AFP

_meleqqimm_

Rabbim e emanet ❤️
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2017
549
306
23
34
Merhabalar test sonucumu daha dr a göstermedim ama netten baktığıma göre yüksek gibi duruyo ve ben çok tedirgin oldum test sonucumda AFP 33.8 AFP MOM 1.08 yazıyo sizce sonucumuz nasıl bilenler lütfen beni bilgilendirirseniz çoookkk sevinirim

Canım risk değerini yaz 1:10000 1/20000 gibi bişey yazması lazım

Sordumda cevap bekliyorum inşallah en kısa zamanda geri dönüş yapar bi de ilk gebelik olunca
Benim ilk gebeliğimde dr ikili test yapmış ben nerden bileyim ikili test ne. Testin sonucunu aldım dr a gitçez eşimle. Ana kağıtta düşük riskli yazıyor. Tansiyonum düştü rengin soldu ben Anladım ki düşük riskim varmış. Ay bi panik bi panik hastaneye koştuk . Cehaletin gözü kör olsun :)) dr bize bi saat güldü dsdi ki üniversite mezunusunuz karı koca size helal olsun. :-) :-) :-) meğer engelli olma oranı çok düşükmüş şükürler olsun :)))

Benim ilk gebeliğimde dr ikili test yapmış ben nerden bileyim ikili test ne. Testin sonucunu aldım dr a gitçez eşimle. Ana kağıtta düşük riskli yazıyor. Tansiyonum düştü rengin soldu ben Anladım ki düşük riskim varmış. Ay bi panik bi panik hastaneye koştuk . Cehaletin gözü kör olsun :)) dr bize bi saat güldü dsdi ki üniversite mezunusunuz karı koca size helal olsun. :-) :-) :-) meğer engelli olma oranı çok düşükmüş şükürler olsun :)))
Çok normal yaa insan panik gerçekten rahme düştüğü an ana oluyomuşsun çok değişik bir duygu rabbim hepimize sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

Merhabalar,benimde 2lim normal çıktı fakat 4lüde risk çıktı 15+6fa yaptırmıstım 4lyü ve yaşım 30.dün doktrum AFP istedi yaptrdım 37..7 cıktı sonuç,sizce normal mi yoksa risklimi kafayı yicem artık yardımcı olursanız sevinirim kızlar ya uykularım kaçtı vallahi düşünmekten

İnternette baktığımda sadece MOM değeri 2.5 altında olmalı yazıyo diğer 33 lü olan ne anlamda onu bilemedim
Canım önemli olan MOM değeri. Boşyere kendini strese sokup bebeğini de üzme :)
Rabbim hepimize sağlıklı sıhhatli bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallah. :KK200:

Back
X