Afra tafra

Anlatırken düşünmeliydiniz bunu.ilgilendirmeyen seyleri anlatmayin.sizin için tepki vermişler.siz uzuldugunuz için. Görüşmek istemiyorsanız başka sebep bulun.eşinize öncelikle söyleyin ben onlara beni üzdügünü anlattım da böyle oldu diye.sonra konuşmayın bence

Aramızda geçen mevzu başka bir kız mevzusuydu. Yani ben illa buluşalım demedim. Kendi istedi.

Ne bilim bazen anlatmak iyi geliyor ama doğru insanı seçmek gerekiyor. Yani bayadır görüşmediğim arkadaşlarla bir araya geldik. Nasıl başladı ilişkin diye anlatırsın ya ben de onları anlattım. Yok olayın üzerinden yıllar geçmedi, aylar geçmiştir en fazla
Ben de tepki gösterememe sorunu var, susmam o yüzdendir. Konuşmayı beceremediğimden

Nasıl yani, orda otururken suratlarını 5 karış astılar ve bana iyilik yapmış oldular öyle mi? Üzgünüm ama benim iyilik anlayışım sizinle uyuşmuyor.

Söylemedim çünkü ben de emin değilim. Bunu söyleyen ortak arkadaşım. O da onun tahmini.
Evet haklısınız bu yüzden ailemle kolay kolay paylaşmam ama arkadaşlarımda dozu kaçırıyorum sanırım

Söylemedim çünkü ben de emin değilim. Bunu söyleyen ortak arkadaşım. O da onun tahmini.
Evet haklısınız bu yüzden ailemle kolay kolay paylaşmam ama arkadaşlarımda dozu kaçırıyorum sanırım

Oluyor bazen böyle şeyler. Eşini zorlama. Kendin gitmek istersen git ama artik fazla samimi olma

Çağırdım ama haklı bir sebebi vardı, gelemediler. Ondan sonra da bir araya gelemedik. Çünkü ben ona gidip gitmeme konusunda kararsızım.

Ben anlattıysam bile kıza anlattım. Eşine anlatmadım. Onun kalkıp eşine anlatması hiç hoş değil. Ben bi kız arkadaşımın sorununu kalkıp eşime anlatmam mesela.
Ama haklısın o kıza bile bunu anlatmamalıydım. Arkadaşlarla buluştuk o da vardı tabi. Arada o da duymuş oldu. Bu da güzel ders oldu bana

Siz arkadaşlarınızla ne paylaşırsanız paylaşın arkadaşlarınızı ilgilendiren bir durum olmadığı için sırf sizin hatrınıza saygı göstermeleri gerekirdi. Ayrıca arkadaşlarınız onlar sizin yani onlara anlatmayacaksınız da kime anlatacaksınız bir derdiniz sıkıntınız olduğunda(yakın mısınız bu insanlarla bilmiyorum ama yani çok yakınsanız şayet bir anormallik görmedim sizde). Arkadaşınız ve eşi ayıp etmiş, aranızda her ne olursa olsun siz arkadaşınızı yakın görüp anlatmışsınız, onun tek görevi arkadaşlık görevini yerine getirip sizinle dertleşip sorununuza çözüm aramaktı,eşinize triplenmek değil. Ben sizde hata görmedim ama çok yakın arkadaşınız olmadığı takdirde özelinizi açtıysanız o noktada hatalısınız.

Belkide anladığın durumla alakasizdir.
Bazi insanlar kustahlikda master yapiyorlar. Eşini bekle küçük gördüler...
Bana şahsen öyle geldi
Yani çok ihtimal var. Eşimin benden önce çok sevgilisi olmuştu. Biraz çapkın diye anlatmıştım. Belki de o yüzden gıcık oldu, adam onun eşine de bakar sandı. Bilmiyorum ki ne düşünüyolar. Halbuki asla başkasının karısına, sevgilisine bakmaz yani.
Ben onun eşini çok severdim. Çok konuşkan, çok sempatik biriydi. O adam gitti o gece yerine ukala bir tip geldi. Çok şaşırdım

Di mi ama.. hem de ben artık o sorunları çözmüşüm. Arkadaş grubundaydık. Ben bu tavırdan sonra öğrendim yanlış kişiye dert anlattığımı. Eşimle sevgiliyken evleneceğimi de hiç düşünmemiştim. Ciddi bir ilişkimiz yoktu o yüzden anlatırken çok umursamadım.
Gerçekten kime ne anlattığımız çok önemliymiş. Ben şimdi şimdi anlıyorum.

Arkadaşınız için yorum yaptım bende.gerek yok anlatmayın kafanız rahat olsun.çok bunalırsaniz güvendiğiniz bir kişiye anlatın.

İlerisi gerisi çok önemli değil. Arkadaş sizin arkadaşınız ve siz görüşmek istemiyorsunuz. Arkadaşlarınızın içinde itibar kaybetmemek adına görüşmeyi sürdürmeyin.

Sorunu ilgili kişi unutmuş ve barış sağlanmış görüşüldüğüne ve arkadaşlarla tanistirildigina göre oyle olduğu aşikar bu doğrultuda asla hadlerine değil öyle davranmaları... yarin evladın hakkında dertlessen yemek yemiyo beni çok üzüyo gibi evladına da mi kötü davranacak yani pehh kişi kendi sorununu halletmiş pardonda problemi sicak tutma cabasi nedenmiş? Hee ama bana şiddet uyguladı hakaret etti gibi uç durumlar yaşandı ve onları anlattıysan az bile yapmışlar o ayrı.....

Mevzu başka kız mevzusuydu. Biraz da çapkınlığı vardı benden önce, ondan bahsetmiştim. Açıkçası o duruma da kıllanmış olabilirler. Çapkın bu adam her kıza bakıyo, benim eşime de o gözle bakıyo diye düşünmüş olabilir. Ama çapkınlığından kastım öyle her önüne gelene bakar durumu değildi. Özellikle benim evli arkadaşıma asla yani..
Bir de kız arkadaşım öyle iyi, vefalı, beni düşünecek, benim için hareket edecek biri değildir. Eğer işin aslı beni korumaksa hayretler içine girerim yani. Ortak bir arkadaşımız bana durumu beni korumak istedikleri şeklinde anlattı. Ve ara ara görüşmem için ısrar ediyor. İlla görüşün bağı koparmayın diyor. Benimse kafam karışık, sadece 1 sefer bebeğin hatrına gitsem mi, yoksa o yaptıklarını ödetmek amacıyla hiç görüşmesem mi diyorum.

Zaten beni kollamak için öyle davransa hayret ederdim demene istinaden şunu söyleyebilirim sen zaten o arkadaşının iyi niyetinden şüphelisin bu durumda arkadaşlığın zaten sağlıklı değil ki varlığı zarar yokluğu da bana birşey hissettirmez diyorsan o halde selamdan öte gitme ana söylede bir durum var mutlaka paylasimlariniz olmustur o gunlerin hatırına bebek için hayırlı olmasını temenni etmenizi şahsen ben öneririm çünkü beraber yenen bir lokma ekmegin hatırı vardır bu benim fikrim tabi ama sonrasında mesafeli bir ilişkiye devam:)

Konuyu okumadım başlığa istinaden yazıyorum erkek tribini şahsen hiç çekemem
Erkeksin sen ya erkek ne tribi kendine gel der silkelerim
Nasıl çekiyorsunuz çekenler off

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…