- Konu Sahibi yagmur_1225
-
Afyonda olupta arkadaş edinememek benimde canıma tak etti. burada herkes günlere katılıyor. elinde poşet olan bir kadın görürseniz bilinkki içinde terliği güne gidiyordur. günler pek bana göre değil. ben çat kapı severim. hiç ummadığım anda halimi soranı severim. resmiyet bana göre değil. burası bildiğin bunalım. bebekte oldu ama yanlızlık geçmiyor. kafa dengi arkadaş şart. herkesede güvenilmiyorki
Aynen canım ya burdaki kadınların tek sosyal aktivitesi gün malesef :) Ben de ha deyince dışarı bile çıkabilecek,birlikte alışveriş yapacak, hem eşi hem kendi sosyal olacak,ailecek takılacak (birlikte okey oynamak gibi:) çat kapı veya çay koy geliyorum diyebilecek,birazda maddi sorunu olmayacak (yani ben alışverişte bir şey beğenip aldığımda,o da "ben de çok beğendim ama alamam" demeyecek)yani hemen hemen eşit şartlara sahip bir arkadaş arıyorum ama nerdeeeee
Yazınızı yanlışlıkla beğendim geri de alamıyorum.
Eş adayı arar gibi arkadaş özellikleri sıralamışsınız.Bence bu arayışlarla devam ederseniz istediğiniz arkadaşı bulmanız çok zor.
Benim cat kapı gelen ve cat kapı gıttıgım arkadasım coktur.
Çift maaş alanıda vardır.Hiç maaşı olmayanda(benim gibi)
Arkadaşlarımla magazaya gırerız elıne gelenı alırlar bende begendıgımı ama almayacagımı soylerım.
Ve o arkadaslarım bensız carsıya ınmezler bensız oturme yapmazlar.
Benım paramın olmayısı onların bırsey almasına engel degıl kı..
Benım arkadaslarımdan maddı bır talebım olmadıgı surece bu sorun olmamalı dıye dusunuyorum.
İnşAllah aradıgınız arkadas ortamını olusturursunuz.
Aynen canım ya o elit insanları bir bulabilsem zaten yakalarını bırakmıycamafyonluları kötü olarak kabul ettik diyelim, o şehirde siz gibi afyonlu olmayan gayet elit insanlarda vardır sizde onlarla takılın elit elit. İnsanlara dışarda para harcamak boşuna masraf gelebilir bu da çok doğal , illa hesapsızca para harcamlarını bekeleyemeyiz dieğil mi
siz nerelisiniz merak ettim.Ayrıca bende Afyonluyum,Afyonda yaşıyorum.Tamam küçük bi şehir olabilir ama yerden yerede vurulacak bir şehir değil tipik anadolu şehri.
Aynen canım ya o elit insanları bir bulabilsem zaten yakalarını bırakmıycamHesapsızca para harcamak istiyorum işte ben o elit insanlarla Yaşasın özgürlük yaşasın sınırsız alışveriş
İstanbulluyum canım...
Aynen canım ya o elit insanları bir bulabilsem zaten yakalarını bırakmıycamHesapsızca para harcamak istiyorum işte ben o elit insanlarla Yaşasın özgürlük yaşasın sınırsız alışveriş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?