Gösteremedim. daha doğrusu ne yapacağımı bilemedim. Mesela sevgilim diyo ki "nerde çalıyorsunuz? hani sohbet açmak için soruyor onu da yoksa meraklısı değil. "çalışıyoruz işte yaa" diyo ağzını gevrete gevrete.Onlar ne hakla öyle davrandılar ki?
Sen tepki göstermedin mi o zaman?
Boşver o zaman, görüşme arkadaşınla da...Gösteremedim. daha doğrusu ne yapacağımı bilemedim. Mesela sevgilim diyo ki "nerde çalıyorsunuz? hani sohbet açmak için soruyor onu da yoksa meraklısı değil. "çalışıyoruz işte yaa" diyo ağzını gevrete gevrete.
Belki de öyle düşündüler bilemiyorum. Ama şu da var, kız arkadaşmdan ziyade eşi bir tipik davrandı. Sonuçta ben eşine anlatmadım ve onu ilgilendirmez. Eşiyle benim özelimi paylaştıysa da hoş değil yaniAçıkçası ben de arkadaşımı üzen birine iyi davranamazdım pek.Belki ''üzerine vazife değil'' diyeceksiniz ama,anlattıklarınıza göre kafasında bir şeyler oluşmuştur arkadaşınızın.
İşte onu bilemiyorum çünkü sormadım konuşmadık. Keşke olayın ertesi günü arayıp sorsaydım, biraz aptallık ettim.Gerçekten seni sevdikleri için mi öyle davrandılar yoksa başka birşey mi var bunu biliyor olmalısınız. Seviyorlarsa görüşün bi şekilde gıcıklığına yaptılarsa eğer hiç görüşmeyin tabi ki.
Ben de onu anlamadım. Zaten onları ben çağırmadım kendileri gelmek istediler. Ben de gelin dedim.O şekilde davranacaklarsa hiç buluşmasalardı sizinle. Sizin probleminiz sizi aşacak ve yardım gerekecek duruma gelmediği sürece ikili ilişkilere karışılmaz. Arkadaşlarını hatalı eşini haklı buldum
İşte onu bilemiyorum çünkü sormadım konuşmadık. Keşke olayın ertesi günü arayıp sorsaydım, biraz aptallık ettim.
Arkadaşına sorsana neden böyle davrandıklarıni makul bi sebepleri varsa eşinle konuş orta yolu bul..sen neden görüşmek istemiyorsun belki de gercekten seni üzdüğü içindir..ha arkadasini sevmiyorsan zaten öylesine bi arkadaslikti diyorsan o ayri..Sevgilim bir dönem üzmüştü beni. Bende onu arkadaşlarıma anlattım. Böyle böyle şeyler yaşadık diye. Anlattığımın ertesi günü eşiyle birlikte sevgilimle tanıştılar. Çok kötü bir muamele yaptılar, laf sokup durdular ve sohbet etmediler. normalde sıcak kanlılardır ben de çok şaşırdım.
Neyse biz evlendik. Tabi şimdi eşim onlarla görüşmek istemiyor. Ortak arkadaşlarımıza bunu anlattığımda işte “cenk seni üzmüştü ya, o yüzden öyle davrandılar, seni sevdiklerinden” diyor. Bu arkadaşımda çok iyidir, arayı bulmaya çalışıyor.
Sizce? Sevgilimle geçmişte yaşadığım sorun onları bu derece ilgilendirir mi sahiden?
bu arkadaşımla tek başıma da olsa görüşmeli miyim? itiraf edeyim hiç istemiyorum. Ama bu sefer de diğer ortak arkadaşlarımız beni suçluyor. Benim gitmem lazımmış. Bebeği oldu çünkü 2 ay önce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?