Gelinbaşı ve Gelin Tacı afyondaki en iyi porselen makyaj ve gelin şaçı yapan kuaför ve düğün fotosu çeken fot

okyanusesintisi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2009
143
6
116
Balıkesir
kıslar çok acil en güzel porselen makyaj ve gelin şaçı yapan afyonda bi kuaföre ihtiyacım var ve düğün fotografçısı lazım yardımlarınızı bekliyorum.hatta orda bulup evlenen varsa en iyi dediği yerlerde çekilmiş bi fotosunu koyarsa çok sevinirim.önerilerinizi sabırsızlıkla bekliyorum.buyrunnnnnnnnn

dsc0556copy.jpg

canım fotolar görünmüyo bana tavsiye edeceğin fotocu ve kuaför varmı acaba benim düğünüm bu temmuzda şuan eskişehirdeyim düğün için eskişehire gidip gelmek istemiyorum o yüzden iyi bi yer varsa ordan bakıcam.teşekkür ederim ALLAH mesut etsin

bizim düğün fotoğraflarını foto jenik çekti.gelin saçımıda aynur bayan kuaförü yaptı ben çok memnun kaldım arkadaş olarak eklersen görebilirsin fotoğrafları

canım merhaba benim de temmuzda düğünüm war kuaför olarak sana kuaför cadde., kuaför başkent, kuaför zafer ve ekibi bunları önerebilirim

ay canım ya benimde düğünüm haziran 19 da ben afyonu pek bilmiyorum ogününde rezil olmasını da istemiyorum. teşekkür ederim bunları degerlendiricem.orda bide pero diye bi güzellik merkezi varmış sen biliyomusun bilmiyorum ama netten araştırmıştım bende.bide fotografçı olarak şeref foto yu iyi diyolar ama bilmiyorum.

sen nerede yaptırmak istiyosun benim nişanlımın kuzeni senin söylediğin kuaför zaferde yaptırmıştı iyi diyolar ona ama fiyatlar ne kadardır iki gün için orda biliyomusun canım.

canım gelin başı için fiyatları ben de bilmiyoum ama çok pahalı deil uygun fiyatlar fotocu olarak foto şeref güzel...

ayyyy burda hemşerilerimde varmış :):) bende afyonluyum:) gelinlik için önerdiğin yer var mı?

kızlar ben araştırma yaptım mavi diye bi kuaför varmış şehir merkezinde yeşil yolda nasıl bi yer orası bilginiz varmı bana iyi dediler ama, uygunda yapıcak gelin başı ve makyajımı ama size de sormak istedim bilginiz varmı.ben iki gün düşünüyorum hem saç hem makyaj kına ve düğün olucak yani.minee senin dediğin yerleri arayıp sordum iki gün için bana 600 tl söylediler çok pahalı yapıyorlar bide benle gliceklerle bi 1000 tl bulur yani. mavi kuaför hakkında bilgin varsa yorumlarını bekliyorum canımm.

canım vallaaradım dediğin kuaför salonlarını ama ne yazıkki bu fiyatlar ha tanıdık olur indirim yapar bilemiyorum ama yapmıyoruz dediler.paket programlarıda yokmuş ben iyice araştırdım yani gelin saçını 150 porselen makyajı 170 diyo bence çok pahalı bide kına gecesi için gidip yaptırıcaz bide gelenler de olucak yanımızda kız kardeşimiz eltimiz falan filan çok geldi bana isim yapmışlar dogru ama çok fazla fiyatlar ama benim görüştügüm güzellik salonu ki bütün kuaförlere porselen makyajı onlar veriyorlarmış toptancılarmış ayrıca onlarda diyo çok pahalı oaralar diye daha uygun güzel yapan yerler var diyo yani.afyonu ucuz bilirdima am eskişehirden bile pahalıymış:)

kızlar ben araştırma yaptım mavi diye bi kuaför varmış şehir merkezinde yeşil yolda nasıl bi yer orası bilginiz varmı bana iyi dediler ama, uygunda yapıcak gelin başı ve makyajımı ama size de sormak istedim bilginiz varmı.ben iki gün düşünüyorum hem saç hem makyaj kına ve düğün olucak yani.minee senin dediğin yerleri arayıp sordum iki gün için bana 600 tl söylediler çok pahalı yapıyorlar bide benle gliceklerle bi 1000 tl bulur yani. mavi kuaför hakkında bilgin varsa yorumlarını bekliyorum canımm.

okyanus esıntıı bende afyonda kuaför ayırıyorum yardımcı olabılırmısın :26:

merhaba kızlar benimde dügünüm 30 haziranda istanbul anodolu yakasında güzel bir fotografçı ve porselen makyaj yapan bir kuaför varsa bilenler lütfen adını ve semtini yazsın bana

canım afyonda kuaforu olan bır arkadasım var.. benım 14 temmuzda dugunum benım sacımıda o yapıcak.. tek kelımeyle kuafor zafer dıyorum.. hem arkadasım olur kendısı hemde cok memnun kalırsın acayıp calısıyor adamlar.. sırf boya yaptırmak ıcın bıle zafere gıdıyorum ben.. normalde manısadayım boya ıcın afyona gıdıyorum hemde arkadaslarımı zıyaret edıyorum

Back
X