Afiyet Hastanesi Radyoloji (Görüntüleme) Uzm. Dr. Nurcan Peker'e 10.06.2017 tarihinde gebelikte yapılan detaylı ultrason (4 boyutlu) için muayeneye gittim. Bebeğimi renkli ultrasonda göreceğim için heycanlıydım, hasta koltuğuna oturduğumda doktora "hayırlı günler kolay gelsin" gibi pozitif bir tutumla yaklaşmama rağmen muayenenin ilk anından itibaren nasıl bir sıkıntısı vardı bilmiyorum azarlayan ve aşağılan bir tutum içindeydi. Soru sorduğumda normal cevap veremiyor üfleyerek püfleyerek cevap veriyor. Çok ters ve çok soğuk bir tavır takınmıştı. O kadar moralimi bozdu ki muayenin ortasında gözlerim doldu, bebekle ilgili 5-10 dakika bilgi verdi vermedi, moralimi altüst ettiği için hiçbir şey dinleyemedim. Arkadaşlarımdan aldığım bilgiye göre 30 dakika sürmesi gereken detaylı ultrason 10 dakika bile sürmedi. Bebeğimle ilgili sağlıklı bilgi paylaşıldığını bile sanmıyorum. Bebeğimin yüzünü ilk defa gören bir anne olarak muayaneden gülerek çıkmam gerekliyken, çıktığımda hüngür hüngür ağlıyordum. Bu muayene için bir de 235 TL ödedim. Nurcan Hanım iyi bir doktor olmak için değil, hasta koltuğuna oturanı aşağılamak için yemin etmiş. Eğer kafası bozuksa hamile olmanız bile etkilemez sizi büyük bir zevkle aşağılayabilir. Kadın doğum doktorun Fazilet Görgülü'den memnun olduğum için bu hastaneye gidiyordum, Nurcan hanım için de iyi bir doktor demişti, gördük nasıl bir doktor olduğunu, bu yaşadıklarımdan sonra hastanenin kapısından tekrar girmeyi bile düşünmüyorum. Doğumu burada gerçekleştirmeyi planlıyordum. Nurcan Hanım sayesinde farklı bir hastaneye geçicem.
Demem o ki Radyoloji için bu doktoru kesinlikle tavsiye etmiyorum.