- Konu Sahibi yagmur_1225
-
Hepiniz yanlış anlamışsınız canlarım ciğerlerim.Ben de yatları katları olan zengin bir vatandaş değilim sonuçtaYalnız çevremdeki birçok arkadaşımdan bu konuda muzdaripim. Birlikte çarşıya çıktığımızda tek başıma birşeyler almak, dışarda yemeğe para ödemeye ne gerek var diye aç aç dolaşmak,oturup biryerlerde çoğu zaman kahve bile içememek malesef beni rahatsız ediyor. Yani küçümsediğimi falan düşünüyorsunuz büyük ihtimal ama hayır, ben birşeylere para verirken onun pahalı deyip alamaması beni üzüyor,benim de elimde gitmiyor öyle boş boş dolaşıyoruz işte Buarada memleketimde yüzlerce arkadaşlarım var şekerlerim, ünv. mezunuyum aynı zamanda hala şehir dışından bazı arkadaşlarım 3-5 günlüğüne gelir kalır bende. Ama burada gurbetçiyim malesef çat kapı arkadaşım yok evet. İstesem olurdu belki ama arkadaşın da dediği gibi herkese güvenilmiyor malesef...Rabbim benim hakkımda kötü düşünen herkesi bir Afyon'luyla karşılaştırır umarım (Afyon'lular alınmasın şaka tabi :)
konu sahibi için arkadaşlık kavramı epey farklı.asıl gerçek senin arkadaşların canım
Çok teşekkür ederim.Çok şükür arkadaşlık noktasında hiç sıkıntı çekmedim.Hep ortamın aranılan kişisi oldum.Ama bunun için ekstra birşey yapmıyorum.Sadece insanlardan beklentim yok.Almaktan çok vermeyi benimsedim.
Allah dostsuz bırakmasın bizleri
siz neden konu sahibi gb cevap veriyorsunuz anlamadım?...
Afyonda olupta arkadaş edinememek benimde canıma tak etti. burada herkes günlere katılıyor. elinde poşet olan bir kadın görürseniz bilinkki içinde terliği güne gidiyordur. günler pek bana göre değil. ben çat kapı severim. hiç ummadığım anda halimi soranı severim. resmiyet bana göre değil. burası bildiğin bunalım. bebekte oldu ama yanlızlık geçmiyor. kafa dengi arkadaş şart. herkesede güvenilmiyorki
Gun muhappeti neden bu kadar eziklenmis anlamadim
mesela benim su an 4 adet gunum var gun olmazsa ayda bir rutin gorusemiyoruz cunku
1.lise arakadaslarimla(14 yillik arkadaslarimla ayda bir girusmek harika)
2.yazliktan arkadaslarim
3.eski komsularm
4.akrabalarim
Ozellikle belirten arkadqslarim olmua gunde gun diye insanlarin sevdiklerj ile bir arada olmasi neden bur kadar itici geliyor anlamadim
evet arkadaşlar çoğunuza katılıyorum komşuluk ilişkisi yok denecek kadar az 3 ay 5ay oldum taşınalı 1 kişi bile gelmedi
aynen bende oyle o yuzden sıkılıyo ınsan sen nekadarlık hamılesın benım 11 hafta oldu
benim de 7 hafta oldu hayırlısıyla 3 ayı bitirseydik çok endişeleniyorum geceleri hiç uyuyamıyorum. şu an bile o kadar çok uykum var ki
calısyosanız uyku zor olur telaslanmayın gecıyo benım bu pazar 3 aylık olacak alahın ıznıyle doktora kıme gıdyosunuz aramızda 1 ay var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?