kaldıramıyor. Hastane yetkilileri ile de konuştum, çok bir sonuç alacağımı sanmıyorum malesef. En kötüsü de bir haksızlığa uğrayıp bunu kimseye anlatamamak, en azından yaşadığım tecrübeyi buradan paylaşmak istedim.
Dediğim gibi her işte bir hayır var, şu anda Fazilet hanımdan memnun olmama rağmen farklı hastanelere bakmaya başladım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…