After 10 Erken Gebelik Testi

Esr02

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2016
2.823
2.286
133
Merhaba bayanlar
Bnm bata 6 gün kaldı bu ay ilişkilerimizin düzeni de iyiydi erkn gebelik testi yaptim negatf cikti kutunun üzerinde ilişkiden 5 gun sonra çıkar yazıyordu yanls olma ihtimali warmi negatf çıkıpta hamile olanlar warmi aranizda ?

Merhaba bayanlar
Bnm bata 6 gün kaldı bu ay ilişkilerimizin düzeni de iyiydi erkn gebelik testi yaptim negatf cikti kutunun üzerinde ilişkiden 5 gun sonra çıkar yazıyordu yanls olma ihtimali warmi negatf çıkıpta hamile olanlar warmi aranizda ?
Kesinlikle yalan. Şüpheli ilişkiden 5 gün sonra kanda cıkmıyor idrar testinde nasıl cıksın

Bilmiyorum can ya dayanamadım aldım moralim bozuldu
Bana da cevap verin lutfen
Nişanlımla 3 buçuk ay önce bir şeyler yaşadık. Adetim hep düzenli oldu o günden beri ama 3 gün sürdü. 4 kere ilk adetim den sonra 1 kerede 2 gün önce test yaptım negatif çıktı. Ama karnımda şişlik var göğüslerim büyüdü sanki. sizce korkulacak bir şey var mı. Mide bulantısı hiç yaşamadım

Merhaba bayanlar
Ben adetime 6 gün kala 3.5 liralık testlerden 3 tane yaptım pozitif çıktı hepsi sonra kan verdim kesinleştirdim

Bana da cevap verin lutfen
Nişanlımla 3 buçuk ay önce bir şeyler yaşadık. Adetim hep düzenli oldu o günden beri ama 3 gün sürdü. 4 kere ilk adetim den sonra 1 kerede 2 gün önce test yaptım negatif çıktı. Ama karnımda şişlik var göğüslerim büyüdü sanki. sizce korkulacak bir şey var mı. Mide bulantısı hiç yaşamadım
Bu psikoloji düğüne kadar yeter :) bişey yoktur hamile kalmış olmaktan korkmuşsundur ondan dolayı vücut kendini kasmıştır psikolojik olarak kendini hamile hissediyor olabilirsin. Testler de negatif çıktığına göre bişey yok ama sen yine de dikkatli ol :)

Back
X