After 10 Erken Gebelik Testi

Esr02

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2016
2.823
2.286
133
Merhaba bayanlar
Bnm bata 6 gün kaldı bu ay ilişkilerimizin düzeni de iyiydi erkn gebelik testi yaptim negatf cikti kutunun üzerinde ilişkiden 5 gun sonra çıkar yazıyordu yanls olma ihtimali warmi negatf çıkıpta hamile olanlar warmi aranizda ?

Kesinlikle yalan. Şüpheli ilişkiden 5 gün sonra kanda cıkmıyor idrar testinde nasıl cıksın

Bilmiyorum can ya dayanamadım aldım moralim bozuldu
Moraşin bozulmasın zaten cıkmazdı kan da yaptırsan cıkmaz. Allah gönlüne göre versinn cnmm

Bilmiyorum can ya dayanamadım aldım moralim bozuldu
Bana da cevap verin lutfen
Nişanlımla 3 buçuk ay önce bir şeyler yaşadık. Adetim hep düzenli oldu o günden beri ama 3 gün sürdü. 4 kere ilk adetim den sonra 1 kerede 2 gün önce test yaptım negatif çıktı. Ama karnımda şişlik var göğüslerim büyüdü sanki. sizce korkulacak bir şey var mı. Mide bulantısı hiç yaşamadım

Ben adetime 6 gün kala 3.5 liralık testlerden 3 tane yaptım pozitif çıktı hepsi sonra kan verdim kesinleştirdim

Bu psikoloji düğüne kadar yeter :) bişey yoktur hamile kalmış olmaktan korkmuşsundur ondan dolayı vücut kendini kasmıştır psikolojik olarak kendini hamile hissediyor olabilirsin. Testler de negatif çıktığına göre bişey yok ama sen yine de dikkatli ol :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…