- 16 Nisan 2017
- 1.787
- 1.532
- 133
Aramızda geçen mevzu başka bir kız mevzusuydu. Yani ben illa buluşalım demedim. Kendi istedi.Ben olsam görüsmem. Sevgilinizle aranizda ne geçti bilemem ama sonucta siz arayi duzeltmissiniz. Tanistirmaya getirdiginizde boyle bir terbiyesizlik yapamazlar.
Bende kuzenimin sevgilisine acayip gicik oluyordum, sirf kuzenimin anlatmalarindan cocuktan nefret etmistim gormeden ve buluşmaya da tanismaya da gitmedim zaten ayrildilar.
Bulusmaya gitseydim kalkip böyle davranmazdim. Boyle yapcaklardiysa buluşmasaylarmis hiç.
Ne bilim bazen anlatmak iyi geliyor ama doğru insanı seçmek gerekiyor. Yani bayadır görüşmediğim arkadaşlarla bir araya geldik. Nasıl başladı ilişkin diye anlatırsın ya ben de onları anlattım. Yok olayın üzerinden yıllar geçmedi, aylar geçmiştir en fazlaBence bu ders olsun
Kimseye sorumlarını anlatma
Yani bugün şikayet ettiğin sevgilin ile yarın cümbür cemaat buluşmak da ilginç
Rahatsız olunca yıllarca susman da ilginç
Unut gitsin çıkar onları hayatından bu saatten sonra o iş yürümez zaten
İnsanlar iyilik yaramıyor gerçekten
Onlar SENİN arkadaşın, SANA kötü davranan birine olumsuz davranmaları normal
Sense evlenince kocaköylü olup insan kıymeti bilmez olmuşsun.
Kıymetlerini bil. İkisiyle de görüş, kocanı da götürmezsin olur biter her yere birlikte gitmek zorunda değilsiniz.
Söylemedim çünkü ben de emin değilim. Bunu söyleyen ortak arkadaşım. O da onun tahmini.Kocana söyledinmi zamaninda dedikodusunu yapdigini...
Milletin onu öyüzden dışlandığını?
Bunlar işde kulağına küpe olsun. İlişkindeki sorunlari ilişkinde çöz. Sen unutursun eşin/ sevgilin iki mucuk mucuk i love you yapar aran düzelir. Aile/arkadaş UNUTMAZ
Söylemedim çünkü ben de emin değilim. Bunu söyleyen ortak arkadaşım. O da onun tahmini.
Evet haklısınız bu yüzden ailemle kolay kolay paylaşmam ama arkadaşlarımda dozu kaçırıyorum sanırım
Çağırdım ama haklı bir sebebi vardı, gelemediler. Ondan sonra da bir araya gelemedik. Çünkü ben ona gidip gitmeme konusunda kararsızım.O ilk tanışmanın üzerine biraraya gelinmedi mi tekrar? Hani düğününe filan da mı çağırmadın? Bence şuanda çoktan aşmış olmanız gerekiyordu o ilk gerilimi, eşin hala görüşmekten hoşlanmayabilir onu anlarım ama sen bir daha hiç görüşmedin mi yani onlarla sevgiline iyi davranmadılar diye.
Ben anlattıysam bile kıza anlattım. Eşine anlatmadım. Onun kalkıp eşine anlatması hiç hoş değil. Ben bi kız arkadaşımın sorununu kalkıp eşime anlatmam mesela.Anlatırken düşünmeliydiniz bunu.ilgilendirmeyen seyleri anlatmayin.sizin için tepki vermişler.siz uzuldugunuz için. Görüşmek istemiyorsanız başka sebep bulun.eşinize öncelikle söyleyin ben onlara beni üzdügünü anlattım da böyle oldu diye.sonra konuşmayın bence
Evet gidersem zaten sadece 1 defa o da bebeği olduğu için.Oluyor bazen böyle şeyler. Eşini zorlama. Kendin gitmek istersen git ama artik fazla samimi olma
Evet gidersem zaten sadece 1 defa o da bebeği olduğu için.
Yani çok ihtimal var. Eşimin benden önce çok sevgilisi olmuştu. Biraz çapkın diye anlatmıştım. Belki de o yüzden gıcık oldu, adam onun eşine de bakar sandı. Bilmiyorum ki ne düşünüyolar. Halbuki asla başkasının karısına, sevgilisine bakmaz yani.Belkide anladığın durumla alakasizdir.
Bazi insanlar kustahlikda master yapiyorlar. Eşini bekle küçük gördüler...
Bana şahsen öyle geldi
Di mi ama.. hem de ben artık o sorunları çözmüşüm. Arkadaş grubundaydık. Ben bu tavırdan sonra öğrendim yanlış kişiye dert anlattığımı. Eşimle sevgiliyken evleneceğimi de hiç düşünmemiştim. Ciddi bir ilişkimiz yoktu o yüzden anlatırken çok umursamadım.Siz arkadaşlarınızla ne paylaşırsanız paylaşın arkadaşlarınızı ilgilendiren bir durum olmadığı için sırf sizin hatrınıza saygı göstermeleri gerekirdi. Ayrıca arkadaşlarınız onlar sizin yani onlara anlatmayacaksınız da kime anlatacaksınız bir derdiniz sıkıntınız olduğunda(yakın mısınız bu insanlarla bilmiyorum ama yani çok yakınsanız şayet bir anormallik görmedim sizde). Arkadaşınız ve eşi ayıp etmiş, aranızda her ne olursa olsun siz arkadaşınızı yakın görüp anlatmışsınız, onun tek görevi arkadaşlık görevini yerine getirip sizinle dertleşip sorununuza çözüm aramaktı,eşinize triplenmek değil. Ben sizde hata görmedim ama çok yakın arkadaşınız olmadığı takdirde özelinizi açtıysanız o noktada hatalısınız.
Arkadaşınız için yorum yaptım bende.gerek yok anlatmayın kafanız rahat olsun.çok bunalırsaniz güvendiğiniz bir kişiye anlatın.Ben anlattıysam bile kıza anlattım. Eşine anlatmadım. Onun kalkıp eşine anlatması hiç hoş değil. Ben bi kız arkadaşımın sorununu kalkıp eşime anlatmam mesela.
Ama haklısın o kıza bile bunu anlatmamalıydım. Arkadaşlarla buluştuk o da vardı tabi. Arada o da duymuş oldu. Bu da güzel ders oldu bana
Mevzu başka kız mevzusuydu. Biraz da çapkınlığı vardı benden önce, ondan bahsetmiştim. Açıkçası o duruma da kıllanmış olabilirler. Çapkın bu adam her kıza bakıyo, benim eşime de o gözle bakıyo diye düşünmüş olabilir. Ama çapkınlığından kastım öyle her önüne gelene bakar durumu değildi. Özellikle benim evli arkadaşıma asla yani..Sorunu ilgili kişi unutmuş ve barış sağlanmış görüşüldüğüne ve arkadaşlarla tanistirildigina göre oyle olduğu aşikar bu doğrultuda asla hadlerine değil öyle davranmaları... yarin evladın hakkında dertlessen yemek yemiyo beni çok üzüyo gibi evladına da mi kötü davranacak yani pehh kişi kendi sorununu halletmiş pardonda problemi sicak tutma cabasi nedenmiş? Hee ama bana şiddet uyguladı hakaret etti gibi uç durumlar yaşandı ve onları anlattıysan az bile yapmışlar o ayrı.....
Zaten beni kollamak için öyle davransa hayret ederdim demene istinaden şunu söyleyebilirim sen zaten o arkadaşının iyi niyetinden şüphelisin bu durumda arkadaşlığın zaten sağlıklı değil ki varlığı zarar yokluğu da bana birşey hissettirmez diyorsan o halde selamdan öte gitme ana söylede bir durum var mutlaka paylasimlariniz olmustur o gunlerin hatırına bebek için hayırlı olmasını temenni etmenizi şahsen ben öneririm çünkü beraber yenen bir lokma ekmegin hatırı vardır bu benim fikrim tabi ama sonrasında mesafeli bir ilişkiye devam:)Mevzu başka kız mevzusuydu. Biraz da çapkınlığı vardı benden önce, ondan bahsetmiştim. Açıkçası o duruma da kıllanmış olabilirler. Çapkın bu adam her kıza bakıyo, benim eşime de o gözle bakıyo diye düşünmüş olabilir. Ama çapkınlığından kastım öyle her önüne gelene bakar durumu değildi. Özellikle benim evli arkadaşıma asla yani..
Bir de kız arkadaşım öyle iyi, vefalı, beni düşünecek, benim için hareket edecek biri değildir. Eğer işin aslı beni korumaksa hayretler içine girerim yani. Ortak bir arkadaşımız bana durumu beni korumak istedikleri şeklinde anlattı. Ve ara ara görüşmem için ısrar ediyor. İlla görüşün bağı koparmayın diyor. Benimse kafam karışık, sadece 1 sefer bebeğin hatrına gitsem mi, yoksa o yaptıklarını ödetmek amacıyla hiç görüşmesem mi diyorum.
Konuyu okumadan yorum yapmasaydınız keşke..Konuyu okumadım başlığa istinaden yazıyorum erkek tribini şahsen hiç çekemem
Erkeksin sen ya erkek ne tribi kendine gel der silkelerim
Nasıl çekiyorsunuz çekenler off
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?