askzor canımın içi sevdiğim ♡ Kızlarım ❤️ Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 26 Şubat 2013 2.511 En iyi cevaplar 1 2.866 333 31 25 Temmuz 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi askzor #1 Kızlar merhaba. Ben afyon Kocatepe Üniversitesi yaşlı bakım bölümünu kazandm. Şuan Uşakta çalışıyorum. Üniversite hastanesine girmek için.ne.yapmam gerekiyor ? Veya afyonda başka hangi.hastanede çalışabilirim ? Afyonlu arkadaşlar yardimci olabilir misiniz ?
Kızlar merhaba. Ben afyon Kocatepe Üniversitesi yaşlı bakım bölümünu kazandm. Şuan Uşakta çalışıyorum. Üniversite hastanesine girmek için.ne.yapmam gerekiyor ? Veya afyonda başka hangi.hastanede çalışabilirim ? Afyonlu arkadaşlar yardimci olabilir misiniz ?
askzor canımın içi sevdiğim ♡ Kızlarım ❤️ Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 26 Şubat 2013 2.511 En iyi cevaplar 1 2.866 333 31 25 Temmuz 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi askzor #2 ???? Bvvvvvvvv
Romantik -4 Kayıtlı Üye 1 Ekim 2010 662 82 323 25 Temmuz 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi askzor #3 askzor .!.: Kızlar merhaba. Ben afyon Kocatepe Üniversitesi yaşlı bakım bölümünu kazandm. Şuan Uşakta çalışıyorum. Üniversite hastanesine girmek için.ne.yapmam gerekiyor ? Veya afyonda başka hangi.hastanede çalışabilirim ? Afyonlu arkadaşlar yardimci olabilir misiniz ? Genişletmek için tıkla... Zaten çok küçük bir yer, önce otogardan çarşıya gelirsiniz sonra da zafer müzesinin önünden araştırma hastanesine gidersiniz. ancak iş konusunda nasıl girerim diye soruyorsanız bilemeyeceğim.
askzor .!.: Kızlar merhaba. Ben afyon Kocatepe Üniversitesi yaşlı bakım bölümünu kazandm. Şuan Uşakta çalışıyorum. Üniversite hastanesine girmek için.ne.yapmam gerekiyor ? Veya afyonda başka hangi.hastanede çalışabilirim ? Afyonlu arkadaşlar yardimci olabilir misiniz ? Genişletmek için tıkla... Zaten çok küçük bir yer, önce otogardan çarşıya gelirsiniz sonra da zafer müzesinin önünden araştırma hastanesine gidersiniz. ancak iş konusunda nasıl girerim diye soruyorsanız bilemeyeceğim.